SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye'ye İnönü Çelmesi

0
Güncellendi - 2017-01-29 18:13:22
M.Yeşilyurt Belediye'ye İnönü Çelmesi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Malatya derbisinden İnönü Üniversitesispor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 2-1 yendi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Tarık Güldal, Uğur Yücel, Tugay Gönenci hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor; Volkan Tuncel, Yunus Emre Kutlu, Cumali Özdal, Fikret Avcu, Garip Erayabakan, Fatih Sakin, Miraç Ölmez, Ramazan Çavuş, Engin Yıldız, Ebubekir Bozan, Ebubekir Yardım on biriyle sahaya çıktı.

Malatya Yeşilyurt Belediyspor ise Önder Biçer, Bedrettin Bulguru, Erdem İsotçu, Ali Ertekin, Ziya İstek, Cuma Nasır, Tolga Değirmenci, Yusuf Çelik, Vedat Taşdemir, Ndong-Meye Laury, Sefa Ayvaz on biriyle mücadele etti.

Mücadelenin ilk yarısında iki takımda gol pozisyonları yakaladı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Meye’nin 22’nci dakikada kafa vuruşunda top üst direkte patladı. 38’nci dakikada İnönü Üniversitesispor’un kullandığı serbest vuruşta, karambolde Fatih Sakin, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin 61’nci dakikasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Vedat Taşdemir, ceza sahası içerisinde yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. İnönü Üniversitesispor’un kazandığı penaltı atışını 62’nci dakikada Ramazan Çavuş gole çevirdi ve durumu 2-0’a getirdi.

Sahada 10 kişi kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, oyuna sonradan giren Alfonso ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Turuncu yeşilliler, 80’nci dakikada yeni transferi Özgür Dükme’nin akıl dolu golüyle durumu 2-1’e getirdi.

Son anları büyük bir gerginliğe sahne olan karşılaşmada başka gol olmadı ve İnönü Üniversitesispor sahadan 2-1 üstün ayrıldı.

GERGİN BAŞLADI TARTIŞMAYLA BİTTİ

İnönü Üniversitesispor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması oldukça gergin başladı. İki takım oyuncuları saha içerisinde sık sık birbirleriyle tartıştı.

İnönü Üniversitesispor’un karşılaşmada 1-0 öne geçmesinden sonra oyunda tansiyon daha da arttı. İnönü’nün kalecisi Volkan Tuncel’in yerde kaldığı pozisyon sonrası iki takım oyuncuları birbirlerinin üzerine yürüdü.

Uzun süre yaşanan tartışmalar ikinci yarıda da devam etti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un takım kaptanı Cuma Nasır, İnönü Üniversitesispor’un oyuncularının zaman geçirdiğini savunarak, rakip takımın yedek kulübesini alkışlayarak, protesto etti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesporlu futbolcular, tribündeki taraftarlarla tartışında saha içi bir anda karıştı. Yaşanan tartışma, polis ve iki takım teknik heyetinin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

“YAZIK GÜNAH”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un futbolcusu Sefa Ayvaz, yaşanan tartışma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “Derdiniz ne, niye düşmanlık yapıyorsunuz? Amaç ne, amacınız ne kardeşim? Şurada top oynuyoruz. Yenebilirsiniz ama düşmanlık yapmanın bir anlamı yok. Yazık, günah. Dışarıdan İnönü Üniversitesisporlu bir futbolcunun babası küfür ediyor. Ne gereği var. Ben sana ne yaptım? Söylenecek bir şey yok, yazık” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Kürşad Karakuş (7 yıl önce)
    Burdaki İnönü Üniversitesi lehine yorum yazanların anlamadigi olay su kimse niye kazandılar diye sitem etmiyor aynı mücadeleyi Yeşilyurtsporun rakiplerine niye göstermiyor diye bu tepki. Eğer Yeşilyurta farklı hırsla oynuyorlarsa yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Geçen hafta Yeşilyurtspor'un bu maça dikkat etmesi gerektiğini yazdık. Ancak Yeşilyurt yine maçı kaybetti ve bu sene profosyonel lig yine hayal oldu. Geçen sene Elazığ takımı çıktı, bu sene Adıyaman çıkar inşallah seneye Malatya takımı çıkar. Yeşilyurt Belediye başkanı Adıyamanlı diyenler olmuş, Adıyamanlılar, Baskilliler ve diğer gelenler ikinci bir Malatya yarattılar. Yerli Malatyalılar İstanbul'a veya Almanya'ya gidip dönmediler. Sıkıntı dönmeyenlerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet44 (7 yıl önce)
    Ağzı olan konuşuyor.yok hocası adıyamanlı yok yöneticisi adıyamanlı. hocasıda topçusuda adam gibi adam.belediye başkanı nereli adıyaman besnili. 1.si yeşilyurtbelediyesinin şampiyon olması kimin işine gelir.inönü üniversitesinin playoff oynamadan ligde kalır ve alttan gelende direk lige katılır. 2.salak olmak lazım bindiği dalı kim kesmek ister. Saçmalamayın.eğri oturun ama doğruda konuşun.yönetici çıkacak aylar önce üniversite hakkında atıp tutacak sonrada napcak yani üniversite sana maçımı verecek.hadi oradan çıkarsın oynarsın yenersin. mağlubiyete kılıf aramazsın.sanki malatya belediye bu şehrin takımıda üniversite başka şehrin. Takımın birinde yabancı falan futbolcular var.üniversitenin elinde malatyanın adam gibi adam çocukları ama yürekli ama cesur ama karekterli.hiçbir şaibeye mahal vermeden aslanlar gibi çıkıp oynadılar ve belediyeyi sahaya gömdüler. Ha bu arada belediyenin kaç pozisyonu var maçta bir direkten dönen top.başka yok. napcaktı üniversite gol atmayıpta kendi kalesine mi atcaktı. neymiş belediye şampiyonluğa oynuyormuş. Haydi oradan belediye küme düşmemeye ancak oynar.helal sana HOCASIYLA tocusuyla üniversite vurduğun hep gol olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (7 yıl önce)
    Satırlarıma başlamadan düşündüm yazmak istemedim. Çünkü yazdığım satırları okuyan insanlar yeşilyurt ile alakası olan bir kişi diye düşünür dedim.Ama değilim Ben Malatyalıyım ve malatyam için yazıyorum. Şimdi soruyorum bu takımlar nerde mücadele ediyor. İkiside Malatya nın takımı ve puan sıralamalarında herşey ortada. İnönü üniversitesi geçen hafta nerdeydin? Yazık sadece yazık! YORUM SİZİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali44 (7 yıl önce)
    Etme bulma dunyasi uzulmedim yesilyurt da zamaninda 44 malatya ya yapmisti aynisini. Belediye baskani adiyamanli bu sene adiyamandan baska takim cikamaz seneyede yesilyurt cikmasida kim cikarsa ciksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Sezon başında ismail tekin ve engin hoca üniversite ile dalga geciyorlardi şampiyonluğa oynuyorsan yeneceksin eze eze hemde.yenemiyorsan oturup hata nerde diye düşüncem.malatya da ismail hoca çok ah aldı işi rast gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah idaçli (7 yıl önce)
    Malatya deyince akla ilk gelen şeydir: hasüt olmak. Ayıptır, yazıktır aynı şehrin iki takımı oynuyor ve şampiyon olmasını engellemek için ekstra bir güç ortaya koyuyor. Be adamlar bu kadar güçlüsunuz neden her maç aynı performansınız yok sahada. Yanıyorum şuna yanıyorum şimdi ortalarda biz yesilyurdu şampiyonluktan ettik diye hava atacaksınız. Adiyamandan arkadaşlarım arıyor dalga geçiyorlar. Abi üniversite 5 puanını çaldı yesilyurtun yoksa şampiyon malatya takimiydi diye. Bu arada iki takımı da bugüne kadar ne izledim ne de kim oynar bilmem. Sakın yeşilyurt ile falan bağlantım var sanmayın. Sizin yaptığınız hasütlugu kimse yapmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yesilyurttaki sporcun50 bin aliyo unideki aylik 600 onlar bin prim aliyo unideki 100 tl ic saha primi gobanli arjantinli oyuncu aliyo burdaki tastepwli bekir yardim yakincali garip erayabakan i begenmeyip almiyolar sen olsan gobanli meye 1000 tl prim alsin diye bu cocuklari almayan dusunce bak hakli ciktik bunlarla olmazdi disardan adamlarla olur bu is dememsi icinmi macinversin simdi soruyorum 50 bin alan yuregini ortaya koymayan mi suclu 600 alip xcigeriyle oynayanmi aslan gibi oynadilar kume duser denen takim 21 puan topladi serefiyle jerkes sapkasini onune koyup dusunsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk. (7 yıl önce)
    İnönü Üniversitesi nin hocası Ve üç futbolcusu Adıyaman lı. Yani Adıyaman takımını şampiyon yapmak için uğraşıyolar.Şampiyonda yaptılar Adıyamanı.helal olsun adamlara.yeşilyurtbelediyespordan tam 5 puan aldı.inönü.o panları almasaydı yeşilyurt şampiyondu.yani bizi içimizden vuruyolar.yazık yeşilyurt onca emek çekti ama.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Onu gec kardes yesilyurt belediye baskani adiyamanliii sen hangi dunyadasin adiyaman i yesilyurt cikaracakkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat kayış (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun üniversite takımına hiçbir maçta böyle iyi oynamadılar yeşilyurt malatyanın göz bebeğidir üniversite inş düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Dışarıdaki trübideki Adıyamanlı taraftarlar iki takımı birbirine düşürdü.İnönüyü şampiyonluğunuzdan dolayı tebrik ederim.Aferin! İnşallah diğer maçlarda da böyle mücadele edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (7 yıl önce)
    İYİ OLMUŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (7 yıl önce)
    çok görmemek Laz'ım Malatya hasüt Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Inönü başka takımlara yapamadığını Yeşilyurt'a yapiyor. Adamlar şampiyonluğa oynuyor kime hizmet ediyorsun ınönü. Zaten Yeşilyurt şampiyon olursa ligde kalacaksın.
    0
    0
    Yanıtla