SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Kurbanları Banazı'da Toprağa Verildi

Kaza Kurbanları Banazı'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde TIR ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden 2’si çocuk 6 kişi, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kayseri-Malatya kara yolu Doğanlar mevkiinde Kayseri yönüne giden Murat Yavuz (59) idaresindeki 44 ABU 441 plakalı hafif ticari araç, karşı yönden gelen H.D'nin kullandığı 34 FDK 660 plakalı TIR'la çarpışmış ve kazada 2’si çocuk 6 kişi hayatını kaybetmişti.

Trafik kazasında hayatını kaybeden büyükbaba Murat Yavuz (59), büyükanne Leyla Yavuz (58), oğul Tarık Yavuz (36), gelin Fatma Yavuz (34), torunlar Batın Kaan Yavuz (14) ve Beril Su Yavuz (7) Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak (Banazı) Mahallesi’nde öğle namazına müteakip, kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kazada ölenlerin, ailenin aynı kazada hayatını kaybeden gelinleri Fatma Yavuz'un İstanbul'da vefat eden babası Aydın Susaman'ın cenazesinden dönmekte oldukları öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Murat Yavuz'un, Yeni Sanayi Sitesi yanındakii Uğur Sanayi Sitesi'nde demir- doğramacılık yaptığı,  İmalat Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Üyesi olduğu, oğlu Tarık Yavuz'un AVM'deki MİGROS'ta çalıştığı öğrenildi.

Cenaze namazınına; ölenlerin yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Hulusi Şahin, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Umut Yalçın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

malatyahaber.com- iha- AA

FOTOĞRAFLAR: Kazada hayatını kaybeden Fatma Yavuz, kızı Beril Su Yavuz, dede Murat Yavuz, baba- oğul Tarık ve Batu Kaan Yavuz ile cenaze törenleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Erolll (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zorba (1 yıl önce)
    Ölenlere Allah rahmet etsin.. Şehirler arası hızlı tren , projesi biran evvel hayata geçirilmesi lazım. Kamyon ve Tır'ların acil olanları hariç gece belirli saatlerden sonra çalışması trafiği çok olan yollarda kısıtlama gelmeli. Kargo araçları çok sıkı denetlenmeli çünkü saatli çalıştıkları için tek şoför oluyor ve hertürlü yola baş vuruluyor .. Takkorafla oynayanlara ağır cezalar verilmeli.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömür (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Gökçe (1 yıl önce)
    Allah'tan Rahmet ve Mağfiret yakınlarına ve tüm Banazı Halkına sabr-ı cemil ve Baş sağlığı dilerim.Çok acı bir durum Rabbim kimseye göstermesin,Mekanları cennet Ruhları Şad olsun.Acımız büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşAllah Mekanları Cennet-i ALÂ Olsun İnşaAllahu Teâlâ kederli. Ailesinin başı sağolsun Allah!Sabr-Cemil İhsan Eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar şehirli (1 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin olmadı bu gidisiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Anlatılmaz bir duygu Allah sabır versin geride kalanlara. Allah Mekanlarını cennet eylesin nur içinde yatsınlar inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özkan Ada (1 yıl önce)
    Cenabı Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yavuz ve Aygün ailelerinin ve tüm yakınlarının başı sağolsun... Cenabı Allah'tan sabır dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Konak (1 yıl önce)
    HAYAT bu işte ölüm hayatın içinde gizli...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Banazılı (1 yıl önce)
    Rabbim rahmeti merhameti ile muamele eylesin.Peygamber efendimize komşu eylesin. Akrabalarına ve sevenlerine sabır versin. "İnna lillahi ve Inna ileyhi raciu."
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanları cenet olsun yakınlarını başı sağ olsun çok acı bir olay bu kaza değil katliam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selçuk (1 yıl önce)
    Çok yazık bir aile yok olmuş durumda. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yakınlarının başı sağolsun sabır ve metanet dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    çok üzücü durum allah düşmanımın başına böyle aile faicası vermesin. hepsine allah rahmet etsin mekanları cennet olsun. sözün bittiği yer
    %100
    %0
    Yanıtla