SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kış Aylarında Vatandaşın Elektrik ve Doğal Gazı Kesilmemeli'

'Kış Aylarında Vatandaşın Elektrik ve Doğal Gazı Kesilmemeli'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mehmet Fendoğlu, Malatya'daki orta hasarlı binalarda elektrik ve doğalgaz hizmetleri için  ay sonuna kadar süre verilmesinin vatandaşların mağduriyetine sebep olacağını belirterek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan kış günü vatandaşın mağdur edilmemesini istedi.

TBMM Gene Kurulu’nda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının bütçelerinin görüşüldüğü 2024 yılı bütçe görüşmelerinin 3. Gününde söz alan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya’daki elektrik ve doğalgaz hizmeti konusundaki sıkıntıları dile getirerek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan destek istedi.

Fendoğlu şu şekilde konuştu:

 “6 şubat depreminde evleri yıkılan veya ağır hasar alan vatandaşlarımız konteyner kentlerde barınma imkanına kavuşmuş, esnaflarımız ise geçici konteyner çarşı ve bireysel konteynerlerde dükkanlarını işletmektedir.

Yazın sıcak, kışın soğuk aylarında enerji tüketiminin fazla olması nedeni ile bu bölgelerde trafoların ve konteynerlerin elektrik aksam yetersizliklerinden kaynaklanan sorunlar yaşanmaktadır.

Bu sorunların giderilmesini ve orta hasarlı binalarda yaşayan veya güçlendirme için başvuran vatandaşlarımız ve bu binalarda işyerleri olan esnaflarımızın elektrik ve doğalgazlarının kesilmesi için ay sonuna kadar süre verilmiş olup, soğuk kış aylarında elektrik ve doğalgazın kesilmemesi esnafımızın ve vatandaşlarımızın talebidir.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Köylüm (4 ay önce)
    Güzelim ülkeyi, egitimi, öğretimi, ekonomiyi, daha neleti neleri ne hale getirdiler. Yazık çok yazık!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orta Hasar Yoktur (4 ay önce)
    Ne demek orta hasarlı.Bir şey vardır ya yoktur. Sıkıntı telafisi varsa hafiftir,yoksa ağırdır.Giderilecek bir hasarlı yapının elektrik ve gazını kesmek cinayete teşebbüstür.Orta hasarlı sakinlerine konteynır vermiyorsanız elektrik ve gazına dokunmayacaksınız.Ama kime laf anlatacaksın . Burası Deprem bölgesi, gücü yeten yetene ...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • cerantirik (4 ay önce)
    ordunun dereleri AKSA yukarı AKSA
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    herkes imam,hatip ,müezzin,mürid olsun.olmayanlar yönetici olsun.siyasiler toplumun genelinin muhafazakar dindar ,boyun eğen vatandaşlardan oluşmasını ister.bu günün türkiye siyasi yapısı ,işte bu çalışmaların sonucudur.dindarlık ile dincilik birbirine girmiş.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 ay önce)
    Sayın vekil siz daha Fırat Aksaya sözünüzü geçirip sokak lambalarını bile yaptıramadınız.O yuzden lafınızın havada kalacağından eminim
    %86
    %14
    Yanıtla