SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kütüphane İçin Kermes Düzenlendi

0
Güncellendi - 2017-03-02 01:32:43
Kütüphane İçin Kermes Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri, okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi amacıyla kermes düzenledi.

Okulda düzenlenen kermeste, okul idaresi, öğretmen ve personeli tarafından hazırlanan yiyeceklerin satışı yapıldı.

Fen Lisesi Müdürü Levent Durukan, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, öğrencilerinin okumaya ilgilerinin büyük olduğunu fark ettikten sonra böyle bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Durukan, şunları söyledi:

"Mevcut kütüphanemizde yeterli doküman ve kitap yok. Öğrencilerimizin okumaya karşı göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizi bu tür etkinliklere yöneltti. Kütüphanemizi 2 bin yeni kitapla zenginleştirmek için kolları sıvadık. Önceki dönemlerde de bu tarz etkinlikler yapmış, elde ettiğimiz geliri Suriye’ye yardım kampanyasına bağışlamıştık. Bu kermesimizle de inşallah hedeflediğimiz kitapları almayı planlıyoruz."

Kermeste ayrıca Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyer olan okul öğrencileri tarafından yapılan çeşitli tablolar da ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Kermese, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Ölçer, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız