SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sapık Tutuklandı, Valilik Açıklaması Tepki Topladı

Sapık Tutuklandı, Valilik Açıklaması Tepki Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir konteyner kentte 7 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğraması olayı hakkında açıklama yapan Malatya Valiliği, sapık şahısın tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, küçük çocuğun sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk olmadığını ve çocuğun ailesine teslim edildiği bildirdi.

Olay, 18 Mart 2024 Pazartesi günü İkizce bölgesinde bulunan bir konteyner kentte yaşandı. Konteyner kentte ailesinin yanında kalan 7 yaşındaki bir kız çocuğu ekmek almak için gönderildikten bir süre sonra geri dönmeyince, yapılan aramalar sonucunda yaklaşık yaklaşık 3,5 saat sonra bulunmuş ve küçük kızın aynı konteyner kentte kalan bir kişinin tecavüzüne uğradığı belirlenmişti.

Konteyner kentte annesinin adına olan konteynerde kaldığı belirtilen sabıkalı ve hakkında yaklaşık 12 yıl hükümden dolayı arama kaydı bulunduğu öğrenilen sapık şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Malatya Valiliği’nden yapılan resmi açıklamada, kız çocuğunun konteyner kentte kaybolduktan yaklaşık 4.5 saat sonra bulunduğu belirtilerek, sapık şahısın A.C. olduğu, 4 ayrı suçtan kaydının bulunduğunu ve “Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan” tutuklandığını açıkladı.

Malatya Valiliği’nden yapılan açıklama şu şekilde: 

 “18.03.2024 tarihinde meydana gelen "Kayıp Şahıs Çocuğun Cinsel İstismarı" konulu olayda mağdur konumunda bulunan yaşı küçük mağdurenin kaybolması üzerine 18.03.2024 günü saat 15.49 sıralarında müracaatı alınmış, İlgili müracaat sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar da mağdure  18.03.2024 günü saat: 19.30 sıralarında konteyner kent içerisinde bulunmuş, olayın şüphelisi olduğu tespit edilen ve daha önceden 4 ayrı suç kaydı bulunan A.C. isimli şüpheli şahıs yakalanmış, 19.03.2024 tarihinde çıkarıldığı Mahkemece Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan TUTUKLANMIŞTIR. Basın ve Sosyal Medyada yer alan haber içeriklerinin aksine yaşı küçük mağdure’nin sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yoktur ve işlemleri akabinde ailesine teslim edilmiştir. Değerli kamuoyunca bilinmelidir ki; Yürütülen bu soruşturma da herhangi bir aksaklığa mahal verilmeksizin tamamen mağdur yaşı küçük şahsın yüksek menfaati göz önünde tutulmuştur. “

VALİLİKTEN ‘SORUNLU’ BİR YAKLAŞIM DAHA!.

Bu arada, Valiliğin uğradığı saldırı nedeniyle ağır psikolojik bir travma geçiren çocuğun sağlık durumu ile ilgili olarak  ‘sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yoktur’ şeklindeki açıklaması büyük tepki topladı.

Bazı basın organlarında olayla ilgili haberlerde, çocuğun yoğun bakımda tedavi gördüğü iddialarına karşın açıklamada yer verildiği değerlendirilen ifade, Valilik organlarının devlet sorumluluğu, görev bilinci ve bu birimlerde görevlendirilenlerin liyakat sorununu bir kez daha gündeme getirdi. 

Birkaç gün önce de, Beydağı bölgesinde evlerinin yanında izinsiz dinamitleme yapılarak temel kazısını şikayet eden vatandaşların bu başvurusuna karşılık, herhangi bir işlem yapmayıp, vatandaşlara Emniyet Müdürlüğü yolunu gösteren Valilik açıklaması da yine aynı nedenlerle tepki görmüştü.

Ayrıca, hakkındaki 12 yıllık hapis cezasına rağmen firari iken tecavüz suçunu işlediği bildirilen sapıkla ilgili olarak, Valilik açıklamasında, şahsın bu durumuna değinilmeden, sadece 4 suçtan kaydı bulunduğu yolundaki ifade de dikkat çekti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • Cero (1 ay önce)
    Ülkenin şu anki elastik kanunları ve suçlara karşı cezaları, caydırıcılıktan ziyade suçu ve suçluları destekler haldedir. Sanki bu ülke suçlular rahat etsin diye kurulmuş. Ülke de hırsızlık, sapıklık, silahla adam yaralama ve dolandırıcılık, sokaklarda silah sıkmalar, trafikte yol kesmeler ve daha nice insanlık onurundan yoksun olaylar oluyor. Suç işleyenler olurda yakalanırlarsa devletin mahkemelerine bir kapıdan giriyor diğer kapıdan dışarı çıkıyorlar aynı gün. Yakında suç işlememek suç olacak bu ülkede. Ailenizi ve kendinizi korumak için silahlanmak kaçınılmaz olacak yakında. Insanların kanun ve mahkemelerin adaleti sağlayacağına dair inancı kalmadığından kendi sorunlarını kendi aralarında silahlarla çözüyorlar artık. İnanmayanlar akşam haberlerini izlesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bilinçli olun (1 ay önce)
    Bu haberde ana tema vali mi sayın gazeteciler ve kamuoyu ? Ne kadar vahim , vahşi ve insalık dışı bir olay gerçekleşmiş , buna üzülüp bunun nasıl cezalandırılacağını , bunun nasıl serbest gezdiğini vs konuşacağımıza valilik açıklaması vs vs konuşuyoruz-sunuz !!! işte Türkiye'nin neden gelişmediğinin göstergelerinden biri !
    %15
    %85
    Yanıtla
  • İşte zaten sorun orada. Bu tip devlet görevlileriyle Türkiye zaten gelişemez. Millet onu söylüyor. Siz başka ve bana göre yanlış yerden bakıyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (1 ay önce)
    Malatya'da adaletin gramı kalmadi deprem zamani zaten belli olmuştu Kalanlara sabır diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deka (1 ay önce)
    Malatya'ya atanan idareciler makam idarecileri halktan uzak
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Çünkü Devletin değil hükümetin yöneticileri. Hatırlarmısınız Aileden sorumlu devlet baknanının yine böyle bir olayda "Bir kereden birşey olmaz" beyanını ? Zihniyet... Malesef. Ama Malatya yöneticileri, Malatya yı yine zihniyeti maalesef olanlarla ayağa kaldırma yoğunluğunda olduklarından ne desek boş anlayacağınız. Yazıklar olsun.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 ay önce)
    İçişleri bakanı derhal valiyi görevden almalı ve hakkında soruşturma açmalı. Ayrıca o konteyner kentin sorumlusu ile güvenlik görevlileri derhal tutuklanması ve yargılanmalı. O sağılığı iyi olduğu söylenen (ayıp be ayıp. Tecavüz sonrası öldürmediği için teşekkür edilseydi insan kılıklı sapığa) yavrucak ve ailesi derhal başka bir şehre nakledilmeli, rehabilite edilmeli, ömür boyu çocuğun sağlık ve eğitimi takip edilmeli. Çocuğa ve ailesine sabırlar. Utandım. Ama utanması gerekenler gayet pişkin. Suçlular özgür. Hayatı kararan bir çocuk ve ailesi. Zaten depremde Malatya'da da önemli bir şey olmamıştı hatırlarsanız. Birileri için bunlar basit olaylar demek ki!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • cobra (1 ay önce)
    bu sapigin resmi sokaklara asilmali bunu icerde oldursunler beslemesinler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (1 ay önce)
    Yönetimsel zâfiyet baş ağrıtmaması için yerel seçim toz dumanında olay yeri hasıraltı mı edilmek isteniyor acaba gibi bir soru var aklımda! Adam hükümlü-kaçak ve devletin konteynerinde beleş tatil yapıyor bu yetmemiş bir yavruya yazmaktan edep diyorum..... Şahıs için bedduamı etmiştim evvel ama olayın geçekleştiği ve saldırganın kimliği yenilir yutulur, görmezden gelinir değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Av. Ahmet GELEGEN (1 ay önce)
    Cezaların caydırıcılığı mı var? 4 suç kaydı bulunan kişiyi rahatlıkla dışarıda dolaştırır, sistemlice takip etmezsen olacak bu, şaşırmamak gerekli. Bir veya ikinci duruşmada tahliye ederler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taner (1 ay önce)
    Sayın vali miad konteynır kentte kalıyorum giren çıkan bellisiz polis koymuşsunuz adamlar. İçerden dışarı çıkmıyor. Haberiniz olsun diye size burdan sesleniyorum. Cimere yazmama rağmen sonuç sıfır
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 ay önce)Taner isimli kullanıcı yorumuna
    Onları Cimer e yazarsın polis seni arayıp olayı sorar böyle bir iş bende yaşadım bu durumu eski engelliler parkında basharik da her türlü pislik adam ordaydi kackez yazdık sonuç sıfır
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Eğitim Sadece Halk Sınıfı İçin midir? (1 ay önce)
    Türkiye'de bürokrat ve siyasetçilerde popülizm artış eğiliminin doruğuna ulaştı. Yönetici olarak liyakatsizsen ve idarecilikten anlamıyorsan sosyal medyada ve basında yaptığın açıklamalar seni iş biliyor gibi gösterebilir anlayışı hakim durumda. Sayın Vali Malatya'ya ilk atandığında önce halkın karşısına ağır hasarlı binaların yıkımının aralık ayında biteceğini söyleyerek yola çıktı. Devamında koordinasyon toplantısına geç kalan kişileri toplantı salonuna almayıp bu durumu basına manşet vererek duyurdu. En son olarak hatırladığım ise kıymetli anne ve babasının ziyaretinde kendisi makam koltuğunda anne ve babası da misafir koltuğunda otururken görüntü verdi. Vicdansızlık yapmak istemem sayın vali bunların hepsini yaparken gayet samimi ve bu durumlara inanarak yapmış olabilir. Benim eleştirdiğim nokta bu popülist tavırların altının boş olmasıdır. Eğer ortaya iş çıkartıyorsan ve gerçekten iyi bir idareciysen bu durumun reklamını yapman ve övünmen senin doğal hakkındır. Ancak ortaya iş çıkartmadan yapıyorsan bunların hepsinin altı boştur. Ne yazık ki komikte durmaktadır. Sayın Vali ve bu yazıyı okuyan diğer mülki idare amirlere bazı okumaları aşağıda paylaşıyorum. Umarım bu okumaları yapar ve ne demek istediğimi daha iyi anlarlar. Yusuf Has Hacip - Kutadgu Bilig Nizamülmülk - Siyasetname Eric Hoffer - Kesin İnançlılar Amin Maalouf - Ölümcül Kimlikler Recep Yazıcıoğlu - Sil Baştan Alpay Kabacalı - Talat Paşanın Anıları Hikmet Kayhan - Bir Şehidin Yolculuğu Gün Sazak Ayşe Kulin - Köprü Sıdıka Avar - Dağ Çiçeklerim İlber Ortaylı - Defterimden Portreler "Üç İhlas Bir Fatiha" :)
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Eğitim Sadece Halk Sınıfı İçin midir? (1 ay önce)Eğitim Sadece Halk Sınıfı İçin midir? isimli kullanıcı yorumuna
    Haberle alakalı en önemli kitabı yazmayı unutmuşum. Dil, bir milletin en önemli birleştirici unsurudur. Ne kadar temiz ve duru ve doğru kullanılırsa karşı taraftaki alıcı verilen mesajı en iyi şekilde anlar. Ne diyordu Fazıl Hüsnü Dağlarca; Türkçem benim ses bayrağım! Nihat Sami Banarlı - Türkçenin Sırları
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Suç işleyeni yakalamaktansa, suçu işleyemeyecek kadar ağır duruma getirilmeli kanunlar. Bir çocuğun ve ailesinin hayatı bir kaç nesil mahvoldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gölge (1 ay önce)
    Sosyal platformda iki kelime eleştiri veyahut benzer şeyler yazsan, sabah 5'te polis kapında olur. Derdini anlatana kadar 3 ay hapis yatarsın ama 12 yıl kesinleşmiş cezası olan bir sapık konteyner kentte elini kolunu sallayarak geziyor. Bunları serbest bırakanılar, bu açıklamayı hazırlayan kişiler Allah sizi ıslah etsin.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Sule (1 ay önce)
    Gayet Normal bir olaymış gibi yakalandı bitti magdure de evinde.O eve o yavruya ateş düştü artık bittiler kendine gelemezler,yardim edin onlara çocuğa. Nasıl bir denetimsizlik bu böyle.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Adalı (1 ay önce)
    hiç bişi yapamazsanız bile en azından WHATSAPP durumlarında bu haberi paylaşarak tepki göstermeliyiz belki azıcık utanan olur. Topluma bak , yönetime bak!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğrucu davut (1 ay önce)
    Artık Malatya da kimse kalmak istemez yazık suçlular cirit atıyor gelmek istiyodum sogudum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sadece (1 ay önce)
    "Küçüğün de rızası vardı " yazmamak için kıvırmışlar da kıvırmışlar. Nasıl oluyor ya. Memleket nereye gidiyor. Şu mahlukatı valilik nasıl savunur gibi açıklama yapar. Devlet kimin yanında. Artık ülkede tuz koktu.. Gerçi 2007 de zina suç olmaktan çıkarıldığında milyonlarca kişi desteklemişti sırf hükümetin yanlışını kabul etmemek için. (O gün hükümet benim için bitmişti)Olaya böyle bakan bir toplumun valisi de ancak bu kadar olur. Umarım adam gibi bir hakimimiz çıkar da gerekeni yapar. Allah yavrumuz ve ailesine sabır versin. Hepimizi de korusun böyle ahlaksızlardan
    %96
    %4
    Yanıtla
  • MURAT (1 ay önce)
    Güvenlik yokmu Emniyet nerde
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Olsa ne olur? Emniyet ekipleri suçluyu yakalıyor, daha evrak işi bitmeden salıyorlar. Bu suçluyu da kesin 'denetimli serbestlik' ile saldılar. Sorsan 'firari'.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mlty (1 ay önce)
    Vali!!!!!!!! Sen Malatyanın sorunlarıyla ilgilenecegine siyasilerin arkasında dolanıp, gelecegini garantiye alıyorsun. Halbuki bu halkın bircok sorunu var. Önelikle liyakat. Daire amirleri ihale sürecini uzatıyor diyen vali lütfen İSTİFA ET
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Yoruma şapka çıkarılır Bu kadar net
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Elif (1 ay önce)
    Bu basın bultenini yazan kişi devlet gorevlisi olamaz. Olsa olsa bu aziz Malatya halkını kiskirtmaha yönelik bir provokatör olmalı. Derhal gereği yapılsın. Başta sorumlusu Vali olmak uzere
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 ay önce)
    Devlet devlet olsa böyle bir acıklama yapmaz. Valiyi görevden derhal almak lazım. Zaten birşey yatıgı yok. Sami Er ve bakanların eşine takılmış ne yatıgını kendisi de bilmiyor. Daire amirlerine sözü gecmedigini kendisi söylüyor. Eeee sen vali oalrak benim hakkımı savunmayacaksan ne iş yaparsın sen!!!!!!!!! Küçük yavrumuza tecavüz eden o sapıgı içeri alan polislere ve amirlerine ceza vermek zaten olmalı ama en basta VALİ GÖREVDEN ALINMALI!!!!!!!! Millet konternerde yasam sürerken, devletin ekmegini yiyen sapıkları bir de konteynerde besliyor. Yazıklar olsun
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Demek ki, sokaklarda, parklarda daha bilmediğimiz nice 12 sene 20 sene hükmü olanlar elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyorlar aramızda. Şu dakikadan sonra herkes kendi hesabına endişelensin. Canını, ırzını, malını korusun. Allah yardımcımız olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 ay önce)
    Şu açıklama karşısında çıldırmamak elde değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa (1 ay önce)
    acaba birilerinin çocuğu olsaydı(açıklamayı yapan veya yapan bazı kimseler) aynı açıklama yapılırmıydı sağlık durumu iyi diye
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Adam 12 yıl hüküm giymiş araması var devletin konteynerinde kalıyor. Konteyner kime tahsisli kaç kişi kalıyor kalanlar kimler kalanların TC Kimlik numaraları kim olduğu bilgisi hepsi ellerinde değil mi .Sözün bittiği yer.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (1 ay önce)
    Adama neden lanet okuyorsunuz? Adam zaten lanetlik ama daha vahimi kesinleşmiş cezası olan adam konteynerde nasıl kalmış? Nasıl kaçmış veya salınmış? Ya hu bu ülkede Erdoğan ve Bahçeli af çıkarıyor, yeniden kendi adamlarıyla kurdukları hukuk sistemi skandallarla çalkalanıyor. Bu ülkede kendi hâlinde dürüst vatandaş olup da devletten güvenlik beklemek lüks oldu gibi. Bu adamı linç etseydik yüreğimiz soğur muydu? O küçücük kız yaşadığı travmayı atlatabilir miydi? Yani, bu tip olaylar olmadan önce tedbirler alınmalı. Nerede bu devlet? Bıktık. Can, mal ve ırz güvenliğimiz ortaçağa mı dönecek? Devlet gibi devlet istiyoruz biz. Gelip geçici parti ve liderlerinin değil, güvenilir kurumların bekasını istiyoruz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya li444 (1 ay önce)
    Allah belanı versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seyma (1 ay önce)
    Felaketi yaşamış insanlara bir de böyle bir mağduriyet. Allah'ım 7 yaşındaki bir sabinin başına böyle bir olay geliyor ama şehirde çıt yok. Bir de sağlık durumu iyi öyle mi? Gerçekten bu Malatya yansın, yıkılsın, yerle bir olsun. Bu şehrin başına gelen az bile. Bir lanet insan bunu yaptı, ama toplumda da çıt yok ya çıt yok. Nasıl olsa benim çocuğum değil diye mi böyle sessizlik. Yer yerinden oynamalı. “Kenar-ı Dicle'de bir kurt kapsa koyunu, Gelir de adl-i ilâhi Ömer’den sorar onu!” vecizini hatırlatırım ey Malatya. Yöneticiler neredesiniz? Bunun hesabını kim verecek? Yazıklar olsun sana Malatya. 7 yaşında ağzı süt kokan bir yavru Malatya'da bunu yaşadı ve sadece yukarıda metindeki gibi şekilde haber olabildi. Çok üzgünüm bu şehir adına.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç Ural (1 ay önce)
    Allah Belanı Versin Ahlaksız -
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 ay önce)
    Bu nasıl bir açıklama'' Basın ve Sosyal Medyada yer alan haber içeriklerinin aksine yaşı küçük mağdure’nin sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yoktur ve işlemleri akabinde ailesine teslim edilmiştir.'' sağlık durumunda problem yokmuş ailesine teslim edilmiş miş. Siz önce 12 yıl hüküm giymiş ve annesinin konteynerdaki evinde kalan adamı yakalamayı akıl edin. bu nasıl polis ve istihbarat teşkilatı. siz adam gibi işinizi yapsaydınız bir hayat yok olmazdı. adamın 12 yıl hükmü var araması var ve konteynerdaki annesinin evinde kalıyor. arkadaş kafayı yememek elde değil. kendinin mi teslim olmasını bekliyor emniyet anlamış değilimmmm. HERKES KENDİNİ KORUSUN. EMNİYETİN KİMSEYE ZERRE FAYDASI YOK.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Türkiye (1 ay önce)
    Küçük Mağdure'nin sağlığında herhangi bir olumsuzluk yokmuş! 4,5 saat ne yaşadığını bilen var mı? Acaba!!! Ömrü boyunca bu anı ona kimse unutturamayacak. Evlenmek isteyince küçükken bana tecavüz edildi mi diyecek kocasına, böyle Valilik açıklamasını hazırlatanlara yazıklar olsun.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Daha 7 yaşında evlenene kadar çok cehennemler yaşayacak.Evlenme yaşında aklı başına gelir üzülmeyi bırakır belki ama o zamana kadar çok yol var.Nasil uyuyacak, yemek yiyecek sosyal olacak ,okula gidecek??konuşması herseyi etkilenecek, sokakta yürürken korkacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Bende buradan Emniyet Müdürüne seslenmek istiyorum. Konteyner kentlere görevlendirdiğiniz bekçi ve polislere söyleyin; akşama kadar külübelerde oturup sağa sola poz keseceğine kalksın konteyner kentte iki tur atsın. Girene çıkana biraz baksın. Öyle yan gel yat ay başında da 50binlira maaşı al ye oh ne güzel. Vallahi de Billahi de bunun hesabını Allah sorar. O yedi yaşındaki kız caağızın hesabını da sorar.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ah adalet (1 ay önce)
