SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kendimi İyi Hissettim, Bana Güven Verdiler"

0
Güncellendi - 2020-08-17 00:22:01
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un anlaşmaya vardığı Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva, sarı siyahlı takıma transferine ilişkin açıklamada bulundu.

Yeni sezonda Süper Lig’de yoluna devam edecek olan Yeni Malatyaspor, geçen günlerde 28 yaşındaki Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı.

Son olarak Brezilya ekibi Santos’un formasını giyen Christian Cueva, sarı siyahlı takıma transferine ilişkin bir açıklama yaptı. Cueva, “Aylar önce, Pachuca'daki sözleşmem bittiğinde ilgi gösterdiler. Onlarla konuşurken kendimi iyi hissettim ve bana güven verdiler. Müzakereler böyle başladı, şimdi sadece bunun için onlara geri ödeme yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki oyuncu; İspanya ekibi Rayo Vallecano’nun yanı sıra CF Pachuca, Unión Española, Krasnodar, Club Alianza Lima, Deportivo Toluca, São Paulo Futebol Clube ve Universidad San Martín de Porres takımlarında forma giydi.

On numara mevkiinin yanı sıra sağ kanat, sol kanat, forvet arkası, orta saha sol, orta saha sol ve merkez orta sahada da görev yapabilen Christian Cueva’nın güncel piyasa değerinin 3 milyon Euro olduğu bildirildi.

2019-2020 sezonunda CF Pachuca takımından Santos’a kiralık olarak giden Christian Cueva, 66 kez Peru Milli Takımı’nın formasını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Adilin hesabi dusgunse ,muhasebesi iyiyse insallah gelenler iyi oyuncu gorunumunden...ama eldeki işe haraamzlarida satsa iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Başkanım doğru yoldasın geçen sezonun ikinci yarısı hariç takımı iyi yönettin yeni yönetim gelse tecrübesiz olacak transfer filan derken lig başlayacak o yüzden adil başkana şans verilmeli ama yönetim daha şeffaf olmalı bir an önce teknik direktörü belirlemeli tayfun korkut gelirse on numara olur başarılar malatyasporum.
    0
    0
    Yanıtla
  • kumaşçı (3 yıl önce)
    ALLAH akıl fikir versin nasıl taraftarsınıs iyi transfer yapılır parayı nerde buldunuz dersiniz avrupaya gider neyle gidecek dersiniz yeter arkadaşlar yeteeer bırakın düşün takımın yakasından geçen yılda aynısını yaptınız takımı bu hale getirdiniz yönetim sizin gibilerle uğraşırken sağlıklı düşünemedi hata yaptırdınız azıcık MALATYA sevdası varsa içinizde rahat bırakın takımı MALATYA ile alakanız yoksa çekilin aradan bu sene gümbür gümbür geliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    başkan bol keseden alıyor milyon dolarlık oyuncuları, 2-3 ay sonrada kongre yapıp takımı bırakıp gider, ondan sonrada kim ödeyecekse borçları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)hasan kaçan isimli kullanıcı yorumuna
    Adam futbolcu almıyor bu sefer niye almıyor diyorsunuz, adam alıyor bir çok futbol filozofu hemen çöp diyor yada başka bir kulp... Bende burada bir çok yorumumda Adili eleştirenlerden biriyim ama adam hiçmi futbolcu almasın. Biliyorum şuan takımda maddi sorun var ama diğer takımlarda aynı sorun ile boğuşuyor onlarda adam alıyor bizde almak zorundayız. Hayırlısı artık.
    0
    0
    Yanıtla