SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lunaparktaki Gondoldan Düşerek Öldü

Lunaparktaki Gondoldan Düşerek Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Parktaki lunaparkta 'gondol' adı verilen salıncak aletinden düşerek ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte lunaparka eğlenmeye giden 26 yaşındaki Ahmet Kaya, yüksek hızla salınan gondol adlı alete bindi. Sallanma sırasında, güvenlik kordonu açılan Hekimhan doğumlu Ahmet Kaya, düşerek baş ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Ahmet Kaya hayatını kaybetti. Kaya'nın cenazesi, Pazar günü Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Polis kayıtlarına ‘Şüpheli Ölüm’ olarak geçen olayla ilgili olarak gözaltına alınan parkta görevli K.Y.'nin, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

malatyahaber.com

FOTO- GÖRÜNTÜ: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Kara Murat (1 yıl önce)
    Gondolun anısı var. 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethettikten sonra o günün bayram havasında geçmesi için ülke genelinde eğlenceler düzenlenmiş. Bahsi geçen gondol da 1453'ten kalma, alt tarafı 550-600 yıllık gondol. pek eski sayılmadığı için denetleme yapılmıyor sanırım... ya sabır!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Kondola kitap fuarında kızımla bende bildim emniyet kemeri yok nasıl müsade veriliyor anlamıyorum
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mirza (1 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Maalesef (1 yıl önce)
    Malatya’da maalesef işini titiz yapanlar azalıyor. Yada kenara itiliyor veya kenara çekiliyor. Asansörcüden, tamirciye, mühendisinden mimarına doktorundan avukatına öğretmeninden gazetecisine kötülerin sesi reklamı daha çok çıkıyor. Normal gerçi malum Belediyeleri abartı şampiyonu reklamcı destansı; kaçakçı ve mal Pazarı sevdalıların elinde liyakatsiz yöneticilerle dolu, oda başkanalarında ahilik hak getirir halde. Malum ahilik esnaflık dışında herşeye maydonozlar. Pabucu dama atılacaklar oda başkanı olmuş. Sanayiden işyeri olmayanlar dünde bugünde sanayi başkanı. Futbol takımı başkanları ortada. Medya dürümcü çorbacı kaynıyor.Bir Rektör kuaförünü Öğretim Görevlisi yapıyor. Bir vekil şekerine şeker katıyor. Biri bakmaktan öteye gidemeyen bakan olmuş. Şehir suçtan, cinayetten madde bağımlılığından kan ağlarken halay çekecek kadar aymazlar unutulmayacak izler bırakıyor. Sular sabunla yıkansa kiri gitmeyecek adamlara teslim. Alternatif olabilecek muhalefet acınacak kadar pasif ürkek ve zavallıca duruyor. Mafyavari partiler her kurumda istediği atı koşturuyor. Zira kirli olanlar millilik üzerinden kamuflaj yapıyor. İl müdürleri sadakat ve emir alıp siyasete eğilmekten kambur olanlarla dolu. Ya kocamışların ısıtılıp ısıtılıp sunulması …Sussan olmuyor susmasan olmaz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Maalesef isimli kullanıcı yorumuna
    Okullardaki asansörlerden çok korkuyorum okullarda asansör var özellikle ilk ve ortaokulların bu konuda ödenekleri ve paraları yok Allah göstermesin üzücü olaylar yaşamadan bu okulların asansörleri aylık il veya ilçe MEM lerce yaptırılmalıdır.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mevcut durumun özeti. Bilim, matematik ve liyakatın hüküm sürmediği toplumda işlerin düzgün gitmesini bekliyoruz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Tehlike arzeden bütün lunapark araçları yasaklanmalıdır diyeceksiniz ki kontrolleri yapılırsa tehlikeli olmaz zaten sorun burada çünkü kontroller düzgün yapılmıyor ki .
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Leyla k (1 yıl önce)
    Allahım yardım et
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Veysel (1 yıl önce)
    Konsola bindiğinde zaten yerinden zıplıyorsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muratt (1 yıl önce)
    Abartısız 25-30 senelik gondol. Boyası vs değişiyor ama aynı ön koruma demirlerinin bakımı kaç yılda bir yapılıyor veya denetimleri yapan yetkili kim bilmiyoruz(?) Belediye daha güvenli ve daha modern aletlerle Lunaparkı merkeze yakın bir noktaya taşımalı ve kendi personellerinin gözetiminde olmalı. Kayısı Fuarı geliyor binlerce kişi binecek yine tek gecede tüm eğlence aletlerine. Bakım ve denetimleri şimdiden yapılmalı, eksiklikler giderilmeli ve görevlileri sık sık uyarmalılar. Olan 26 yaşındaki kardeşimize oldu Allah rahmet eylesin.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Engin (1 yıl önce)
    Yazık günah ya. Allah rahmet eylesin. Kaç defa şahit oldum. Ne güvenlik kemeri takan nede başka tedbir alan var. Sanki marifetmiş gibi Orada çalışanlar ayakta sallanıyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Adıyamanlı (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin genç bir can denetimsizlik ihmal karlık yüzünden canından oldu belediyenin böylesi yerleri denetlemesi gerekiyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Rıfat (1 yıl önce)
    Neredeyse Osmanlı zamanından kalma gondol, dönme dolap gibi araçların belediye ekiplerince her yıl rutin kontrollerinin yapılması ve metal yorgunu olanların kullanımdan kaldırılması yasa teklifimi okuyan bir belediye meclis üyesi olursa belki bir yerlerden başlamış oluruz bir şeyleri değiştirmeye. Yazık yaaa, gencecik 26 yaşında bir insan hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • abuzer (1 yıl önce)
    bu ülkede hasbelkader yaşıyoruz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (1 yıl önce)
    Denetim varmı bu parktaki aletler için.Nuhu nebiden kalma aletlerle olacağı buydu.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Denetim mi dediniz bu kelimeyi çoktan unutmuştum hatırlattığıniz için teşekkür ederim.
    %88
    %12
    Yanıtla