    Rezaleti gördük. Hadi milliyetçilik yapalım. Türk milliyetçiliği Malatya milliyetçiliği yapalım. Hadi. Ne oldu? Böyle hapsihanelerde ne kadar sapık şerefsiz var. Neymiş mesele önce insan olmak, ahlaklı olmak, dürüst olmak, namuslu olmak ve böyle insanları şehrine mezhebine etnik kökenine cemaatine ülkesi göre linç etmeyecekmişiz. Ama amlarmıyız. Yok yine Adıyamanlı, Suriyeli , cemaatci vs saçma eleştirilerle saldırıp gerçekle yüzleşmeyiz. Bir cinayet işlenmişse tüm toplumun eli kanlıdır der Dosteyevski . Hepimiz eli kanlı ve kirli. Ama ibret alanımız çok az.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ramazan yalçın (1 ay önce)
    şimdi devlete teslim edilmiş yazısını kınıyorum bu tür insanlaları ceza evinde besleyen devlete yazıklar olsun.birde islamm devleti diye geçiiniyoruz yarın çıkacak yine aynı şeyleri bir başka ailenin canını yakacak bunları infaz etmeli çok şeyler yazmak istiyorum fakat cümleler yetmiyor şerefsiz adam ceza evinde onu halletmeliler. iyi bir yasa çıkacak bunları idam edecekler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (1 ay önce)
    Ayrıca şunu belirteyim. Magdure kelimesinin anlamı Mağdur Kadın. Bu ne demek şimdi!!!! Mağdur Kız Çocuğu yazamıyor musun. Bu nasıl basın bülteni yaa. Sorumlusu kimse cezalandırılan lütfen. İnan pisliğin yaptığı kadar tiskindirici. Hem sağlığı yerinde de hemde magdure de.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Volkan (1 ay önce)
    Şaka gibi açıklama. Sağlığında sıkıntı yokmuş. Ya sizde beyin yokmu. Çocuğa tecavüz edilmiş yazıyor. Ne sağlığı. Sağlıklı kalmış yavrucakta. Dalga mı geciyorsunuz. Bunu kaleme alanın çocuğu aynı durumda olsa aynı cümleleri kurabilecek mi! Bu ne aymaz, terbiyesizliktir ya. Çok çok garibime gitti yaaa.uzuldum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Tebrik ederim yakalayan polisleri keşke halka verseydiniz daha iyiiydi
    %83
    %17
    Yanıtla
  • MALATYALI (1 ay önce)
    ''Sosyal Medyada yer alan haber içeriklerinin aksine yaşı küçük mağdure’nin sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk yoktur ve işlemleri akabinde ailesine teslim edilmiştir" Şaka mı bu anlamadım ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kartal (1 ay önce)
    bu şerefisiz haysiyetsiz namussuzu bir de hapiste besleyecekler öyle mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serdar karatepe (1 ay önce)
    İdam...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Seyda (1 ay önce)
    12 yıl kesinleşmiş cezası olan ve aranan bir sapık devletin kontrolündeki konteynır kentte kalıyor,sapıklığa devam ediyor.Vay halimize...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kasıtlı bir haber olduğu her halinde belli peki bu kadar kasıtlı bir habere balıklamasına dalarak aynı yönde yorum yapmak ayrı bir sıkıntı yorum gayet açık eşinin üzerine olan konteyner da sapık eşin tespiti yapılabilmesi için 24 saat o konteynere polis dikmek gerekiyor. Buda imkansız devlet hane icerisini izlemez izleyemez buradaki sorun kasıtlı haberi sunanlara aynı şekilde cevap vermek bu arada sapıklara verilen cezanın az olduğunu dusunenlerdenim hadım şart kısasta hayat vardır.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Cemil Bey aynen böyle devam et,bir şeyler kaparsın...
    %84
    %16
    Yanıtla