SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurslara Katıldılar Kazandılar

0
Güncellendi - 2018-09-15 03:18:13
Kurslara Katıldılar Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki sanatsal eğitim faaliyetlerine katılan 37 genç, yetenek sınavını kazanarak üniversiteli oldu. Öğrencilerin 11’i müzik dalında, 26’sı da resim dalında üniversite okumaya hak kazandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde resim dersi alan ve lise eğitimlerini tamamlayan 26 genç, girdikleri yetenek sınavlarında başarı gösterdiler. Gençlerden 11’i çeşitli üniversitelerin Eğitim Fakültelerine, 15’i de Güzel Sanatlar Fakültelerine girmeye hak kazandılar.

Sanat Merkezi’ndeki enstrüman kurslarına devam eden 11 genç de üniversitelerin müzik bölümlerini kazandılar. Gençlerin 2’si İnönü ve Gaziantep Üniversitelerinin Devlet Konservatuvarı’nın, 3’ü farklı üniversitede Eğitim Fakültelerinin, 6’sı da Güzel Sanatlar Fakültelerinin sınavlarında başarılı oldu.

Başkan Polat’tan tebrik

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yetenek sınavlarında başarı gösteren öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, “Şehrimizde altyapı ve üstyapı yatırımlarımızın yanısıra sosyal belediyecilik hizmetlerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, her yıl 40’a yakın branşta 100 civarında sanatsal kurs düzenliyoruz. Bu kurslarımıza devam eden öğrenciler, eğitim durumlarına göre sanatsal eğitim veren lise ve üniversitelerin sınavlarında başarı gösteriyorlar. Bu sonuçlar bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız