SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kendilerine Oy Vermeyeceklere Hizmet Götürmüyorlar"

A- A+ PAYLAŞ

Kırsal mahalleleri ziyaret eden HÜDA PAR Yazıhan Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz, bölgede özellikle ulaşım ve altyapı sorunu olduğunu belirterek, seçildikleri takdirde birinci önceliklerinin ilçenin kronikleşmiş sorunlarını çözmek olacağını söyledi.

HÜDA PAR Yazıhan Belediye Başkan adayı Fehmi Yılmaz, Hekimhan Belediye Başkan adayı Yunus Baytok ve beraberindeki heyet, kırsal Bereketli, Çivril, Epreme, Konak, Çavuş, İriağaç ve Tahtalı Mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlatarak, kendilerinden destek talebinde bulundu.

Yılmaz, yapılan ziyaretlerle ilgili "Ziyaret ettiğimiz köylerin hemen hemen hepsinde ulaşım ve altyapı sorunu ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlar, belediye başkanı sadece kendi çevresine, yani kendisine oy verenlere hizmet yaptığını dile getirdiler. Özellikle son bir ayda oylarını garanti ettiği köylere sınırsız hizmet yapıyor ama kendilerine oy vermeyeceklerini bildiği vatandaşlara da hizmet götürmüyor. Belediye başkanının halka hizmette pazarlığı olamaz. İster kendisine oy versin ister vermesin hizmeti herkesin ayağına götürmek ile mükelleftir. Allah nasip eder ve halkımız bizi seçerse bize oy veren vermeyen herkese eşit bir şekilde hizmet götüreceğiz. Bu bir lütuf değil, vazifemizdir. Sadece kırsal da değil, Yazıhan'ın neresinde kronikleşmiş sorun varsa Allah'ın izniyle hepsine neşter vuracağız" değerlendirmelerde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız