SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Kesinlikle 3 Puan Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-04-11 00:18:03
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Zor bir maç olacak. O kesin ama biz kesinlikle bu karşılaşmadan kesinlikle 3 puan almak istiyoruz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Bulut, üç haftalık aradan sonra Malatya'ya döndüklerini ifade etti.

Bulut, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalin iki ayaklı olduğunu anımsatarak, "İlk maçta akıllı olmamız gerekiyordu. İstediğimiz oyunu da ortaya koyduk. Sahada agresif oynadık, yakaladığımız bir kaç pozisyon vardı onları değerlendirebilseydik, oyundan galibiyetle ayrılacaktık" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynadıkları futbolu, ligde ortaya koyamadıklarını dile getiren Bulut, "Kupadaki o agresif oyunu maalesef oynayamadık. En büyük etken buydu. Birde Murat Yıldırım'ın kontrolsüz bir hareketi vardı. O hareket penaltıya neden oldu. Başka bir maçta böyle bir pozisyon olsa bu penaltı verilir miydi onu da düşünmek lazım çünkü ben bir kaç kez izledim yüzde yüz net bir penaltı olmadığını düşünüyorum. İkili bir mücadele var ama Galatasaray ile oynuyorsan ceza sahasında o şekilde hamle etmeyeceksin. Ettiğinde de penaltı oluyor.  Tam biz değişiklik yapmak isterken ikinci golü yedik. Emre Akbaba'nın kafa vuruşunda Diagne'ye çarpan top gol oldu. Diagne'ye çarpmasaydı Fabien Farnolle topu kurtarmış olacaktı. Üçüncü golde yine penaltıdan oldu. İstemediğimiz bir sonuç, 3-0 mağlup olduk ama bu futbolda var. Biz, önümüzdeki 7 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, istediğimiz hedefe ulaşmalıyız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Bulut, lig ve kupa hedefiyle ilgili şunları kaydetti:

"İki kulvarda da en iyi şekilde ilerlemeye çalışıyoruz. İkinci yarıya iyi başlayıp ondan sonra yaşadığımız sakatlıklar bizi maalesef bu duruma getirmiş oldu. Bazı maçlarda da zaten verilmeyen hakem kararları var. En büyük örneği Çaykur Rizespor deplasmanında penaltımız verilmedi, maçın gidişatı da ondan sonra belli oldu. Tabi bunların hepsi bir neden ama takım olarak bizim de kendimize bakmamız lazım. Biraz performans düşüklüğü, sakat oyuncuların yerine oynayan arkadaşlarımızın tam isteneni verememesi bu duruma bizi getirdi. Ama sonuçta ligde ilk 5'teyiz. 5'inci sıradayız. Bu 5'inci sırayı sezon sonuna kadar koruma isteğimiz var. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Galatasaray maçındaki halimizi düşününce Alanyadan bir puana bile şükür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (5 yıl önce)
    1-8-1. sitemi nasıl oluyor hacı bilen kardeş. o sisteme bakılırsa defansta bir kişi - orta saha sekiz kişi - ilerde de bir kişi. senin dediğin sistemde beraberlik çıkmaz. 10 - 0. malatyanın mağlubiyeti çıkar )))
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Senin sevdiğin sistemde oynayan takım en alttan ikinci sırada Haci kardeş. Sen onun maçlarını izle istersen. Biz bu pazar lig beşincisinin maçına gidecez..
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (5 yıl önce)
    1-8-1 Sistemi ile 1 puan alacağımıza inancım tamdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bay bilen bu takımın açık futbol oynayarak buralara gelemiyeceğini herhalde sizde biliyorsunuz diye düşünüyorum.Birde bu çıktı efendim Malatyaspor güzel futbol oynamıyormuş,oynamasın.Futbol puan ve para oyunu bunu daha anlıyamadınızmı?Aslında becerebilseler,kendileride yapacaklar.Altımızdaki takımların bütçesine bir bakın,birde bizim takımın bütçesine.Varmı?Beş kuruşa beş köfte.Toplarsın Başakşehir gibi yıldızları,hem ofansif oynarsın hemde defansif.
    0
    0
    Yanıtla