SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Kırklarelispor'u 1-0'la Geçti, Tur Atladı

0
Güncellendi - 2018-10-31 21:30:26
EYMS Kırklarelispor'u 1-0'la Geçti, Tur Atladı
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur'unda Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 25. dakikasında kaydettiği nizami gol sayılmayan ev sahibi ekip, 83. dakikada Aleksic'in kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve 5. tura geçti.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu (İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi), Yusuf Bozdoğan (İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi), Samet Çiçek Samsun Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem İlker Yasin Avcı (İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 4.Gökhan Akkan, 11.Eren Tozlu, 17.Michael Pereira (Dk.88 29.İssam Chebake), 19.Ahmet Ildız (Dk.71 6.Guilherme), 22.Danijel Aleksic, 28.Murat Akça, 61.Mustafa Eskihellaç, 70.Sulley Muniru, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia (Dk.58 9.Khalid Boutaib)

YEDEKLER: 35.Abdulsamed Damlu, 6.Guilherme Costa Marques, 9.Khalid Boutaib, 14.Fatih Gürden, 16.Sadık Çiftpınar, 29.İssam Chebake, 39.Erkan Kaş, 55.Emirhan Kayalar, 88.Muhammed Bilal Barman

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

KIRKLARELİSPOR: 13.İbrahim Demir, 2.Davut Babur, 4.Semih Durmuş, 7.Emre Balkı, 9.Ahmethan Köse, 10.Hakkı İsmet Şimşek (Dk.77 24.Mert Sinan Pekesen), 12.Caner Bulut, 19.Emre Keleşoğlu, 20.Denis Taşkesen (Dk.80 61.Abdurrahim Dursun), 79.Yüksel Şişman (Dk.48 41.Caner Koca), 77.Yusuf Çelik

YEDEKLER: 39.Meriç Bayram, 3.Müslüm Aydoğan, 24.Mert Sinan Pekesen, 41.Caner Koca, 58.Mehmet Eray Karadağ, 59.Ümit Can Tokcu, 61.Abdurrahim Dursun

TEKNİK SORUMLU: Cemil Akkoyun

GOL: Dk.83 Aleksic (E. Yeni Malatya)

SARI KARTLAR:Emre Keleşoğlu, Ahmethan Köse, Emre Balkı (Kırklarelispor), Aleksic (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 25: Yeni Malatyaspor'un soldan kullandığı korner atışından gelen topa yükselen Murat Akça, kafayı vurdu ve topu kaleye gönderdi. Kalecinin müdahalesine rağmen gol çizgisini geçip iç yan ağlarla buluşan top, oyun sahasına döndü. Mutlak golü, hakem direkten döndüğü gerekçesiyle saymadı ve oyun devam etti. (Pozisyon aşağıdaki fotoğrafta)

Dakika 83: Yeni Malatyaspor atağında, Guilherme'nin pasıyla cezaalanında buluşan ve sağ çaprazdan kaleye yerden bir şut atan Aleksic, kalecinin müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturdu: 1-0

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, tur atladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Emin (5 yıl önce)
    Sarı formaları beğendim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Geçen sene gibi kompakt defans yapamıyoruz. Orta sahamız daha kötü, haliyle gol atamıyoruz. Galatasaray maçında döküldük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Bir maçta daha uyardı hakemler..o file çok düşük..file yoksa alalım geniş
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebbar (5 yıl önce)
    Taraftardan çok maçta polis vardı çok ilginç
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Statta ki filelerimiz bile nizami değil. Bu kadar amatörlük olmaz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle yönetim amatör
    0
    0
    Yanıtla