SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kick Boks İl Seçmesi Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:11
Kick Boks İl Seçmesi Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Kick Boks Malatya İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla il seçmesi yapacaklarını ifade etti. 

Ertaş, Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası'nın Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer aldığını ve 22-30 Temmuz tarihleri arasında Isparta'da yapılacağını kaydetti. Şampiyonaya katılacak sporcuları belirlemek amacıyla il seçmesi yapacaklarını ifade eden Ertaş, "Point Fighting(Büyükler,Gençler,Yıldızlar ve Minikler), Light Contact (Büyükler,Gençler ve Yıldızlar), Kick Light (Büyükler) il seçme müsabakaları 12-13-14 Haziran'da Battalgazi Spor Salonu'nda yapılacak" dedi. 

Ertaş, il seçmeleri kapsamında 12 Haziran saat 17.00 ila 19.00 arasında Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi kick boks salonunda sporcuların tartılarının yapılacağını belirtti.

Müsabakalarda kilo toleransının olmayacağını ifade eden Ertaş, tartı bitiminin ardından kura çekiminin yapılacağını kaydetti.

Ertaş, müsabakaya katılacak olan sporculardan 18 yaşından küçük olanların velilerinin muvafakatname vermeleri gerektiğini belirterek, tartıya gelen sporcuların kick boks federasyonuna ait 2015 yılı vize lisanlarını yanlarında bulundurmalarını, bir adet lisans fotokopisi ve nüfus cüzdanlarını getirmelerini, federasyon sicil numarasını belirten tartı forumu, kick boks kimlik kartı, kimlik kartı yok ise PTT den 6175344 nolu Türkiye Kick Boks Federasyonu hesap numarasına sporcunun kendi adına 20 TL yatırılmış dekontunu tartı esnasında getirmeleri gerektiğine dikkat çekti. 

Ertaş, tartı mahalline il temsilcisi ile görevli hakem ve doktorlardan başkasının giremeyeceğini de sözlerine ekledi. 

İl seçmelerinin 13-14 Haziran tarihlerinde Battalgazi Spor Salonu'nda yapılacağını anımsatan Ertaş, müsabakaların saat 10.00'da başlayacağını duyurdu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız