SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kim Bunlar, Asıl Dertleri Ne?!

Kim Bunlar, Asıl Dertleri Ne?!
A- A+ PAYLAŞ

Depremlerden büyük can kaybı ve yıkıma uğrayan Malatya'nın, bu yönüyle ülke gündeminde yer almamasına ilişkin tepkilere karşın, Malatya'nın deprem felaketi nedeniyle içerisinde bulunduğu durumu gündeme getiren muhalefet partisi liderlerinin ziyaretlerinde yaşanan 'sistemli' saldırıların, ilgili makamların bu duruma müdahale etmemeleri yüzünden gelecekte daha büyük gerginliklere ve tehlikeye doğru tırmanabileceği öne sürülüyor. Muhalefet blokunu oluşturan partilerin liderlerinden Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu ile Temel Karamollaoğlu'nun, bazıları deprem öncesi, çoğunluğu deprem sonrası olan ziyaretleri sırasında meydana gelen tacizlerin sonuncusu, son olarak Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin liderinin son Malatya ziyareti sırasında oldu.

VALİ BİLE İTİRAF EDERKEN..
Malatya'nın depremden hemen sonraki günlerde yaşadığı sıkıntıların boyutu, ilin en yetkili resmi ismi Vali Hulusi Şahin tarafından, İtfaiye'de düzenlenen iftar programındaki "6 Şubat’ın ilk saatlerinden itibaren Malatya’da her şey çok zordu, her şey çok sıkıntılıydı. Sadece birbirimize dayanıp, birbirimize yaslanıp mücadele edeceğimiz bir durum vardı. Çünkü dışarıdan destek gelememişti ve o zaman sizlerle kader birliği yaparak depremin zor saatlerini hep birlikte atlatmaya çalıştık." sözleriyle adeta itiraf edilirken, ‘sessiz çoğunluk’ yüzbinlerce depremzede Malatyalı'nın yaşadığı sıkıntılara rağmen kentin bu gerçek gündemini yok sayarak, partilerin seçim öncesi ittifak görüşmeleri ve anlaşmalarını gündeme alıp Malatya'yı ziyaret eden muhalif liderlere bu gerekçeyle saldıranların, radikal görüşlere mensup bir azınlığın 'güç kaybı'ndan endişe eden yandaşları olduğu iddiaları dile getiriliyor.

Depremden büyük zarar gören Malatya'da vatandaşların çok büyük bir kısmı, özellikle son haftalarda Malatya'nın depremde uğradığı büyük kayıp ve yıkıma rağmen ülke gündeminden düşmesine tepki gösterirken, Malatya'nın felaket sonrası durumunu ülke gündemine taşıyan muhalefet lideri ziyaretlerine yönelik ziyaretleri sırasında zaman zaman fiili saldırıya da dönüşen tepkiler, bunu yapanların endişesinin kentin gündemi ve yaşadığı sıkıntılar olmadığını gösteriyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 13 Mart'taki Malatya ziyareti sırasında, devletin depremin ilk anından itibaren yanlarında olduğunu söyleyen ve hiçbir yardım yapılmadığı iddialarının doğru olmadığını söyleyen bazı şahıslar, Akşener'e tepki göstermişler, partililerin karşı tepkisi üzerine de arbede yaşanmıştı. (Üstteki fotoğrafta)

ESKİ MÜSİAD BAŞKANININ KILIÇDAROĞLU'NU PROTESTOSU..
Yine Akşener'den önce Malatya'yı ziyaret eden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na depremzede ziyaretleri sırasında bir konteynerden protesto etmeye başlayan ve MÜSİAD'ın Malatya eski şube başkanlarından Hüseyin Kalan (alttaki fotoğrafta) olduğu belirlenen kişiyle ilgili olarak, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel şunları söylemişti:

“Konteynerin birinden birisi genel başkanımızı protesto etmeye başladı. İlk başta şaşırdım; konteynerden bir depremzede diye düşünüyorsunuz, ‘CHP zihniyetli, biz sizi biliriz, gidin buradan, falan.’ O sırada Veli Ağbaba (CHP Malatya milletvekili) o konteynere doğru döndü ve ‘Hüseyin bey, tanıdım sizi, gördüm sizi’ dedi. ‘Abi tanıyor musun’ dedim; ‘Hüseyin Kalan’ dedi, MÜSİAD’ın eski başkanı"

Hüseyin Kalan'ın kendini bir depremzede gibi konteynerin içine soktuğunu belirten Özel, "Oradan genel başkanımızı protesto ediyor. Foyası ortaya çıkınca, bu sefer döndü Saadet Partililere, ‘Yazıklar olsun size, Erbakan hocanın kemikleri sızlıyor, siz nasıl olur da CHP’lilerle kolkola yürürsünüz. Nasıl hakaretler falan. Bu normal bir şey değil" diye konuşmuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, aralarında Hüseyin Kalan'ın da bulunduğu bir gruba satılan eski otogarın yerinde kurdukları aşevinin Valilikçe kapatıldığı iddiasını sosyal medya hesabında dile getirmiş, daha sonra belirtilen bölgeye gelen CHP İl Başkanı Barış Yıldız, burada yine Hüseyin Kalan'ın tepkisiyle karşılaşmış, Kalan'ın yanındaki iki şahıs CHP İl Başkanına saldırarak yumruklamışlardı. Polisin gözaltına aldığı 2 saldırgan, adli kontrolle serbest bırakılmışlardı.

Hüseyin Kalan, "Kılıçdaroğlu’na söylediklerimden dolayı Temel Karamollaoğlu meseleyi buraya getirdi. Kılıçdaroğlu'nun geldiği gün: ‘CHP'nin geçmişini sizler gibi bizler de biliyoruz. Erbakan'ın kemikleri sızlattınız’ demiştim. Bu sözlerimle Saadet Partisi’nin kuyruğuna bastım anlaşılan. Arkasından da CHP İl Başkanı’nı gönderdiler. Provokasyona başladılar. CHP İl Başkanı, milleti kışkırttı, ‘Buradan çıkmayın. Kimse sizi gönderemez’ diye konuşmuştu.

HDP BAŞKA İTTİFAKA KATILDI AMA..
Son olarak, Millet İttifakı'nın 6 liderinin birlikte yaptıkları Malatya ziyareti sırasında, bir şahsın, HDP'nin Millet İttifakıyla değil 'Emek ve Özgürlük İttifakı' adı altında Yeşil Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi ve Emek Partisi'yle birlikte ve Yeşil Sol Parti olarak seçimlere girecek olmasına rağmen, Millet İttifakı'nın HDP ile ittifak yaptığını öne süren bazı kişiler tepki göstermişlerdi. Gruptan bir kişi "Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez" derken, daha sonra da benzer tepkiler olmuştu.

AKP'DEN ADAY ADAYI OLDU..
Malatya'da muhalif siyasilere yönelik sözlü saldırılar ve protestolar, Şire Pazarı'nda kayısıcı esnafı olduğu belirtilen İrfan Yılmaz'ın (üstte Davutoğlu ile tartışan) alışkanlık haline getirdiği bir davranış olarak görülür ve bazı kişiler Yılmaz'a "kışkırtıcı" diye tepki gösterirken, bu esnafın dolar kurunun hükümetin aldığı bir kararla düşürülmesinden sonra Şire Pazarı'nda yapılan halaylı kutlama ve dolar yakılması eyleminin mimarlarından olduğu da iddia edilmişti. Halay ve dolar yakılması, "düşük zeka eylemi" eleştirilerine neden olurken, sosyal medyada bu eylem uzun süre Malatya'nın adıyla birlikte "gırgır ve aşağılama" konusu olmuştu. 

Son protestolarda ortalarda gözükmeyen İrfan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde AKP'den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapmış, “İşadamı Değil, Dava Adamı” diye afiş bastırarak propagandaya başlamıştı.

KİM BUNLAR?
Malatya'nın depremle birlikte çok daha derinleşen sorunlarına karşın, kendilerini ülke gündeminin 'yüksek siyaset' moduna sokarak, kentin depremle birlikte yaşadıklarını, içerisinde bulunduğu durumu gündeme taşıyan muhalif lider ziyaretlerine karşı 'aralıksız' süren şimdilik 'protesto' amaçlı ve çoğu sözlü saldırıların, Malatya Valiliğinin, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ve güvenlik birimlerinin bunlara etkili bir müdahalede bulunmaması ve engellememeleri halinde seçimler yaklaşınca, bu kez karşıt görüşlülerin tepkisiyle daha büyük tehdit oluşturacağı öne sürülüyor.

Bu arada, bu tür eylemleri yapanların, demokratik bir protestonun dışında, çok daha farklı ve tehlikeli boyut taşıyan bir hareketi ateşleyebilecekleri değerlendirmesini yapan bazı çevreler, "Bu eylemleri yapanlardan, AKP'nin sağ duyulu kesimini de oldukça rahatsız ettiğini sohbetlerimizde görüyoruz. Literatürde ‘siyasal dinci’ de denilen bu şahısların büyük bölümü senelerce bu iktidarın nimetlerinden zirvede yararlanmış, yaklaşan seçimde iktidarın değişmesiyle birlikte bundan olacakları endişesini taşıyan radikal gruplara mensup olduğu görülüyor. Birçoğu da Malatya'nın yerlisi değil. Bölücü terör örgütü PKK'nın ilişkili olduğunu söyledikleri HDP'yi Millet İttifakı'nda kabul ederek tepki gösterirken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan hemen sonra en büyük bölücü kalkışmayı yapan ve Cumhuriyetin ordusu tarafından tepelenen Şeyh Sait için her yıl anma törenleri düzenleyen, birçok bölücü söylemine rağmen aynı ittifaka girdiği MHP'nin ses çıkaramadığı, lideri İstanbul'da polisle girdiği silahlı çatışmada öldürülen Hizbullah örgütüne yakın bir dernekten partiye dönüştürülen HÜDA PAR'ın, resmen Cumhur İttifakına dahil olduğunu görmezlikten geliyorlar. Dolayısıyla tepkilerinin arkasında, bölücü bir grubun bir ittifaka destek vermesi değil, sadece kendi güçlerinin azalacağına yönelik endişeleri var. Ancak, Malatya'da bu grupların alışkanlık haline getirdikleri ve yetkili makamların müsamahası nedeniyle giderek tırmandırdıkları eylemlerin karşı tarafı tahrikiyle gerginliklerin çok daha büyüyeceği, istenmeyen boyutlara gelebileceğini Malatya'yı yönetenler çok iyi değerlendirmeli ve gereğini yapmalılar.

Ayrıca bunların Malatya'da protesto ettiği muhalefet liderleri, depremin vurduğu diğer illere de gidiyorlar. Orada niye tepki yok da, Malatya'da bunlar oluyor. Bunu da Malatya'yı yönetenler iyi düşünmeli." yorumunu dile getirdiler. 

malatyahaber.com

KAPAK FOTOĞRAFI: Davutoğlu'nun geçtiğimiz yıl Haziran ayındaki ziyareti sırasında protesto eden grup (Arşiv)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

184 yorum yapılmış

  • Arguvanli (1 yıl önce)
    İrfan denen Hüseyin kalan mevcudiyetini bu iktidara bağladığı için tırsıyorlar. bu trolleri kaale almaya dahi gerek yok,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tatar (1 yıl önce)
    Üzerindeki millet ittifakı gömleğini çıkarmam gerekir Malatya haber
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Malatya haber öncelikle sizi kutluyorum. Konuyu çok sade ve anlaşılır anlatmışsınız. Diyecek sözüm anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. AKP'nin (trol) ordusu dağılmış Türkiye'nin dört bir yanına.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Fail (1 yıl önce)
    Bunlar Malatya’nın yüz karaları kimi üç kilo fazla kayısı satacam diye şaklabanlık yapar kimi millet vekili olmak için şaklabanlık yapar bunlar Malatya’ya en çok zarar veren kesim Malatya’yı Malatyalıları rezil eden adamlar
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Atilla (1 yıl önce)
    ALLAH bunlar gibi kalbi kararmışlar yüzünden bela yağdırıyor hala akıllanmıyorlar, bakın bu sene KAYISILARDA YANACAK , bunu not edin 15/20 güne belli olur zaten
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Pst (1 yıl önce)
    Dolar yakan çapsız adama bakale
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Alparslan (1 yıl önce)
    Hdp aday çıkartmayarak Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. En azından bunu çarpıtmasaydın malatyahaber.com, zekamızla dalga geçmeyi bırak.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Provokötörlerin yüzlerindeki nefret ve şiddete bakarmısınız..bunlar kaç kişiler ? Bunlar kimden emir alıyorlar ? Bunlara ne teklif edildi ? Hepside aynı grup yada akrabalar bunları polis neden gözaltına almıyor ? Savcılık neyi bekliyor halkı kin ve öfke saçarak galayana getiriyorlar.. nerde devlet nerde savcı nerde adalet nerde ?? Emniyet müdürü neden göz yumuyor bunlara ? Savcıyı ve devlet yetkililerini göreve çagırıyorum
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Güven (1 yıl önce)
    Memleketteki en büyük problem adalet. Aynı protesto bırakın iktidar partisi başkanına herhangi bir mensubuna yapılsa veya internetten tweet atılsa insanları tutukluyorlar. Burada açık seçik provakasyon yapanlara hiç bir yaptırım yok. Malatya'da iktidarın depremin ilk gününden itibaren yapması gerekenler ve yapılmayanlar malum, seni gündeme taşıyacak, eksiklikleri eleştirecek gündem yapacak muhalefet partilerini yuhla bu şehir nasıl bu döngünün içinden çıkacak. Bu tarz sadece kendi şahsi menfaatlerini düşünen insanların milletin yakasından düşmeleri dileğiyle.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    MK 44 Arkadas Para icin Aslini Ailesini inkar edenler var hata MALATYANIN TAPUSUNU SATANLAR VAR Malatyada evler dukkanlar is yerleri yikildi insanlar cadirda kaliyorlar sogukta yahmurda issizler Ekmek 8,10 tl Mevalar sebzeler 25 ,35 tl Peynir 150 tl Et 250 tl zeytin 150 tlev kiralari 5000 ,7500 tl olmus millet perisan bunlara care bulun Yardim elinizi uzatin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Malatya o halayı çektiği gün uçurumdan yuvarlandı. Çok talihsiz ve gereksiz bir eylemdi. Kim ciddiye alır ki artık seni...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • MK44 (1 yıl önce)
    Malatya insanı hiçbir zaman akıllanmaz adam olmaz, çünkü doğunun cehalette başkenti bu şehir, bunu o dolar düşünce halay çeken aklı yarım insanlardan dolayı dahi söyleyebiliriz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bulent (1 yıl önce)
    Onlarin derdi uc asagi bes yukari bellide malatya haberin amacı ne acaba seçim yaklaştıkça tarafinizi daha netlestiriyorsunuz baştaki tarafsız kelimesini karakteriniz varsa silin takip ettiğim sitelerin içinde tarafını cok net belli eden bir haber sitesiniz
    %30
    %70
    Yanıtla
  • deprem olmuş canlar gitmiş 4 binadan biri ağır asarlı ..gelen herkesi yuhalayalım mı ..yuhalanması gerekenler sürekli toplantı yapanlar malatyayı üstüne tapulayanlar
    %81
    %19
    Yanıtla
  • haber sizi niye incitti ...yapılan saygısızlığı nasıl yazmak lazımdı...muhtemelen gönlünüzü hoş eden tek ağızdan görsek ve yazılı haberlere alıştığınızdan olacak ....
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Sana uymuyorsa herşeyin güllük gülistanlık olduğunu gösteren A Haberi aç izle. Okuma !
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Kim bunlar ; aslında çok basit kim oldukları dertleri Malatya yada Malatyalılar değil tek dertleri kendi çıkar ve menfaatleri.. korkuyorlar yedikleri haksız yere yiyecekleri kesilecek...yazık Malatya'yı rezil ediyorlar, milleti galeyana getirmeye çalışıyorlar lakin vatandaş bunların ne mal olduğunu gördü boş çırpınışlar artık geçti sizin devriniz hesap vereceksiniz az kaldı sabredin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • SinanA (1 yıl önce)
    Yayın yapana çekiçle saldır, hakkını arayana yumruk at, destek olmaya gelene küfür et, dolar halayı çek... İster beğenin ister beğenmeyin bu parti liderleri haksızlık yapılan Malatya ya dikkat çekmek için geldiler, o kadar il içinde Malatya yı seçtiler. Biz ne yaptık? Böyle ev sahipliği mi olur? Vallahi bizi tüm Türkiye'de 'meşhur' ettiniz. Bu insanlara göre deprem oldu ama herşey yolunda, sakın itiraz etmeyin, bir devlet yetkilisi gelirse elhamdülillah herşey yolunda, çok iyiyiz, Allah sizden razı olsun, hiçbir ihtiyacımız yok deyin. Eminim desteklediğiniz partililer bile sizinle dalga geçiyorlardır. Böyle insanlarımız olduktan sonra tabiki Malatya'yı ciddiye almazlar. Not: Kendi mahallemize, evimize karşıt görüşlü siyasiler geldiğinde hiçbir zaman saygısızlık etmedik, buyur ettik, ikramda bulunduk ve uğurladık. Eminim çoğu Malatya lı da böyledir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    Isleri gucleri insanlari kiskirtmak olan sirf cikarlari icin, depremde tum belediyeleri ve tum gucleriyle yardim icin ugrasan insanlara pislik yapmak olan bu parazitleri hangi partiden olursa olsun aramiza almamaliyiz. Malatyali bu degildi bu olmamali. her pisligi yap sonra ona buna camur at, bunları Malatya li olan bircok kisi tanir bilir. Yarin belki cumhurbaskanin olacak Adam soz veriyor butun evlerinizi 1 kurus almadan yapacam diyor , yaralari saracagiz diyor ,sen kufur ediyorsun. kendin zaten ne oldugun belli birde Malatya linin adini batirma artik..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Çelik (1 yıl önce)hkb isimli kullanıcı yorumuna
    Yalandan ölen var mı bunların her tarafı yalan gözünüzün içine baka baka yalan konuşuyorlar siz de yutuyorsunuz iyi yutmalar
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Yalandan ölen var .... bak etrafına yıkılmış yüzlerce bina altında kalan insanlar , hayatları umutları elinden alınmış insanlar neden ...başta kamu görevlilerinin çıkarları uğruna gerçeği görmeden inşa ettirdikleri binalar kim mi bunlar belediye çevre bakanlığı gözünü para hırsı bürünmüş mütahitler vs şimdi sen kalkıp kirli siyaseti mi savunuyorsun yazık bu kafa artık değişmeli
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Vaybe bir sen akillisin, atv izleye izleye beyin ozelligini kaybetmis. hala camur, hala iftira.. Ne dedik bir siyasi partiyimi destekledik burda. Malatya ya gelmis ust duzey insanlara saygisizlik yapilmasin terbiyesizlik yapilmasin dedik . sen neyi savunuyorsun??
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Sende bunu yedin... Çay soyliyemmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Bunlar kim bilir misiniz? Bunlar gerçekleri ortaya haykıran cesur Malatyalılar. Öyle göstermelik yürüyüşler, çadırlara girmeler falan tüm bunlardan rahatsız olan yiğitlerdir. Hüseyin Kalan da İrfan Yılmaz da davalarında haklılardır. Gösterişi bırakın, birbirinizi dolduruşa getirip de otalığı velveleye veren provakativistlerden olmayın. Azıcık adaletli olun, çıkarın at gözlüklerinizi, caddelere, sokaklara, şehir hastanelerine, okullara, yollara, köprü ve barajlara bakın, hiç bir şeyden anlamıyorsanız Tük düşmanı yunanların basınında yer alan ve yunan halkına korku salan; İha, siha, TB1, TB2, Kızılelmaya bakın.VeSSelam...
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı dar kafada biri, Malatya'nın dertlerini dinlemek ve sesini duyurmak için gelenlere saldıran ve koca bir kente leke süren tiplere destek veriyor ve yiğit ilan ediyor.Bu kafadakiler çokda benim merak ettiğim editörün tek dertleri 20 senede elde ettikleri avanta makam ve kazançların elden gitmemesi savaşı olan ve bu tiplerin böyle zırvaladıkları mesajlara yer verip sinirlerimize dokunması.Yoksa bunlar elbette bağıracaklar, elbette çağıracaklar, çünkü gideceğini gördükleri avanta çok büyük.Malatya Haber editörü, ben bu zırvaları yazan Murat denen tipe değil, dünyadan bir haber bu tür pravakatör ve yandaşlarına yer verdiğin için seni kınıyorum.Yıkılan koca siteleri yapan şimdide ceza almamak için türlü ayak oyunlarına giren mücahit mütahhitlerin binlerce insanın başına yıktığı binalar ortalıkta iken, bir zamanlar küfür ettikleri devletin tüm imkanlarını şimdi hortumlayan bu tipin derdinin ne olduğuna bak.11 şehir yerle bir olmuş insanlar hala ortada iha siha kızılelma şu bu diyor.Tam bir maaşlı trol bu Murat her kim ise.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Harbi kimsiniz kardeş, millete ahkam kesme ayar verme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz, bu hakkı size kim verdi, siz seçilmiş bir kavimmisiniz, ibraniler gibi, hastanelerde hasta çoksa, okullarda eğitim yoksa, yollarda arabalar eski ve mazot 20 TL iken, köprüler paralı, barajlar boşken, sen kime neyin havasını atıyorsun, yapilan hersey milletin helal vergileri ile yapıldı, israf olmasa on kat fazlası yapılırdı belki, vesselam...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Kernekli İbrahim (1 yıl önce)
    Protesto edenler Malatyalı değildir,Protestonu sandıkta yaparsın kime istersen oyunu verirsin,kim olursa olsun şu zamanda Malatya ya gelen kişi gündemde olmayan Malatyamızı istesede istemesede gündeme getirmiş olur.Dışarıda insanlar bize soruyor Malatyada da hasar var mı,en büyük hasar Malatya yalı olmayıp malatyalıymış gibi görünen.Böyle zır cahil insanlar.Destekledikleriniz katları dikti paraları cebine koydu,Kolonlarda Malatyalılara kaldı,teh teh hadi şire pazarına halaya.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Davul zurna ekibi işbaşında. Malatyaya misafir olarak gelen insanların saldiriyaa ugramasi hoş değil. Öyle bir kaç küfür etmeyle kimse vekil adayı olamaz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ferdi (1 yıl önce)
    Yazıyı okudum ve altta yapılan yorumlara baktım. Sanırım insanlar birşeylerin farkına vardılar artık. Tepki verenler maaşlı ve bir şekilde akepeden gelir elde etmiş (çolu çoçugu torpille işe koymuş) kişilerdir.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Rambo RAMAZAN (1 yıl önce)
    belli oldu sizde mama almissiniz
    %22
    %78
    Yanıtla
  • koray (1 yıl önce)
    Mamalarının kesileceğini biliyorlar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Salih (1 yıl önce)
    Yaptıkları düpedüz artistlik, protestoyu git anana yap beni niye doğurdun diye. Adamlar ne güzel memleketine gelmiş yardım edip sesini duyuruyorlar oy vermesende ses etme selamını al. Akpnin ne hayrını gördük, öcalanı trtye akpe çıkarmadı mı. Dünya kadar çocuğumuz şehit oldu. Çözüm sürecini başımıza bela eden akp değilmiydi.Sizin protestonuz bile cahilce. Ben malatyanın öz çocuğuyum. Reisci falan değilim, istediğimi desteklerim ama saygı çerçevesinde Bir daha Malatya adına konuşmayın.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    kaybedecekleri ortada ,daha fazla gürültü yapsalardı iyi olurdu.malatya yok olmuş ,bu yalakalar halen 70 yıldır bu ülkeyi yöneten zihniyetin peşindeler.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Mustafa döğer (1 yıl önce)
    Malatya haber.. Sende Fetö ve HDP tarafını sevmişsin bunuda not ettik
    Editörün Notu: malatyahaber ve FETÖ- HDP!!!.. malatyahaber hiçbir zaman FETÖ'yle olmadı, AKP'nin bunlarla birlikte yürüdüğü dönemde bile ABD'nin gizli servisinin aparatı olduğunu AKP'nin milletvekillerine dahi söyleyen, uyaran insanlar bu sitenin yayıncıları. HDP'ye gelince... Siyasi bir hareket ama, yine üniter ve ulus devlet yapısını savunan, Atatürk'ün çerçevesini çizdiği milliyetçilik ilkelerini benimseyen malatyahaber.com hiçbir zaman bunun dışındaki yapıların yanında olmadı. 20 yıllık arşivini incelerseniz, bunu görürsünüz. HDP ve geçmişteki benzer yapılarla, hangi nedenlerle, kimlerin kol kola olduğunu gördük biliyoruz. Hafızamız var, gördüğünü değerlendirecek beynimiz var. Ayrıca, kuyruklarına basanlara FETÖ'cü diyenlerin çok büyük çoğunluğunun, yakın zamana kadar (eğer hala değilse) bu yapıyla kucak kucağa olduğunu gördük, yaşadık, biliyoruz. Siz de yolu FETÖ'den geçenlerden birisiniz mutlaka.. malatyahaber.com, 50 yıla yakın profesyonel gazetecilik geçmişi olan, ülkede ve özellikle Malatya'da kimin ne olduğunu, geçmişini, türlü menfaat hesaplarıyla ve de en önemlisi dokunulmazlık sağlamak için iktidara kendilerini ekletenleri , bu sayede liyakat ve iş geçmişi olmaksızın, bu sürede makam, mevki, servet sahibi olanları, grupları çok yakından tanıyor, siyasetin 'şirk' olduğunu söyledikleri geçmişlerini, AKP'ye niçin kaynak yaptıklarını ve bu partiye aldığı oyun yüzde 10'unu dahi bulmayan destekleriyle, iktidarın gücünün tamamını kullanarak büyük menfaat sağladıkları gelişimlerini ve geldikleri noktayı biliyor. Yani bu siteyi yöneten ve bildikleri tanık oldukları gerçeklerin çok azını 'sosyal barış' adına haber ve yorumlarına yansıtabilen insanlara, halkı kutsal değerlerini pazarlayarak aslında kişisel menfaat sağlayanların kimliği- kişiliği ve son dönemdeki telaşları konusunda bir şey yutturamazsınız. NOKTA..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)Mustafa döğer isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın editör birazcık beyni, aklı, vicdanı, feraseti ahlakı olanın anlayacağı güzel bir açıklama sizleri gerçek Malatyalılar biliyor Allah muvaffak etsin tebrikler
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Soylenecek laf bulamayinca isi, her turlu pislige dokmekten cekinmeyen , camur at izi kalsin politikasina kendini adamis, kendi ustundeki camuru aklamis paklamis baskalarina o camuru bulastirmaya calisan. zora gelince fetocusun, teroristsin camurunu atmaktan geri durmazlar.. Malatya li hicbir zaman misafirine hakaret etmez etmemeli .. Editorum eline saglik
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Seçim günü gelsin sonuçlar hele bi açıklansın bakalım acele etmeyin
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Saffet (1 yıl önce)
    Şire pazarında davul zurna eşliğinde Amerikan doları yakıp bütün ülkeye Malatya’yı reklam eden ekip bunlar. Bir Malatya’lı olarak utanıyorum, ellerindeki basın yayın organlarıyla milleti cahil bıraktılar, ne söylesen boş bu bir kitap kapağı kaldırmamış bu cahil kafalara.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ünal (1 yıl önce)
    Depremde yaşanan sıkıntıların herkes farkında,ama siz bunu farklı lanse ediyor ve ülkenin geleceği için yapılacak seçimlerde taraf olup insanların haklı tepkisini algı oluşturarak farklı mecraya çekme gayreti içerisindesiniz.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Bu kafayla ilerleyemeyiz ağabey.. Tepkinizi sandıkta gösteriniz. Bizim provakatif hareketler yapacak vaktimiz yok. Bizim vekillerimiz yaraları sarıyoruz diyorlar sarıyormuyuz? Çadırda kalıyoruz Algının kralı akpli vekil ve belediyelerde... Bu memleketi ancak biz ayağa kaldırabiliriz
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Dertli (1 yıl önce)
    Yunanistan ölen 50 vatandasinin ardından istifa eden bakanlarini.gordu.bizde.50 binden fazla insan öldü ,herkes biz masumuz temiziz ayahinda.peki bu kişileri kim o koltuklara oturttu.Bu depremde insanlara beynin isl bini hatirlatmiyorsa koyverin gitsin
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatya 44 (1 yıl önce)
    Hele şu saldiranliarin tiplerine bak hele musluk kesilcek diye heryere saldırıyorlar şimdi bunlar vatansever biz desteklemiyoruz diye hainmiyiz su gözlük her yerden çıkıyor
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bu provakotörlerin yakında ipliği pazara çikar. Baksanıza kendi ayakçilari veya direkt kendileri yorumlara damlamiş. Bunların ya büyük bir kuyruk acısı var ya henuz ortaya cikmamiş bir rantlari var sokakta yalakalık yapıyorlar. Ne demiş Muhsin Yazıcıoğlu "2 saniye sonrasını bilmediğimiz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok". Şuan hapiste olan müsiadcinin haline bakinda ibret alın, adam olun.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Kim olacak?Parayla provokatörlük yapan troller.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Celal (1 yıl önce)
    Malatyalı dostlar provokötörlere izin verme yoksa bunlar fitne fesat iç savaş çıkması için çabalıyorlar.. sağ duyulu olalım …iç savaş çıkarsa depremin üstüne malatya biter
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Șu an siyasi tartișma Malatya için en son yapilacak șey, protesto etmek de demokratik bir hak alkıșlamak da. Herkes illaki fikrini korkmadan söylebilmeli, eleștirisini her yerde șidette bașvurmaksızın mala ve cana zarar vermeden insanlara hakaret etmeden yapabilmeli
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Dost (1 yıl önce)
    Malatya haber. Com Siz halkı isim göstererek hedef yaparak hedefin ortasına koyarak haber yapıyorsunuz. Kimin değirmenine su taşıyorsunuz amacınız ne asıl kutuplaşmayı böyle haber yaparak sizler yapıyorsunuz
    %23
    %77
    Yanıtla
  • GÖKHAN (1 yıl önce)Dost isimli kullanıcı yorumuna
    isim yazmasada biz kimin ne isimde kimin ne mal olduğunu görüyoruz. dışarıda yaşayan bir malatyalı olarak bu şahıslar gerçekten memleketimizi rezil ediyrlar. herkese dalga konusu oluyorlar. çıkarları zayıflayan bu tip insanların bu malatyamızda işi yok artık..
    %59
    %41
    Yanıtla
  • neden onlar gelen her muhalefete propaganda yaparken ben yaptım ben yaptım il binasına gidip ben yaptım diye bağırırken zaten kendilerini ifşa etmediler mi yaparlarken iyi isimleri söylenince mi kötü. o zaman tecavüzcülerinde isimleri açıklanmasın hırsızların da vatan hainlerinde sonuçta hedef ortaya koyuyorlar değil mi. asıl onlar kimin değirmenine kimin suyunu taşıyorlar önce bi bunu düşünün.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • New Malatya (1 yıl önce)
    Malatya halkı gerçekten kendi kendine düşmanlık ediyor. Malatya’nın bu zor günlerinde bile tüm kurumlar tarafından dışlanması, medyanın Malatya’yı Elazığ Diyarbakır kadar anlatmamasına rağmen malatyaya gelen hangi partiden olduğu önemli olmayan Malatya’yı gündeme getirecek insanlara tepki vermesi gerçekten ilginç. Asıl tepkiyi Malatya’yı yok sayıp görmezden gelen depremin sadece Hatay Maraş ve Adıyaman’da olduğunu savunlalara gösterin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kadir (1 yıl önce)
    Niye protesto da demokratik bir hak değil mi?malatyahaber haber değil açıkça insanları hedef gösterip tarafgirlik yapıyor.Ayrıca tepkileri iyi ölçün onlar hdpkk ile yapılan ortaklığı protesto ediyor.
    %28
    %72
    Yanıtla
  • osman öcalan trt de aponun mektubunu okurken, habur da çadır mahkeme kurulup pkk lılar otobüs üzerinde halkı selamlarken, açılım adı altında şehirlere mühimmat yığılıp hendek olaylarında yüzlerce asker,polis şehit olurken, devletin gizli servisi oslo da pkk ile masaya otururken, askeri birliğin yanındaki bayrak direğinden Türk bayrağı indirilirken,kobani için pkk lılar 29 ekim günü sınırdan geçirilip üzerine birde yemek ısmarlanırken, birlikte megri megri söylenirken, akp hdp ile görüşüp ,oylar akp ye giderken sesi çıkmayanlar neden şimdi konuşuyorlar.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)koray isimli kullanıcı yorumuna
    Koray kardeşim ağzına sağlık, çok güzel özetlemişsin.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mmalatya (1 yıl önce)
    Ne Malatya halkına ne de diğer felaket bölgelerinde hayatta kalabilmiş diğer vatandaşlara ;hâlâ yaşanan bu sürecin doğru yönetildiğini savunan zihniyete zerre üzülmüyorum. Herkes hakettiği gibi muameleye maruz kalıyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatya haberin safı belli kimsenin kimseyle işi yok adamlar pkk propagandası yapıyor kimsenin çıtı yok şimdi seçim zamanımı insanlar evsiz barksız tabi fırsat doğmuş hükümeti kötülemek koltuğu kapmak yazlıklar olsun koyun can derdinde misali oy moy yokkk adamlar küfür etmemiş hakaret etmemiş böyle haber olmaz yakışmıyor haberciliğe….!!
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Chp bu ülkenin başına gelmiş en büyük sorunsun
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Senin gibilere inat chp milet itifaki onlar muhalefet olmasa bizler çok uyurduk cok
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Can Malatya (1 yıl önce)
    Mağdur olan Malatya ve halkı var. Siyasetin kutuplaşması insanların kutuplaşması üzücü.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Malatyalının ve Türk Milletinin töresinde ve geleneğinde evine gelen kan davalı düşmanıda olsa misafir eder ağırlar ve uğurlar ; bu sözlü ve fiili saldırıda bulunanlar ne Malatyalı ne Türk ne de müslümandırlar olsa olsa önlerine kemik konanlardır ve önlerine kemiğin bedelini ödüyorlar.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Muhammed Mert (1 yıl önce)
    600 milletvekilinden 6 milletvekili Malatya çıkarıyor. Türkiye ortalamasına ciddi bir etkisi yok. Oy için gelseler bile takım tutar gibi parti tuttuğumuzdan, misafirperverlik konusunda sınıfta kaldık. Ben il dışında Malatyalıyım dediğimde gerçekten insanlar halay ekibini lafın arasında söylüyorlar. Bu seçim işinde Malatya'nın gençlerine çağrımdır. İster sağ ister sol olsun kimsenin gazına gelmeyin, kimsenin sizi doldurmasına izin vermeyin. Şu ülkeye etki edecek bir oyumuz var başkada bir şeyimiz yok. Herkesin görüşüne saygı duyalım, boş verin güzel günler gelecek illa ki Malatya için, kimsenin dolmuşuna gelmeyin, diğer ülkelerde ki gençler gençliği yaşıyor, siz de gençliğinizi dolu dolu yaşayın. Hepimiz yorulduk, yıprandık iki kişi ihale kovalıyor ya da iki siyasetçiye şirin görünecek diye birbirimize düşmeyelim. Malatya'da hissettiğim kadarıyla bir kesim var provoke etmekten kaçınmıyor. Bakın bu memleket büyükşehir görünümlü küçük bir şehir, kim ne yaptıysa küçük bir kent olduğumuz için bu yapılanlarda halk hafızasında unutulmayacaktır. Allah'tan korkun ve bu milleti birbirine düşürecek işlerden kaçının.. Son sözüm kimin içinde kötülük, şer, fesat ve hasutluk varsa ve bunu dışarı çıkarmışsa Allah onu ıslah etsin ..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • kazim (1 yıl önce)
    bu pravaktörler malatya ın kaymağını yiyenler
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Memleketin kaymağını yiyenler sıcak odalarinda o gruplara sufle verenlerdir, protestocu olarak gorduklerimiz, onlar sadece çorba parasına talim ederler
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    Admin Bu yazınızda isimlerine Yer verdiğiniz şahıslar bu memleketin asıl sahipleri garip gurebasına sahip çıkan gerçekleri haykıran doğruların yanında olan vatanperver insanlardır siz hangi hakla bu insanları hedef gösteriyorsunuz sizi kınıyorum yazıklar olsun
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Bende seni kınıyorum yalakanin yalakası olduğun için
    %83
    %17
    Yanıtla
  • İrfan mi? Vatan savunması irfan ve gibilere kalmışsa, gayri gerisini siz düşünün!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mmalatya (1 yıl önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    (Orhan) Şakşak.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bana da eski köy garajinin yerini verseler bende gider yaparım. Hüseyin kalan haksizmiyim yeğen.cemkirip duruyorsun.hele dur Allah büyük. O tarafta neler bekliyor sizi gösterecek Rabbim
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bu memleketin sahipleri sadece bu provokatörler ve sizsiniz öylemi?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bunlar provakotörler. Bunlar Rantseverler. Yarın Komünist parti başa gelse bunlar Che guavera posteriyle gezerler. Hiçbiri Malatyalı değil. Ama Malatya'nın imkanlarini yağmaladilar. Eski musiad başkanının 3 yıllık binası depremde yıkıldı bizim 30 senelik bina 3 depreme rağmen halen ayakta düşünün bunlar nasıl büyük vicdansızlar. İnsanlarında hayatlarını ellerinden aldilar. Yazıklar olsun. Valilik ve emniyetimiz bu provakotörlere karşi uyanık olsun. Burası Malatya. Malatyalılarin bir kısmı şehirlerini terk etti diye meydanı boş sanmasınlar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Erdal (1 yıl önce)
    Bunlar iyiliğin düşmanları,bunlar selefi ,bunlar siyasal dinci.hedefleri ise milletimizin birliği, beraberliği
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Doğan (1 yıl önce)
    Benim kıymetli hemşerilerim, şu an geçici olarak il dışındayım burda insanlar Malatya da depremden dolayı büyük bir yıkım olduğundan inanın haberi yok, iftar öncesi trt de program izliyorum deprem bölgesi iftar haberleri var, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hataydan canlı yayın yapılıyor. Malatya nerde?? Gerçektende bu yetim kalmanın suçu bizim siyasilerimizindir.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    HDP nin millet ittifakında olmaması doğrudur.Fakat Kemal Kılıçdaroğlu lehine C.Başkanı göstemeyecekler.Kemal Kılıçdaroğlu nun özerklikten bahsetmesi,PKK ya destek veren belediyelere kayyum atamasını kakdıracaklarını, Selahattin Demirtaş ı serbest bırakacaklarını söylerken HDP yöneticileri bu iktidar gidince 100 yıllık Cumhuriyet düzenini değiştireceklerini söylemesine vatanını,bayrağını,milletini seven Malatyalılar bütün bu olanlara tepki göstermişlerdir.Bunlar kim diyorsunuz.Vatansever Malatyalılar dan başkaları değil.Rahat olun.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Cumhur (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Vatan bu vatanserlerlerle! Ayakta kalacak öyle mi, vatanseverlik bu degil, bunlar da vatansever değil, bunlar olsa olsa vatan ticareti yapıp rant devsirenlerin yardakcisidir.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sevket (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Birilerine 100 metreden fazla yaklasamazsiniz, birilerini de istediğiniz gibi protesto edersiniz, sen hangisini tercih ederdin?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mmalatya (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Vatanseverler. Rantseverler.Yeşilseverler. Pudraseverler.Kıyakseverler.Afganlıseverler.Suriyeliseverler.Arapseverler.Katarseverler. Ama kendi toplumunu sevmezler.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İşimiz bu vatanseverler kaldıysa. Vay vatanima vay sehitlerime. Hudaparcilar sizi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Selahattin Ucuzcu (1 yıl önce)
    Bunlar MAlatya'da ve Turkiye'de mafya tarzi guruplar. Kilicdarogluna ben de karsiyim Erdogan'a karsi oldugum gibi ama Erdogan da alternatifi yok diye isi iyice kendi tarafina cekmeye basladi. O yuzden bu secimde kilicdaroglunun secilmesi gerekiyor. Yapamazsa edemezse zaten millet gerekeni yapar. Yeni bir sag hareketin cikmasina da olanak saglamis olur.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • M.Ali (1 yıl önce)
    Ak parti merkez yönetimi ,malatya nin şimdiki belediye başkanlarını ve milletvekillerini,il ve ilçe başkanlarını partiden ve milletten uzak tutmalıdir. Malatya adayları başkanlarını şehirden olmalıdır. Millet bunlar yüzünden Ak partiden nefret etti.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    bunlar her kimse Malatya'yı gündemden düşürmek isteyenlerle aynı kaynaktan besleniyor. Malatya dışında depremden etkilenen hiç bir vilayette bu kadar çok yeni binanın ağır hasarlı olduğu yer yok. Maraş, Adıyaman, Hatay'da yıkılan binaların çoğu 20 yaşından büyük. bizde de eski binalardan yıkılan oldu ama asıl sorun fahri kayahan, bostanbaşı bölgesinde en yaşlısı 7-8 yaşında olan bir çoğu da 1 yaşında 14- 15 katlı binaların ağır hasar görmüş olması. bu konun gündemden düşmesi, sorumlulukları olanların başına bir şey gelmemesi için koca şehri deprem gündeminden düşürmeye çalışıyorlar. sosyal medyada bir avuç Malatya sevdalısı sahipsiz Malatya diyerek gündem oluşturmaya çalışıyorken 1 tane o malum şahıslardan buna destek vereni gördünüz mü. bugün de çevre şehircilik bakanlığının deprem konutları klibinde Malatya pas geçildi. sizce bunlar hep tesadüf mü yani? bilerek ve isteyerek Malatya'yı gündemden düşürmek istiyorlar anlayın artık.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Adınızdaki Malatya yazısinı çıkarın.Malatyayı temsil etmiyorsunuz.Veli Ağbaba Haber yapın..CHDP haber yapın.Malatya ismini kirletmeyin
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Misafir (1 yıl önce)
    Bunlardan sosyal medyada da var maaşlı troller dedikleri bu olsa gerek
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Berke (1 yıl önce)
    Haberi yapan beyefendi tüm Türkiye'nin gözünün içine baka baka kumar masalarında noter masalarında oluşturulan zoraki birliktelikler bütün terör bileşenleri ile yan yana gelen 8'li 10'lu masa bileşenlerinin bu ülkeye hiçbir şey getiremeyeceklerini insanlar görüyor siz görmediğinizden dolayı ya da görmek istemediğinizden dolayı her şeyi radikallere başka yerlere atarak rahatladığınızı düşünüyorsunuz ama inan ki millet her şey çok iyi görüyor ve gereken tepkisini gösteriyor.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Vatan (1 yıl önce)
    Sen tek tarafın haberini yapıyon
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Vatan (1 yıl önce)
    Malatya haber zorunamı gitti milleti teröristnen hainnen kolkola gezen bir muhalefete ellbette bu millet tepki gösterecek yani depremzedenin yanına gelip ne yapıyorlar hep algı hep eleştiri bi ne yapabiliriz diyen bir muhalefet duyduğum malatya haber haberini tarafsız yap eleştiri yaptığın zaman doğru eleştiri yap
    %14
    %86
    Yanıtla
  • MALATYALI (1 yıl önce)
    %70 lerde oy verin suyunuz olmasın hizmet olmasın birde üstelik binlerce insanın canının yanmasına sebep olan belediye başkanlarınız olsun, 3 gün depremde devlet adına Allahin bir kulu gelmesin sonra da bunları sorgulamayıp muhalefete saldırın. Muhalefet sizleri insan yerine koyup acıları paylaşmaya dertlerinizi dinlemeye gelmiş siz utanmadan saldırın, haaaa şunu da unutmayın siz saldırdıkça daha da güçleniyor. Önce devleti yönetenlere tepkinizi göstermiyorsanız kusura bakmayın da size de reva gördükleri yaşam tam da işte bu , suyunuz bile yok. Çadır yok çadır. Malatyali uyan diyecem ama uyumaya devam ediyorsunuz hala, devam edin siz. Kendinize bunları yakistiriyorsunuz demek ki ,ne diyeyim.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı Mücadele (1 yıl önce)
    Malatya'da milletimiz cahil bırakıldı ve birilerinin tepeden bakmasına alışkın hallere getirilirdi. Müsiad başkanı konteynırın içine girip kendine depremzede süsü veriyor ve propaganda yapıyor. Amaç öfkeli halkın öfkesini dürüst bir siyasetçiye yüklemek. Kemal Kılıçdaroğlu nün deri ile ilişkisi var mı ve ya herhangi başka bir terör örgütü ile. HDP bir terör partisi buna katılıyorum madem öyle iktidar neden bunu kapatmıyor bunu isterse yapabilecek kudrete sahipler. Herşeyin sorumlusu Kemal beymis gibi bir tutum var milletimiz şunu anlamak zorunda kemal Kılıçdaroğlu kutuplaşmıs bir siyasetçi değil dolayısıyla her görüşe her etnik gruba kökene adete saygi duymuştur. Birileri gibi kendinden olmayanları hain ilan edip küfür etmemiştir. Bin tane oyum olsa bin tanesini de Kemal Kılıçdaroğluna gururla vereceğim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    bu tür olaylar malatyamıza yakışmıyor iki tane cumhurbaşkanı çıkarmış ile hiç yakışmıyor. kim olursa olsun malatyamıza gelmişler bir şeyler yapmaya çalışıyorlar maddi manevi yardım etmek istiyorlar güzel değilmi bunlar. seversin sevmezssin yardımları al bide allahrazı olsun teşekür et ve oy zamanıda sevdiğin kişiye yine oyunu ver. bu tür olaylar malatyamıza yakışmıyor bizler medeni insanlarız bu tür olayları çıkaran bence cahil ve aciz kişiler.. seversin sevmezsin bizler yine misafirperverliğimizi gösterelim
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bunlar dünya menfaati için birilerinin orasını burasını yalayan insan müsveddeleri.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan yildiz (1 yıl önce)
    Anlasilan malatya haber secimden sonra 7 li yamali bohca kazanirsa kupunu doldurma derdinde malatyada azinlik sol ve pkkli kafayla bir olmaya baslamis unutmayin malatyada kominist dinsiz pkk ile solculara cokacak oy bellidir
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Kadir (1 yıl önce)
    Bunlar milletin sırtından avantadan geçinenler kabiliyeti yeteneği eğitimi olmadan torpille devlet işine girmiş belediyenin torpilli kadroluları gizliden ihale alan devran dönerse hortumu kesilecek olanlar bunların bahsettiği beka kendi avantalarıdır memleketin milletin sorunu değildir
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bulut (1 yıl önce)
    Gelmeseler böylede sıkıntı olmaz çokta lazım değiller yani
    %13
    %87
    Yanıtla
  • seyfettin atay (1 yıl önce)
    malatyamız iktidarın yalakaları sayesinde sokaklarda serseriler gezmekte memleketimize gelen misafirlerimize saldırmaktalar. Bu da malatyamıza yakışmamakta.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • seyfettin atay (1 yıl önce)
    Malatyamızı basılı ve görsel olarak yayın yapan muhabirlere saldıran ahlak yoksunları şeref yoksunu insanlar şehrimize gelen muhalif partilere şerefsizce saldıranlar depremin ilk 2 günü ülkeyi yönetenler neredeydi o günleri nasıl unuturuz. Depremde 45 gün geçmesine rağmen konteynir dağıtamadılar çadır veremediler verilen çadırlara yerlerini yağmur suyu bastı bunları tv lerde gösteren muhabirlere saldırdılar. Mağdurlara sahip çıkan kim olursa olsun sahip çıkmak lazımken sizleri bu malatya unutmayacaktır.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bilal (1 yıl önce)
    İşte neden malatya sahipsiz ve gündemde değil diye haykıran vatandaşlarımıza cevap bu haberde,gündeme getirmesi gereken muhalefet ve farklı sesler , özel troller tarafından proveke edilip taciz edilmektedir. Böyle bir durumda kim Malatyanin sesini duyar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Lâyık olduğunuz şekilde yonebilirsiniz.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Pukay (1 yıl önce)
    Tarih boyunca iktidara muhalefet edenlerin genel olarak illeri sürdükleri argümanlar 'Hırsız, diktatör ' en son Abdülhamid hatta kendisine sarayın havuzunun altında özel bi hazine yeri yapmış bile dediler
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Porgalı (1 yıl önce)
    Ne AKP ne MHP ne 6 lı 7 li 10 lu masa Malatya yıkılmış virane ve halen o parti bu parti ....bi düşünün evinize düşmanınız geçmiş olsuna gelse kapıdan içeri almıcakmısınız ben herzaman diyorum bu şehirden olmaz 10 zevzek yalaka bizi bütün bir ulusa rezil ediyor .....bakın bu şehir bu felakette adana kadar konuşulmadı oki Adana'da 25 bina yıkılmış ......halen rant yapmak yalakalık yapmak istiyen insanlar var syn şevket keskin esnaf dostu milletvekilleri gitsin diye kendini öldürüyor bencede doğru ama belediye başkanına sahip çıkıyor sebep ya bi sebep yok ....bir şehir düşünün deprem olmuş ekmeği parayla sattı otobüsü biletli yaptı millet aç evsiz birbortlara boy boy reklam verdi ....geçmiş olsun Malatya diye çok güzel olmuş vede çok etkili yazmış Selahattin sultan geçmiş olsun Malatya sonuç ....3 tane belediye başkanı 4 tane akp millet vekili bu koltuklarda olursa ....sevdiğimiz başkanım Recep Tayyip erdoğan tüm reyimi verdiğim reis ben yokum .......Malatya şuan bir köy bizi elazığa bağlasınlar ve ilçesi olalım bunlardan daha iyi yönetirler bizi
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Harun (1 yıl önce)
    Kim bunlar; bunlar 1970 lerde Kayseri de Gaziantep de özel hastane yokken Malatya da iki tane özel hastane olmasını cekemeyenler. Bunlar Malatya nin gelişmesine hep engel olanlar. Bunlar tren geçerse, yol yapılıp araba geçerse karımıza kızımıza bakarlar diyen güruhlar bunlar. Bunların kendilerinden ve yakınlarından başka kimseye faydası olmaz. Bunlar şehirlerini değil cebini sevenler.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Tekin (1 yıl önce)
    Bazılarının arpaları kesilecek seslerinin yüksek çıkması ondan , bazıları ise yarım kilo arpa için fedai olma peşinde.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Serdar (1 yıl önce)
    Depremde annemi kaybettim. Malımız mülkümüz de gitti. Tek anam gitmeyeydi hepsi gitseydi. Biz öksüz kaldık ama malatya da sahipsiz kaldı. Ankarada ikamet ediyorum öyle bir hava var ki burada sanki malatya hiç etkilenmemiş zannediyorlar. Peki neden böyle hiç düşündünüz mü? Buna sebep bizleriz. Çünkü bizleri temsil eden seçilmişler çıkıp anlatamadı malatya nın halini. Siz bunları görüp halen gözlerinizi kapıyorsanız size diyecek tek kelimem yok. Biz öksüz kaldık ama malatyam sahipsiz kalmasın gerekeni ve üstüne düşeni herkes yapmalı.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (1 yıl önce)
    Bunlar Maydanozcunun ekibi bu protesto edenler...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vahap (1 yıl önce)
    Şelalecilerin, halaycıların, rantçıların paniklemesi çok güzel.. Hepiniz gidiyorsunuz...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • engin (1 yıl önce)
    malatyada algı yöneten ve provakatörlük yapanların en başında malatya haber geliyor, malatya habere göre kendi ideolojisine uymayan herkes kötüdür, ben öz be öz malatyalıyım, ideolojine uymayan ve sonradan malatyalı olanları hedef göstermeye hiç hakkınız yoktur zira onlar bu şehre sizden çok çok daha faydalı insanlardır bundan emin olabilirsiniz
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Deprem bölgesindeyiz. iktidar olsun muhalefet olsun saygı göstereceğiz. Aksi halde PROVAKATÖRler yüzünden memleketimiz gider. Örnek verirsek Kılıçdaroğlu diyorki deprem evlerini ücretsiz vereceğiz.Ne güzel işte !! İktidardan bir hamle görmeyi bekliyeceğiz.İktidar daha iyisini yaparsa ona yapmaza muhalefeti destekleriz. Bu iş bu kadar kolay !!!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Maşallah (1 yıl önce)
    Allah sevdiklerimi esirgesin başka da Malatya'ya Malatyalıya üzülmem kusura bakmayın... kim bu memlekete zarar veriyorsa helal olsun çünkü bunlara layığız...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Murat malatya (1 yıl önce)
    Haberde sıkıntı arayana kadar dönüp malatyada halinize bakın. Adiyaman hemen dibimizde.bir gidinde orada yapilan yardımlara bakın. Sahurda çay vermeyen bir çadır kentiniz var.merkezde işini kaybetmiş parasi olmayan evine ekmek götürecek insanlarin bir yardim buomak icin o kadar yol gezip yardim bulmaya çalıştığını görün. Burada cumhurbaşkanına değil sitem malatyaya adeta çökmüş alt kadroya.Megsaş açılır açılmaz ekmegi parayla satti.Motaş açılır açılmaz bilet sattı. Mintikalarinda onca yeni bina agir hasarlı bu nasil olur diye hiçbiri sorgulamadi. Daha nicesi. O irfan denilen şahıs zaten belli musiad baskanimidir nedir o da belli.bunlari tesir edin Bizim adiyamandan hataydan neyimiz eksik neden bizlere hizmet az gelince ortaya çıkmadıniz diye.Televizyonlar bile unuttu malatyayi.oysaki sehir yok oldu.bakin stk lar bile hataya adiyamana yoğunlaştı. Yazık halinize
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (1 yıl önce)
    o protestoya katılanların çoğu yalaka tayfadır herkesten önce çadır alan ihtiyacının fazlasını alan eli bir çok yere uzanan çoğu da depremden nasıl karlı çıkarım diyen zihniyeti bozulmuş tiplerdir. Dışarda Malatyalıyı depremzede olarak görmüyorlar siz halen gelen gazeteciye saldırın sesinizi duyurmak isteyen insanlara saldırın bir avuç insan şehrin kaderiyle oynaması kabul edilemez.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    Bunlar evleri ocakları işleri isyerleri yıkılan 1.2.3.derrce yakınlarını enkazdan çıkaramayan yürekleri yıkılan millet böyle bı zamanda yardım için değilde oy için kapı calarlarsa millette ezer geçer 2* 2:4 .
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Sizi yöneten ve belediyenin hiçim etkısı yok olan olanlardansa muhalefeti suçlu görüyorlar suçlu yanlarında Alp beledesi işte su bıle içilmiyor daha ne olsun
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Tepki gösterecekleri muhalefet değil. Cahil cahil konuşma. DEPREM VERGİLERİ NEREDE GİT HESABİNİ SOR BUNUN. CEHALETİN ULKEYİ BU HALE GETİRDİ !
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ne alakası var kardeşim. Gelmeseler gelmedi diyeceksiniz, gelincede oy için geldi diyorsunuz!! Bir siyasetçi tabiki oy isteyecek iş isteyecek değil ya. Hangi siyasetçi oy için bişeyler yapmıyor söyleyin bizde bilelim. Bana hayırsever 1 tane siyasetçi gösteremezsiniz çünkü yok.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bu senin tuttuğun takım için geçerli değil galiba.. O kafanızla bir de dalga geçiyorsunuz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Seçimlerde kim ezecek kim ezilecek cümle alem görecek, kendini kandırma
    %91
    %9
    Yanıtla
  • 1.2.3. derecede yakınlarını madem enkazdan çıkaramadı bunlar. O zaman oy verdikleri AKP ye hesap sorsunlar
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yavaş ez....yorulmayasın
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Müsiadcinin yaptığı 3 yillik ev yıkıldı insanlar öldü, Bostanbaşını imara açtılar eski musiadci ise bunu protesto etmek için muhalefet partilerini mi protesto ediyor. Geçin bu yalanları, Allah'tan korkun
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Yardım için gelmediler öyle mi? Allah ıslah etsin senin gibileri...bu arada millet enkaz altindayken, i sanlar nana, suya muhtacken, kim yönetiyordu ulkeyi, önce vicdan olacak insanda...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Malatyalıyı kim savunur kim yanında durursa kim kucaklarsa bizde onları kucaklar saygı gösteririz. Bu kim olursa olsun! Neredeyse iki ay oldu Malatya'da hiç bir idarecinin layıkıyla işini yaptığını görmedik. Sahada geziyoruz hiç bir yerde idarecilerle karşılaşmadım. Bu sorumsuzluğun bedelini sandıkta elbette göstereceğiz!! Hiç kimse Malatya'yı yok sayamaz!! Gittiğimiz her yerde her ortamda bu sorumsuzluklarını dile gitireceğiz. O koltuklar yan gelip yatma yeri değildir!!!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Emirza (1 yıl önce)
    İster sev ister sevme Malatyamızın özellikle içinde bulunduğu bu durumu gündeme getiren bütün siyasilere eşit mesafede davranmalıyız. Çünkü durum bunu gerektirir. Malatya sahipsiz bırakıldı...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Kimmi bunlar çanak ellerinden gidecek diye tutuşan tayfa bunlar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Dertlidayı (1 yıl önce)
    Size niye bukadar dokundu açıkça başlık atın Malatya haber millet ittifakı nı destekliyor diye. Yıkıldık canlar gitti mallar gitti ama vatan gitmesin derdindeyiz sizler gibi dağdakilerle kol kola değiliz
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Acaba malatya haberin derdi ne? Taraf tutuyorsun malatya haber bundan sonra senide açıp okumayacagım listemde engellenenlerdensin çünkü bariz bir şekilde taraf tutuyorsun
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Dogansehirli (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen git a haber izle , tarafsız haber gör
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Sen hdp nin kanalını izle
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Dogansehirli (1 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Size göre her yer HDP , kanalı , sen TRT yi izle .Osman Öcalan'ı da gormus olursun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Aaaa ne kadar üzüldü malatyahaber bilemezsin sen okumazsan engellersen ne yapacak şimdi battı bee.git sen penguenleri izle a haberde
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Dogansehirli (1 yıl önce)Dertlidayı isimli kullanıcı yorumuna
    Siz Osman ocalanla kol kolasiniz , TRT ye de cikardiniz ya
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Dogansehirli (1 yıl önce)Dertlidayı isimli kullanıcı yorumuna
    Dertli dayı seçimden sonra daha dertli olacan , devriniz bitecek
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Taraf diyorsun olabilir peki 1 tane tarafsız kanal veya basın kuruluşu örnek verebilirmisin? Veremezsin çünkü yok, sebep ne biliyormusun? Taraf olmayan berteraf olur denilen bi ülkede yaşıyoruz. Vallahi sevmiyorum beğenmiyorum savunmuyorum ama sizin gibiler ve haberde bahsedilen tipler yüzünden oyumu verecem helali hoş olsun, çünkü kraldan daha çok kralcılar ülkeyi talan etti ediyor ve artık yeter
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Dağdakiler ile kim kol kolaydı görmek istersen , habuz sınır kapısına bak , diyarbakırda terörist başının okutulan mektubuna bak , şehitlere kelle diyene bak , terörist başına sayın diyene bak , oslo'da teröristlerle masaya oturanlara bak, dolmabahçe mutabakatına bak , bak bak ki göresin kim dağdakilerle kol kola kim milleti uyutuyor göresin.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ayrıca "şu gitti bu gitti ama bari vatan gitmesin" diyorsunuz ya! Kim gelip vatanı götürecek hele bi gelsin götürsün!! Fırından ekmek mi götürüyor, 7 düvel birleşti götüremedi kim götürecekmiş!?? Masal anlatmayın. Senin yanındaysa sıkıntı yok başkasıylaysa hain yok yahu var bı böyle bir fetva? Yemeyin bizi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Keşke derdin vatan olsa. Senin derdin cebin. Avantan gidecek diye korkuyorsun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Helal olsun sana dertlidayı.Aç kalırız açıkta kalırız ama söz konusu vatansa Malatyalı için her şey teferruattır.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Senin derdin vatan değil.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)Dertlidayı isimli kullanıcı yorumuna
    Dertli, vatan gitmesin diye akp nin açılımında yani habur sinir kapisi pkk li terorislere acildihinda vatan elden gitmesin diye tepki verdin mi? Terorist basinin kardesi osman ö. Trt ye cikip akp ye oy istedigi zaman vatan sevgisi ve aşki ile kavruldun mu? Ya da hizbullah gibi pkk dan farki olmayan teror destekci partiyi akp yamacina alirken vatan vatan diye ofleyip pufledin mi? Buyuk ortadogu es baskaninin Diyarbakir yildiz sehir olacak diye beyan verirken duygularin tavan yapti mi? F35 lerin parasini verip kendisini alamadigin amerika ile kol kola durmak nasil peki? Hoca efendiye metiyeler duzup sonra 15 temmuz ile dusman kesilip hala kabinedeki fetecu futucu tiplerle yola devam etmek nasil bir duygu? Imar affini cikarip parayi cebe atmak peki? Din,iman vatan bayrak diye diye ne guzel somurdunuz memleketi. Iki yuzluluk iste tamsa budur. Insallah iki yuzluler hayatimizdan cikip huzura erecegiz. Ha bide Allah hesabini soracak, hatirlatmada fayda var, kul hakkı varya! Aha oraya iyi calismamissiniz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Bukadar mı zorunuza gidiyor.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Bunlar kötü ve bir o kadar da banaz insanlar tabiki de ? Bunlar yanlışı taparcasına savunan ve yanlış için gözünü kırpmadan karşısında ki insana gözünü kırpmadan zarar dahi verecek akılda ki insanlar.Kerndileri kötülük yapınca mübah sayacak kadar hak yiyen ve bunu mübah gören din ve imanını yok olmuş insanlar. İnanın bir cennetleri dahi olmayacak bu insanların ve bunun hesabını veremeyecek bu insanlar.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Bu da malatyahabercik.in algı çalışması
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Bu ne biçim haber anlamadım 6 parti+ hdp olduğunu kör sağır biliyor hdp Cumhur Başkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğiz diyor siz yok diyorsunuz. Halk tepkisini verince kim bunlar diyorsunuz Allah aşkına bu haberi kaldırın
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Ben millet ittifakına dahil hiç bir partiye oy vermedim.Bunu her türlü ısbatlarım.Ancak kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalanı trt ye çıkarıldımı?Çıkarıldı.Oy istedimi ?istedi.Şimdi buna net bir cevap vermen lazım.Siz bu olanları cabuk unutabilirsiniz ama biz unutmadık.O zaman adama sorarlar neden gıkınız çıkmadı?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hdp sizin desteklediğiniz adayı destekleyecem derse sizin aday vatan haini mi oluyor yoksa hdp vatansever mi oluyor? Bana bunu anlat sana ömür boyu köle olayım..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Çözüm sürecinde veya öcalan trt ye çıktığinda yahut pkklılar üstü açık otobüste megri megri çektiğinde tavrınız nasıldı? Şimdi de Türk Bayrağı sıkıntılı diyen hizbullaha terör örgütü değildir diyen hüda para ne diyorsun? En iyisi S.Gürkan'a söyleyelim. Enkazda yer açsın. Halay çekmeye devam et sen.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Altılı masada HDP yok ama cumhur ittifakin da Hizbullah var. Madem çok vatanperver sin bindan haberin olsun.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • gerçek (1 yıl önce)
    malatya halkı 2 gün aç susuz kaldı ,nerede üstümüzden zengin olan esenlik 3.gün parayla satış yapmaya başladı.....................................gerçek vatanseverlik budurr...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ağzına gönlüne sağlık, bu ve bunun gibi yapılanları bize unutturup siyasi yalakalıkla rant peşinde koşanları urançla izliyorum, 9saat arayla iki kıyamet yaşadık ve hala uslanmamışlar ders almamışlar. Misafire edepli saygılı davranmak örftür, adettir, gelenektir, peygamber sevgisidir, bundan bi haber insanlar bizim milliyetimizden bizim dinimizden bizim Malatya mızdan oldukları bende şüphelidir.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Turgut (1 yıl önce)
    Çok doğru bir yazı olmuş, teşekkürler editör. Malatya nedense hep bu cahil ve kıt beyinlilerin yaptığı saçmalıklar ile anılır oldu. Çevre illere bakıyorum Antep , Kayseri vs. adamlar işini yapıyor, şehri kalkınsın ve güzelleşsin diye uğraşıyor bizim yalaka trol ordusu Malatya'yı daha fazla nasıl rezil ederim gayreti içinde. Ki bunların büyük çoğunluğu zaten Malatya'lı da değil.Düne kadar savunduğum ve destek verdiğim düşünce den bu ''ben yaptım olducular'' yüzünden tiksinir oldum. Sefanızı sürdünüz, ama sonunda keser döner sap döner unutmayın.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Gazi (1 yıl önce)
    Kim bunlar biliyormusunuz Malatya'nın trolleri ağa babalari bunu istiyorlar bunlarda öyle davranmak zorun da kalıyorlar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Serdar (1 yıl önce)
    Kim olduklarını söyleyeyim bu şahıslar malatya nın dostu değiller. Bu şahıslara Malatyam prim vermeyin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • davud (1 yıl önce)
    Bu arkadaşlarin provakator olduğu açıkça belli. 20 senedir deprem vergisi toplandı Şimşek çıktı itiraf etti zamanında yola gitti vs diye. Depreme hazirlanamamişsin, kurtarma çalışmalarında yetersizsin helallik istiyorsun ama muhalefet protesto ediliyor öyle mi. Adamların hedefi cahil toplum yaratmak keza bunu dile getirdiler. Okuma oranı arttıkça oyumuz düşüyor diye. Bunu da başardılar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • alrdm44 (1 yıl önce)
    Bunu yapanlar yarın bunlar iktidar olsun onları alkışlamak için bir birilerini parçalar. Ya iktidar ile işiniz ne. Bu iktidar ne verdi ki gelecek iktidar ne vere size. Siz derdinize yanın halayinizi çekin keyfinize bakın. Size olmuş olan, o alkışladığıniz da küfür ettiginizin de hayatı tıkır. Olan size oldu olan aklınızı başınıza alın. Yarın iktidar değişirse o size bu aklı verenler o iktidarın uşağı olur siz arada kalırsınız. Çaktiniz köfteyi.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Zafer Demir (1 yıl önce)
    Bunlar değişimin ayak sesleri. Ne yapsalar boş. Malatya bağırsaklarından temizlenecek ne hüseyini ne irfanı şov yapsada boş. İyi oyna irfan seni gökçek Ankara Büyükşehir Belediye başkanı yapacak. İyi oyna hüseyin, salahattin abin sana imar izinleri açacak, iyi oynayın yandaşlarr sizleri ne makama ne karun gibi paraya Akp buluşturacak :D Sabırla seçimi bekleyin Tvye çıkmanız cesaret isteyecek. Şovcu irfan demek boşa şov yapmamışsın. Seni kim milletvekili yapar. Aklını fenalığa değil adamlığa çalıştır.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ne kadar güzel özetlemişsin güzel kardeşim yüregine saglık.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Fatih (1 yıl önce)
    İnsanlar kendi acıları üzerinden başkalarının çıkar,oy, elde etme çabalarının olduğunu hissettiler, kaldı ki Futbol maçlarında İstifa sloganları can acıtıcı olmuştur. Haklıdır haksızdır atılan sloganlar derdimiz bu değil , derdimiz acıya sahip çıkmak yerine ordan elde edilecek tepki sayesinde haklı çıkmaya çalışan muhalif anlayışın reddiyesidir….Amaa bizim kültürümüz de devlet büyüğüne , muhalif olsa da hürmet esasdır , verilen tepkiler üzdü bizi.. Niyet okuyuculuğu yapmamak gerekiyor . Acıyı bırakıp birbirimizle uğraşmaya durduk, herkes haklı çıkmanın peşine düştü.. Kimi Hükümeti haklı çıkarmanın , her yapılanı / hatta yapılmayanı haklı çıkarmanın peşinde Kimi Hükümeti ve hatta Devleti aciz göstermenin peşinde Ayıp Şehirlerimiz öldü , duygu tacirliği peşine düşülmüş.. Bilmiyorum bizi bu büyük acı terbiye etmedi ise ne terbiye eder.. Umutsuz değilim, çünkü ülkenin en ucundan konforlu yaşamını bırakıp kalkıp gelen gençleri, yaşlıları gördük, SESSİZCE(kimsenin alkışlamasını beklemeden) gelip bize yardıma koştular. Çünkü onlar KİMSENİN ADAMI değil GÖNÜL ADAMLARI. Bu büyük acıdan sonra hepimizin hayata bakışı değişti, Maddi olarak neye önem verdi isek onun çok anlamsız olduğunu gördük, ÖNEMLİ OLAN İNSANDI ve SİZLER ( muhalifin adamı/ iktidarın adamı diyerek) onu DEĞERSİZ KILIYORSUNUZ. YAPMAYIN.. Yani ez cümle Bizim üzerimizden üstün, haklı çıkmaya çalışmayın. Devleti aciz göstermeye çalışmayın, Devlet herkese hemen yardımı ulaştı da demeyin. Ne mi yapın? AZ SUSUN!!!
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Recep (1 yıl önce)
    Haberde açıkça adı geçen kişileri hedef göstermenizi size yakıştıramadım. Habercilik bu değil. Sizi kınıyorum. Sizi kınamam yapılanları tasvip ettiğimiz anlamına gelmez. Ancak haber dili böyle olamaz, olmamalı.
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Muhalefet parti liderleri depremzedelere geçmiş olsun diye geliyor. Malatya'nın kim oldukları, nereden beslendikleri belli olmayan radikal kişiler parti liderlerine saldırıyor. Polis nerde?
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Saygıile (1 yıl önce)
    Ciddi manada tebrik ediyorum.Bu süreçte yalakalardan değilsiniz.Dogruya doğru eğriye eğri diyen bir kalem var ortada.Malatya da deprem den kaçıp ilk uç günü o zorluğu görmeyip oturduğu yerden iktidarı savunanlar.Biri geldiğinde muhalefetten , saygısız bir şekilde prokavasyon yapanlari ben olsam iktidara geldiğimde o şiddet eylemi gösterenleri içerden cikarmazdim.Hadi yürekli olan TV karsinda atsın yaptıklarını yapsınlar ne oluyor.Adamin cebinde 100 lira para yok ondan bundan sigara dinleniyor.Gidip de tekel sigara bile alamıyor ama lafa gelince ekonomi iyi böyle mantık olamaz..
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Erkan (1 yıl önce)
    Zihniyeti belli olan 6'lı masa Diye tabir edilen siyasetçileri tutup her şeyini kaybedip büyük bir yıkıma uğramış Malatya halkını mı eleştiriyorsun bu kadar büyük bir yıkıma Sayın Vali depremzade olarak tüm imkanlarla seferber olduklarını ama yeterli olamayacaklarını olamadıklarını herkesin bildiği gibi açıkça bildirmiştir zaman artık Birlik olma zamanı Malatya'nın eski günlerine kavuşabilmesi için çalışma zamanı altını masadan hiçbir şey olmayacağını Sen de adın gibi biliyorsun Ne yapsınlar yani evsiz barksız kaldım vatansız da mı kalalım Malatya Doğu'nun göz bebeği ve göz bebeği olarak kalacak İnşallah Allah'ın izniyle
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Haber tamamen taraflı ama bu şekilde kendini pazarlayan bu tiplerin şovu da en fazla ne yazık ki Cumhur İttifakına zarar veriyor. Naçizane bu tiplerin ipi bir şekilde çekilmeli.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Bu haber olmadı şimdi
    %17
    %83
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    şimdi sen bu yazıyı yayınlıyarak tarafsız olduğunu ve insanları kışkırtmadığını sanıyorsun değilmi ..yzıklar olsun sana bir daha bu siteyede girmiyorum
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Zeki (1 yıl önce)
    Halbuki arpanızı kesmeyeceğiz sizi beslemeye devam edeceğiz denilse hemen desteklemeye başlarlar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kahraman 44 (1 yıl önce)
    Asıl siz kimsiniz yalan algı üzerine haber yapıyorsunuz.Malatya halkını tahrik etmek için o bölgeye geliyor lar ve kendi tuttuğu yada partililerini kullanıp algı üretiyorlar .Sizde safinizi belirtiyor sunuz.Açık açık yazın bari biz millet ittifakı ni destekliyoruz diye en azından dürüst olursunuz . Tarafsız olmadığınız ortaya çıkar
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Cemo (1 yıl önce)
    Siyasal islam kadar mezhepçi siyasetin de bir ürünü olan malatyahaber.com'un arpası az gelen taraflı editörlerine sesleniyorum: en son seçimlerde %69 alan Akp'nin siyasal kalesi olan Malatya şehrine has ismini lütfen domain adresi olarak kullanmaktan vaz geçin. Pasakoskuhaber.com size daha çok yakışacaktır.
    Editörün Notu: malatyahaber ve mezhepçilik!. Tam da meşrebinize göre yazmışsınız, içinizdekini kusmuşsunuz ve asıl mezhepçi sizler, sizin gibilerdir. Yıllarca beslediğiniz büyüttüğünüz hain FETÖ'cülerin darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi, tepkili olan sade vatandaşları, 'Haydi Paşaköşkü'ne diyerek provoke edenlerden ve nedense ortadaki görüntülere rağmen 'meçhul' olup, hiçbiri yakalanamayanlardan farkınız olmadığı gibi, belki de onlardan birisiniz!
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hamdullah Yilmaz (1 yıl önce)Cemo isimli kullanıcı yorumuna
    Bu trolleri kaale alıp cevap bile vermeye değmez. Sizin tarafsızlığını ve güvenilir haber verdiğinizden sizi takip ediyorlar. Malatyanin olması gereken internet haber sitesinin.Basarilarinizin devamını diliyorum
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Abdurrahman44 (1 yıl önce)Cemo isimli kullanıcı yorumuna
    İsterse yüzde 99 oy alsın. Malatya bir partinin arpalığı değildir. Şehrin adını AkParti mi koyalım ? Ya da şehrin adını Çaliklar Ciftligi yapalım. Şehrin adliye sarayı yok, çevreyolu yok, nüfus müdürlüğü yok... Akın ailesinin enkaza dönmüş arazilerindeki evler de artık yok. Karadenizli bakanlarımız bizi yönetsin, memlekette onlardan başka adam sanki yokken biz burada mezhepçilik yapalım. Tüm partilerin canı cehenneme. Benim oyum Sinan Ogan’a. Ama şehre misafir gelene de misafirperver davranın. Madem müslümanız. Bu şekilde davranalım. Hava benim derdim Müslümanlık değil, particilik ise yav gidin kutugunuzun olduğu ile orada yaşayın. Pasakosku de biziz Akpinar da.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • fetö artiği. Kamyon kasasında Malatya'ya gelipte Malatyalılara laf edemezsin
    %70
    %30
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Benim bildiğim gazeteci tarafsız olur Siz taraflı davaranmışsıniz
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Hele senin bildiğin o gazeteci kimmiş ALLAH aşkına söyle çok merak ediyorum. Bazen problemin bende olduğunu düşünüp bi süre sakinleşiyorum ama kısa bi süre.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Milidyalı (1 yıl önce)
    Kim oldukları belli, bu insanlarda Malatyamızın insanı. Niye Uzaylı gibi gösteriliyor anlamadım. İnsanlar demokratik özgür düşüncelerini dile getirmiş. Öküz altında buzağı aranmasın bence..
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Peki kardeş bu kadar demokratsin. Bu demokratik eleştiriyi neden cumhurbaşkanına yapılamıyor ?? Biri peotesto etsin bakalım yaka paça içeri atılır. Şimdi siz özgür düşünce dile getiriliyor diyorsun öyle mi samimi değilsin. Erdoğan'ın haber kanallarında 1 tane tarafsız gazeteci olmuyor. Sorular önceden belli cevaplar belli peompterdan okunuyor.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Milidyalı eminmisin Malatya’lı olduklarından.Sen de Malatyalı değilsin büyük ihtimalle. Malatya’lı böyle terbiyesizlik yapmaz. Sizler yarın menfaati kesilecek gurupta olduğunuz İçin saçmalıyorsunuz
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Müsiad eski başkanıysa sıkıntı (kendi açısından)büyük çünkü yenisi cezaevinde,bunu anlamak için ortalama bir zeka yeterli kalır!!halay çekenler,Atatürk ün gençliğe hitabesinin üstünü kapatıp rte nin resmini koyarak kışkırtmaya çalışan akp vekilleri,seçimde milleti gaza getirtip saadet partisinde pütürgede 2 kişinin ölümüne sebel olan çıkarcı şahıslar,o vekiller bunlara vaatte bulunup perde arkasında tetikçilik yaptırıyorlar,15 mayıstan sonra bu şahısların nasıl kul hakkı yedikleri ortaya çıkacak!!!saldırganlıkları bundan,sandıkla gelen sandıkla gider Türkiye Cumhuriyeti hiçbir siyasi partinin tapulu malı değil!!babalarının çiftliği değil!!!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Vatan sever (1 yıl önce)
    Kim bunlar biliyormusun vatanini seven insanlar iki oy almak iktidara gelmek icin pkk ile isbirligi yapan ve bunlarini bilipte hala chpkk yi savununan kim bunlar diye manset atanlara bu ulkeyi bolemessiniz diye haykiran insanlar bunlar tabiki anlarsaniz
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Siz de bu güruh içindesiniz sanırım. Aksi halde yazılan haberin her satırı doğru iken hala aksini savunmamaniz lazımdı. Gerçekten bu ve buna benzer kişiler Malatyanin geri planda kalmasına sebep oldu. Elazığ bile bizden daha fazla depremzede görünüyor. Hala kendine "vatan sever" ismini veren şahıslar da bunları savunuyor.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • yok sen yanlış anlamışdın, 3-5 tane yalaka , satılmış daha birşeyler yazacağımda yayınlamazlar.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Vatansever iyi oku (1 yıl önce)Vatan sever isimli kullanıcı yorumuna
    Hergün Malatya sahipsiz diye tag açılıyor Malatya sorunlarını muhalefet dile getirmesinden rahatsızsınız,3 gün Büyükşehir diğer ilçe belediyelerinin milleti aç susuz bırakmasından mutlu musunuz esenlik neden kapalıtırdo sorguluyor musun.TRT ye çıkarılan ocalan kardeşini,ocalanın okutulan mektuplarını Habur gosterılerını ne çabuk unuttun vatansever
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hudahizbullah ile kim beraber ???? Şu tutumunuz ülkeyi ne hale getirdi. Millet ittifakı hdp ile ortak değil. Ama cumhuriitfakina bak bakalım kim var. Ayrıca iktidar partisi hdp ile görüştüklerinde sen neredeydin? Şimdi bunu inkar edersin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Diyarbakır meydanında bebek katilinden getirilen mektubu kim okumuştu megri megri diyen kimdi oslo görüşmelerinde kimler vardı TRT ye bebek katili nin kardeşi Osman Öcalanı kim çıkardı ne dersin Malatya nin trolü yok yok unutmuş olamazsın ha şimdide Hudapar denen hizbullahci partiyi meclise taşımaya çalışanlar için bir sözün olurmu Hadi oradan be seni kaale almak bile bana zül veriyor trakyadan bir Malatya lı
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Açılımı ne çabuk unuttun vatanını seven.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakin44 (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bunların vatan dedikleri cepleri. O kadar vatanper iseler, Hizbullah'a iş tutan MHP ye iki çift laf etsinler. Bahçeli, bugün ki aciklamasin da Hüda par i o kadar nasip gösterdi ki. Vatanperver lerin bilgisine
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Vatansever kardeş, mahlasına bakılırsa bizler vatan haini oluyoruz. İnan biz sizden fazla seviyoruz bu ülkeyi. Yaptığınız ne İslami ne ahlaki. Bu gelenler Malatya’nın misafiri. Misafir bizim kültürümüzde baş tacı edilir. Tabi ki kadim Malatya kültüründe. Sizlerin Malatya’lı olmadığınıza kalbımı basarım. Hiç bir Malatyalı bu terbiyesizliği yapmaz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ne vatanseveri rantsever bunlar hele de her olayda yer alan ve Malatyalı olmayan bı baş provakotör var. Geçin bu yalanları.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hakkı yerli (1 yıl önce)
    Malatya'nın hayrını isteyen toplum huzurunu isteyen herkesin isteğini yazıya dökülmüş halini anlatan makale tebrikler selamlar
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    Kim olduklarını bilmiyorum ama Malatyaya büyük zarar veriyorlar.
    %72
    %28
    Yanıtla