SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kongre ve Kültür Merkezi İnşaatı Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-04-14 20:07:47
Kongre ve Kültür Merkezi İnşaatı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde düzenlenen bir törenle Orduzu Pınarbaşı Mişmişpark Fuar alanında temeli atılan Kongre ve Fuar Merkezi İnşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan Kongre ve Fuar Merkezi’nde tesisat döşeme, çelik konstrüksiyonların montajı ise yoğun bir şekilde sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceliyor. Yeni Kongre ve Fuar Merkezinin çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan, merkezin bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Yeni Kongre ve Fuar Merkezi tamamlandığında; 550 kişilik bir kongre salonu olacak, ayrıca 4 tane görüşme ve eğitim salonları bulunacak. Sosyal donatı alanları olacak. Fuara gelen insanların hem görüşme, eğitim ve kültür ile ilgili hem de toplantı ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ile ilgili geniş fiziki yapılı bir fuar alanı oluşturuluyor.

Yeni Kongre ve Fuar Merkezi hizmete girdiğinde; Malatya’da ulusal ve uluslararası alanda düzenlendiğimiz tarım, kitap, kayısı festivali, film festivali ve diğer fuarları burada organize edeceğiz.  Böylece, daha modern ve güzel bir mekânda vatandaşların hizmet alması sağlanmış olacaktır."dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Necdet polat (4 yıl önce)
    Inşallah guzel birsey olur ama projenin maketi yokmu merak ettim seffaf olsun bu memleketin parası çöpe gitmesin kullanışli olsun yeterli
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Malatya ya yapılacak en iyi projelerden birisi budur. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Sabit kapalı bir fuar alanına Malatya nın çok acil ihtiyacı var dı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (4 yıl önce)
    Bir de şu Efes Atik Tiyatrosu gibi bir sahneye ihtiyaç var. İlerideki taş ocağı bunun için uygun. Malatya'da sahne gösterilerinde açık alan yok. Yol üstünde platform üzerindeki sahneler sadece öndeki 3-4 ve sıraya hitap ediyor. O da protokol. Gerisindeki curcunaya bir son verilmelidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Çadırda film festivali mi? Vizyona bak helal olsun. Belde belediyesini aklına gelmeyecek proje. Ne diyeceğimi bilemiyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yapılan proje çadır değil.Zaten belediye yanına kurulan çadırdan kurtulmak için yapılan ve çelik konstrüksiyon, çatıda panel kaplama,resimde görülen çatıdaki havalandırma sistemleri,öndeki idari bina ve içindeki sosyal birimleri ile birlikte komple bir tesis olarak değerlendiriniz lütfen... Ve ayrıca her yıl çadıra sök-taka harcanan paraya da son verecektir diye düşünüyorum. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Başkanın askerleri bu defa çabuk çıkmışlar sahaya. Düpedüz çadır kardeşim burası Çadır. Koskoca marka olmuş film festivali çadırda yapılamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan bey; üzülerek görüyorum bilmeden yorum yapmışsınız.Naçizane bu işin dizayn ekibi içinde(özel sektör proje ofisi/Ankara) bulunan bir kişi olarak, projeyi tanıdığım ve bildiğim için yorumunuza cevap yazdım. İstediğiniz takdirde gerekli proje detaylarını paylaşabilirim.
    0
    0
    Yanıtla