SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lokantacılar Odası Eski Başkanı Tuna Vefat Etti

Lokantacılar Odası Eski Başkanı Tuna Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Lokantacılar Odası’nda 36 yıl görev yapan ve Ocak 2022’deki genle kurulda aday olmayarak görevi bırakan Malatya’nın meşhur  Çobanoğlu Kebabın sahibi Zeki Tuna (70) vefat etti.

Uzun bir süreden beri kalp rahatsızlığı bulunan ve depremden sonra Balıkesir’e giden Zeki Tuna, burada rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastane de kurtarılamayarak vefat etti.

4 çocuk babası Zeki Tuna, Nasuhi Caddesi’nde Derme İlkokulu’nun yanında Çobanoğlu Kebap adlı işyerini çalıştırıyordu.

Malatya Lokantacılar Odasında 36 yıl süreyle başkan olarak görev yapan ve Ocak 2022’deki genel kurulda aday olmayarak görevi bırakan Zeki Tuna, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Yönetim Kurullarında da görev almıştı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, yayınladığı taziye mesajında, “Malatya Çarşımızın Ahisi, Lokantacılar Odası’nda 36 yıl başkan olarak hizmet veren Zeki Tuna ustamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve esnaf camiamıza baş sağlığı diliyorum. Güzel bir insan, iyi bir esnaf, samimi bir dosttu.” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Mustafa Çelik (1 yıl önce)
    Zeki ustanın çok kebabını yedik. Gerçek bir esnaftı. Müşteriyle ilgilenir mesleğinin en iyisiydi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap Öztatar (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşaallah. Bilmiyorum depremden sonra ne haldedir çobanoğlu.Süper bir lezzet ve güzel hizmet sunan bir yer.Inşaallah devam eder.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Malatyanın gerçek yerlileri yavaş yavaş eriyor. Gençliğimin kebapçısı, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Fahrettin Eserdi (1 yıl önce)
    Zeki Kardeşimiz Malatyamızın güzel simalarından biriydi, Allah rahmet etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • M.Bahadır ALTAŞ (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Sevdiğimiz ve mesleğinde takdir ettiğimiz bir insandı. Ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şanal Tosun (1 yıl önce)
    Birkaç gün önce konuştuk hastanede yatıyordu, Altınoluk da kaldıklarını söyledi. Zeki abimize Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • A.D.Aydoğan. (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına başsağlığı diliyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Kıymetli komşum abim makamın cennet olsun ablama çocuklarına baş sağlığı diliyorum
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bayram (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun iyi bir dosttu.Dügün yemeğini yaparken çekilen fotoğrafı lokantaya aşmıştı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fehmi KESKİNKILINÇ (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Lokantasında çok kebap yedik müşterileriyle tek tek ilgilenirdi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin çok iyi bir esnafımızdi yakınlarına başsağlığı dileriz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Malatya'nın en ahlaklı esnaflarından biriydi. Malatya'nın büyük bir kaybı. Kendisini yakinen tanıdığım Zeki Amcaya Allah'tan Rahmet Diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine baş sağlığı diliyorum.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Güler yüzlü, işinin ehli ve dürüst bir insandı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • mehmet hanifi yapar (tarihi Akpınar salatacısı) (1 yıl önce)
    Akpınar da lokantacılık yapan Büyük Ustamız İbrahim Tuna nın oğlu Zeki Tuna yı Kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allah rahmet eylesin. Geride kalan Ailesine Dostlarina başsağlığı dilerim.
    %86
    %14
    Yanıtla