SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurtardığı Köpek İtfaiyeciyi Hastanelik Etti

Kurtardığı Köpek İtfaiyeciyi Hastanelik Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir itfaiye eri, 15 metre derinlikteki su kuyusundan kurtardığı köpek tarafından ısırıldı.

Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi Pesenler küme evleri mevkisinde su kuyusundan köpek sesi duyulması üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi.

3 saatlik çalışmanın ardından köpeği düştüğü 15 metre derinlikteki su kuyusundan kurtaran itfaiye erlerinden biri hayvan tarafından ısırıldı.

Battalgazi Devlet Hastanesinde tedavisi yapılan itfaiye eri taburcu edildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 ay önce)
    Geçmiş olsun. Hayvan kendisine zarar vereceğini düşünmüştür. Belli ki basit bir ısırık. Tedbir amaçlı kuduz aşı olmuştur. Bunun haber değeri var mı? Hayvanları hedef göstermek için bu tür haberleri bekleyen bir güruh var. Haber sitenizde biraz da özellikle sokak hayvanlarının yaşam koşullarını haber yaparsanız mutlu oluruz.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • mehmet bey yaptığınız yorum saçma . köpek hedef gösterilmiyor sadece itfaiyeciyi ısırmış. madem çok hayvanseversiniz nezaman bir çocuğu köpek parçalasa hiç sesiniz çıkmıyor. hayvansever olduğunuz kadar birazda insansever olun
    %86
    %14
    Yanıtla