SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Biletleri 3 Noktada Satılıyor

0
Güncellendi - 2017-11-01 19:20:04
Maç Biletleri 3 Noktada Satılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Başarılı olabilmek için bütün olmak lazım. Bizi tamamlayan en büyük parça taraftarlarımızdır” dedi.

Gevrek, taraftarların kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Taraftarlarımız nasıl isterse bundan sonra öyle olacak” dedi.

Takımın asıl sahibinin taraftarlar olduğunu dile getiren Gevrek, “Onlar birşey istiyorsa mutlaka bir bildikleri vardır. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı olarak benim öncelikli görevim taraftarımızın beklentilerini onların hak ettiği şekilde yapmaktır. Şimdi şehir olarak 7´den 70´e hep beraber bir bütün olma zamanı kenetlenelim ve hakkımız olan süper ligde kalıcı olalım. Tüm hemşerilerimi ikinci evleri olan stada, takımına destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gevrek, taraftarların Passolig gişeleriyle ilgili taleplerini dikkate alarak, uzun zamandır taraftarın yoğun olarak talep ettiği Passolig gişelerinin gün boyu eksikliklerini ve problemlerini çözdükten hemen sonra vinçle merkeze taşıttırdı. Merkezde bulunan Store´un hemen yanında olacak olan Passolig gişeleri maç gününe kadar hizmet vermeye devam edecek.

Taraftarlar bundan sonra Yeni Malatya Stadyumu, İnönü Stadı ve merkezde eski belediye binası yerindeki EYMS storenin yanına yerleştirilen gişeden bilet alma işlemini gerçekleştirebilecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • black (6 yıl önce)
    Stad boş kalıyor ve her maç bilete zam yapılıyor. Böyle giderse kimse gelmeyecek maçlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Tek mac bileti alınıyor mu bu pasolig yerinden yoksa pasolig mi almak lazim bilgisi olan var mi bi pasolig almaya kalkışsan 10 15 gunde eve ancak geliyo bu konuda bi yardimci olunmali taraftara cunku oyle taraftar var ki daha pasolig almayi bilmeyip maca gidemiyo yardimci olun lutfen
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (6 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Passolig alma işlemi gişeden 5 dk da oluyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kartın kendisine ihtiyaç yok, alıyosunuz numarası ile giriş yapıyosunuz, elde karta ihtiyaç yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Super olmus insanlar rahat bir sekilde boylece pasoliglerini alirlar.
    0
    0
    Yanıtla