SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızıldaş, Köy Derneklerinin İstanbul Toplantısına Katıldı

Kızıldaş, Köy Derneklerinin İstanbul Toplantısına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı ile İstanbul'da faaliyet gösteren mahalle (köy) derneklerinin düzenlediği toplantıya katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıya, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Ali Haydar Karaçam, Arguvan mahalle derneklerinin başkanları, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Avcılar Belediye başkan yardımcıları Zeynel Suna ve Erol Şahin, Beşiktaş İlçe Meclis Başkan Vekili Soner Karakuş ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Gedik de katıldı.

Toplantıda, Arguvan'da tamamlanan projeler, yatırımlar, devam eden çalışmalar ve hayata geçirilecek proje ve çalışmaların devamı ve sürekliliğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Kızıldaş, yaptığı konuşmada, bir dönem daha Arguvan'a hizmet etme düşüncesinde olduğunu belirterek, "Daha yaşanabilir bir Arguvan için, ilçemizi bir adım daha ileriye götürebilmek adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Biliyorum ki Arguvan'dan uzakta yaşasanız da hepinizin gönlünde, yüreğinde Arguvan var." ifadesini kullandı.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • can (4 ay önce)
    Nedir bu İstanbul derneklerinin Arguvan da siyaseti dizayn etme, kendi istedikleri adayı çıkartma hevesi? Sizin işiniz değil kardeşim, bir çoğunuzun tuzu kuru. Aynı toplantıda sosyal medya paylaşımıyla mevcut başkana da destek açıklaması yapmışsınız. Her adaya mesafeli olun, tarafsız olun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet (4 ay önce)
    Kendisi 5 yıl önce verdiği hangi sözü yerine getirmiş, hangi projesini anlatmıştır acaba.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Arguvanlı (4 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Şimdiğe kadar Arguvan da görev yapan ve imkanlar dahilinde en başarılı belediye başkanıdır.
    %75
    %25
    Yanıtla