SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kediyi Fırında Yakmıştı.. Mahkum Oldu

Kediyi Fırında Yakmıştı.. Mahkum Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sokak kedisini, çalıştığı fırında yakarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında dava açılan ve tutuklu yargılanan Barış B’ye 3 yıl hapis cezası verildi.

18 Ekim'de meydana gelen olayda, durumu güvenlik kamerasından farkeden fırın sahibinin ihbarı üzerine "Hayvanları Koruma Kanunu'na Muhalefet" suçundan gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Barış B’nin yargılanmasına devam edildi.

Malatya 11.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına sanık Barış B., tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla bağlandı.

Hakim, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne gönderilen sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu yönündeki tıbbi raporu okudu.

Sanık Barış B., mahkemedeki savunmasında, “Ailevi baskı ve gördüğüm psikolojik baskılardan dolayı tam sağlıklı düşünemiyordum. Gece çalıştığım için üzerimde psikolojik baskı vardı. Pişmanlığımı kelimelerle anlatamam. Affınıza sığınıyorum, pişmanım. Psikolojik destek görüp, tedavi olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Mahkeme, Barış B’ye 3 yıl hapis cezası vererek, tahliyesine hükmetti. 

Hacıabdi Mahallesi'ndeki bir fırında çalışan Barış B'nin 18 Ekim'de gece saatlerinde sahipsiz kediyi fırına atarak ölümüne sebep olduğunu güvenlik kamerası kaydından izleyen iş yeri sahibi O.Ö, konuyu emniyete bildirmiş, gözaltına alınan Barış B, "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet" suçundan tutuklanmıştı. İşyeri sahibi, kedinin yakıldığı fırını sökerek yenisini yaptırdığını söylemişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Hakimlerimize,savcılarımıza,Polisimize çok teşekkür ederim.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Adam tahliye olmuş bu neyin mahkumiyeti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Medine (1 yıl önce)
    Ceza falan almamış.serbest bırakılmıs.Çektirdiğini çekmeden ölüm nasip olmasın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (1 yıl önce)
    kaç yaşında olduğunu bilmiyorum lakin kediyi fırına atmak aklına geliyor da sağlıklı düşünmek mi gelmiyor cezai ehliyeti olmayan herkes böyle şeyler yapıyor sanki enam süresi 36. ayette buyuruyor ki yer yüzündeki bütünn hayvanlar sizin gibi bir ümmettir ki ki merhamet etmek için müslüman olmaya gerek yok dünyada hiç bir hayvan başka bir hayvana böyle bir eziyeti yapmaz korunma içgüdüsü farklıdır zora düşen ailevi sorunlarım var diyor gerçekten tuhaf
    %100
    %0
    Yanıtla
  • haydar atas (1 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    En am 38 ayette . Yeryüzünde kımıldayan her canlı ve iki kanadıyla uçan her bir kuş ancak sizin gibi bir ümmetlerdir. Kitap’ta1 hiçbir şeyi eksik bırakmamışızdır. Sonra (diriltilip) Rablerinin huzurunda toplanacaklardır. (6/En'âm, 38)
    0
    0
    Yanıtla