SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Koca Klima Motorunu Sökerek Çaldılar

0
Güncellendi - 2021-07-12 16:35:07
Koca Klima Motorunu Sökerek Çaldılar
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'dan Malatya'ya gelerek hırsızlık yapan 3 kadının kimliklerinin belirlendiği, yakalanmalarına çalışıldığı bildirildi. Bu arada, Asayiş Şubesi Ekipleri, kombi ve klima motoru hırsızlığına karışan 3 kişiyi de yakaladı ve şüpheliler mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ekiplerinin müdahale ettikleri olaylarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

• 1 adet tabanca, 1 av tüfeği, 4 adet fişek ve 8 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş,

• Sivas caddesinde bir ikametten hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şahıs ikametten çalmış oldukları 1 adet cep telefonu ve kulaklıkla birlikte yakalanarak tahkikata başlanılmıştır.

• Emekliler Parkı yan tarafında çevreye rahatsızlık veren araç Ofis Kavşağında alınmış sürücüye ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan işlem yapılmıştır.

• Bentbaşı Mahallesinde dil düşürmek sureti ile meydana gelen ikametten 1 adet yarım altın, 1 adet alyans yüzük ve 250 TL çalınması olayının failleri 140 saatlik kamera ve mobese kayıtları incelenerek tespit edilmiş, Şanlıurfa ilinde olduğu tespit edilen şüpheli 3 şahıs ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

• Zapçıoğla caddesinde durdurulan plakasız motosikletin yapılan sorgusunda trafikten çekme belgeli olduğu, ayrıca sürücünün ehliyetinin olmadığı anlaşılmış idari işlem uygulanmış araç otoparka çekilerek tahkikata başlanmıştır.

• Fahri Kayhan Bulvarında Abartılı eksozla çevreye rahatsızlık veren motosiklete trafik yönünden işlem yapılmış tahkikata başlanmıştır

• Ataköy Mahallesinde bir ikametten su kombisinin çalınması olayının faili tespit edilerek yakalanmış, bahse konu kombi muhafaza altına alınmış, şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

• Altın Kayısı Bulvarında durdurulan motosiklet sürücüsüne, sürücü belgesiz, sigortasız ve abartı egzozdan cezai işlem uygulanmış, motosiklet otoparka çektirilmiştir.

• Kanalboyu Caddesinde durdurulan motosiklet sürücüsüne, sürücü belgesiz ve abartı egzozdan cezai işlem uygulanmıştır.

• İskender Mahallesinde bir işyerinin klimasını söken 2 şahıs işyerinden çalmış oldukları klima motoru ile yakalanmış adli makamlarca tutuklanmışlardır.

• Büyük Hüseyin Bey Mahallesinde bir kıraathanede kumar oynayan 3 şahsa idari para cezası uygulanmış, İşletmeci hakkında adli işlem yapılmıştır.

• Yusuf Özal Caddesinde sorgusu yapılan plakasız motosikletin şase sorgusunda Adıyaman ilinde yediemin otoparkında olduğu anlaşılmış tahkikata başlanmıştır.!

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız