SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kendi İşimize Bakmak İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Yeni Malatyaspor olarak kalan 8 maçımıza çok iyi bir başlangıç yapıp, ligde kalmak için puanlarımızı alacağız. Biz, kendi işimize bakmak istiyoruz" dedi.

TFF'nin aldığı kararla 12 Haziran'da yeniden başlayacak olan Süper Lig maçları için üç haftadır çalıştıklarını ifade eden Karaman, bunun mutlaka lige yansıyacağını belirtti.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, periyodun bütün takımlar için zor olduğuna işaret ederek, "Yükselişte olan, üst üste maç kazanan takımlar veya bir galip gelip bir mağlup olan ya da bizim gibi ligde ikinci yarı başarılı bir giriş yapamayan takımlar vardı. Yeni Malatyaspor olarak kalan 8 maçımıza çok iyi bir başlangıç yapıp, ligde kalmak için puanlarımızı alacağız. Biz, kendi işimize bakmak istiyoruz" diye konuştu.

Karaman, küme düşme potasındaki takımların 'küme düşme kaldırılsın' talebinin kamuoyunda doğru bir takdir toplamadığını ifade ederek, "Bu bir gerçek Bu şahsi kanaatim, kendi düşüncem. Çünkü siz o potadasınız ve 'küme düşme kaldırılsın' diyorsunuz. Aslında şunu söyleyebilirim; bütün takımlar çıkıp oynamalı" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Yeni Malatyaspor'da yaşanan düşüş ve kendilerinin göreve gelmeleriyle ilgili "Zaten bu düşüş yaşanmasaydı biz gelmezdik. Değişiklikler olmazdı. Şöyle bir şanssızlığımız var. 2 gün önce Konya maçına çıktık. 45. dakikada penaltı, 10 kişi kaldık ama maçı 1-1 bitirdik. Daha sonra içeride erteleme maçı vardı. Trabzon maçını kaybettik. Orada da 8 futbolcu lisansları olmadığı için oynayamadı. Bizim için dezavantajdı. Sonra Kayseri deplasmanında kaybettik. Çok net pozisyonlardan yararlanamadık. Burada en önemli nokta takımla birlikte çalışamamaktı. O çok önemliydi bizim için. Belki de bu ara bize daha faydalı hale geldi diyebiliriz. Şu anda hem psikolojik, hem de antrenman birlikteliği olarak takım halindeyiz. Sadece bir oyuncumuz karantina altında. Dolayısıyla herhangi bir problemimiz yok. Allah'ın izniyle 13 Haziran için lige hazır hale gelip maçımıza çıkacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Takım olarak düzenli olarak kovid-19 testlerini yaptırdıklarını kaydeden Karaman, "İlk testler sonucu pozitif çıkan oyuncumuz vardı. O futbolcu bir hafta hastanede kaldı. Sonra kendisi evinde karantinaya girdi. Daha sonra da zaten testi negatif çıktı. Ancak 3. testte pozitif çıkan arkadaşlarımız iki kez daha teste girdi ve o testler negatif çıktı. Bu sonuç için son derece mutluyuz, sevinçliyiz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya meclisi (3 yıl önce)
    Ligde kalmak için mücadele veren tek takım bravo sizi alkışlıyorum şampiyon olmak gibi bir derdiniz olmasın aman nazara falan gelirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    ben inanıyorum takımıma güveniyorum ALLAHIN izniyle inşallah biz bu ligde daha ne fırtınalar estireceğiz pozitif olalım yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Aydın (3 yıl önce)
    Însallah basarili 3 puanli maclar ALARAK ligde kaliriz hocam
    0
    0
    Yanıtla