SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Kurbanı Komiser İçin Cenaze Töreni

Kaza Kurbanı Komiser İçin Cenaze Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Ramazan Tülek’in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Mersin'e gönderildi. Mersin- Anamur doğumlu olan iki çocuk babası Tülek'in doğum gününde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Malatya - Kayseri karayolunda dün yaşanan feci kazada hayatını kaybeden 42 yaşındaki Komiser Yardımcısı Ramazan Tülek için Malatya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Komiser Yardımcısı Ramazan Tülek’in öz geçmişinin okunması ile başlayan törende daha sonra İl Müftü Vekili tarafından dua edildi. Tülek’in eşi Birgül Tülek ve aile yakınları ayakta durmakta güçlük çekerken, düzenlenen törenin ardından Ramazan Tülek’in Türk bayrağına sarılı tabutu polis mangası omuzlarında cenaze aracına konularak memleketi Mersin’e uğurlandı. 15 yıllık polis memuru Tülek’in 4 yıldır Malatya’da görev yaptığı ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Cenaze törenine, Tülek'in ailesi ve yakınları, Malatya Valisi Hulusi Şahin, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, 7. Anajet Üs Komutanı Albay Zeki Koltukoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay  Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, emniyet yetkilileri katıldı.

Malatya-Kayseri karayolunda bulunan Darende ilçesi Nadir Mahallesi mevkiinde dün akşam saat 21.00’de yaşanan kazada Ramazan Tülek’in (42) kullandığı 21 KL 633 plakalı otomobil, bölgedeki yol uygulama noktasına dönüş aldığı esnada Kayseri istikametinden gelen 65 BJ 316 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü ile çarpışmış, kazada 4 yaşındaki oğlu M.E.T. ile birlikte yaralanan Ramazan Tülek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Bu arada, kazanın oluş anı otobüs kamerasınca da kaydedildi.

iha- AA- Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Pırasa (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bir anlık hata . Allah ailesine sabırlar versin.
    %100
    %0
    Yanıtla