SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'ta Eski Başkan Boyraz Aday Adaylığını Açıkladı

Kuluncak'ta Eski Başkan Boyraz Aday Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak Eski Belediye Başkanı Eğitimci Mehmet Boyraz, AKP'den Kuluncak Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

Resmi başvuru formunu teslim eden Boyraz, önceki dönem yaptıgı calismalarin  Kuluncak’ı büyüyen ilçe haline getirdigini uzman kadrolarla hazırladıkları yeni  projelerlerin ilçeye büyüme potansiyeli olarak ivme kazandiracagini söyledi.

2014 yerel seçimlerde Kuluncak’ı AK Belediyecilik ile tanıştırdığını söyleyen Mehmet Boyraz, ”2014-2019 yılları arasında yaptığımız hizmetlerin ilçemizin gelişimine hız kazandırdığı ortada "Kuluncak İçin Yine Yeniden" diyerek hizmet için var gücümle mücadele etmeye kararlıyım. Amacımız, ilçemizin eğitim sorunlarını, sağlık sorunlarını, esnaflarımızın sorunlarını ve yine yaşlı ve kimsesizlerin, engelli dostlarımın sorunlarını ve gençlerimizin işsizlik sorunlarını ile  sosyal sorunlarını gidermek. Bu sorunlara çözüm üretecek güçlü bir kadro ve proje üreten teknik arkadaşlarımla sorunları çözmeye geliyorum. Sizlere hizmet etmeye ve hizmetkar olmaya geliyorum.’’ şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız