SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçlara Çıkarmayın, Verin Kupayı Olsun Bitsin!"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Medipol Başakşehir- Yeni Malatyaspor karşılaşması, Başakşehir oyuncuları Emre Belözoğlu ve Edin Visca'nın golleriyle 2-0 Başakşehir üstünlüğüyle tamamlandı.

Ancak, Belözoğlu'nun penaltıdan attığı gol tartışmalara neden oldu. Maçın 40. dakikasında rakip takım ceza sahasında yere düşen Arda Turan için, VAR'a dahi gidilmeden verilen penaltı kararına çok sayıda itirazda bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletveili Veli Ağbaba da, Twitter hesabından tartışılan pozisyonunun görüntülerini paylaşarak, "Bu görüntü Türkiye futbolunun içinde bulunduğu durumun özetidir. Faul yapan futbolcu kart görecek diye beklerken, penaltıyla ödüllendiriliyor. Çürümüşlük, kayırma,kollama hayatın her alanında. Başakşehir'i maçlara çıkarmayın artık.Verin kupayı olsun bitsin" ifadelerini kullandı.

Ağbaba, Başakşehir'in 'faul ile cezalandırılması gerekirken penaltıyla ödüllendirildiğini' söyledi.

Sputnik Türkiye- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Metoo (5 yıl önce)
    Artik bu olaylardan usandik resmen alenen hak yeniyor kimse cikip adam akilli el atmiyor..her yerde oldugu gibi ligde de torpil olayi var..apacik belli..hakemler her maci katlediyor VAR olmasina ragmen..yabanci hakemler yonetsin artik yerlilerle olmuyor her hafta takimlari dogruyorlar..yada anadolu takimlari ligden cekilsin kendi kendilerine oynasinlar..tum takimlar o kadar emek veriyor para harciyor calisiyor 3 tane ne oldugu belirsiz adam gelip bunlarin hepsini caliyor birilerine hediye edip sahiplerine yaranmaya devam ediyorlar..bari bu kadar belli etmeseler iyiydi :) insanin kafayi yiyesi geliyor gordukce olanlari..
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    o kadar berbat futbol oynadıkki. olmayan penaltıya bile üzülemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    başkan, kaleyi tutan 2-3 şut var bukadar kızmayın...Penaltı olmasaydı yine 2-0 mağlup olacaktık.Sayılmayan golde bir şey yok.Haftaya sivası yenin birşey olmaz.Lidere yenilmek çok ayıpdeğil ama sivasa yenilmek ayıptır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Arda, Emre, Volkan gibileri Türk futbolundan temizlenmediği müddetçe kimseyi stadlara davet etmesin taraftarı. Veli Ağbaba haklı bir eleştiri yaptı diye siyasete yormayın hemen. Ülkemizin gerçeği bu. Herşey planlanmış bizlerde figüran
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    kaleyi bulan topumuz yok, adamlar süper top oynuyor olurlar şampiyon 24 maçta 11 gol yemişler. Muhalefetide iktidarıda lütfen uzak durun futboldan spordan
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın murat başakşehirin iyi veya kötü oynadığını eleştiren yokki ,konu bariz hakem hataları ile ilgili. faulu yapan arda,kart göreceğine penaltı kazandırıyor,ve maç o ana kadar 0-0 giderken deplasmanda uyduruk bir penaltı golüyle öne geçiyor.Bunu eleştiren kim olursa olsun doğru doğrudur.Bunu direkt muhalefet siyaset eksenine nasıl yerleştirdin.Ben de o zaman senin mantığına göre konuşayım,biz akp ye oy verdik ama hakemler bizi kollamıyor desem.Ha cevap ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 KOZLUCALI (5 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Muratmisin nesin ADAM DOGRU SÖYLÜYOR SIYASI GÖRÜSÜ NE OLURSA OLSUN ORDA BÜYÜK BIR HAKSIZLIK VAR HAKSIZLIGA GÖZ YUMAN SUSAN SES ÇIKARMAYAN BÜYÜK ŞEYTAN KÖR ŞEYTAN SAYIN VEKIL BU HERKESIN GÖRDÜGÜ HAKSIZLIGI DILE GETIRMIŞ MALATYALIYSAN EGER TEBRIK ETMEN GEREK SIYASETLE ALAKASI YOKKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Başakşehir bir proje takımıdır.seyircisi olmayan bir takım bu kadar pahalı takımın finansmanı nereden geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her maçta 2,5 trilyon
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 kozlucali (5 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa haklisin Büyük abilerin takimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Esenlik (5 yıl önce)
    Haraç istenmesi ve kulübün kurşunlanması konusunda birşey söylemeyenlerin şov yapmasına izin vermeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Eski bir akp li olarak diyorum ağbaba doğru konuşmuş çoğu alanda çürümüşlük var
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimiş olduğu belli, futbolu da siyasete getirirsiniz ya, pes yani
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (5 yıl önce)
    Hıncal Uluç şimdi konuşsun Bu maçın skorununa verecek cevabı var mı acaba? #VerinKupayiOlsunBitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (5 yıl önce)
    Ülkede siyaset futbola bile bulaşmış Başakşehiri şampiyon etmek için federasyon hakemler medya herkes seferber olmuş bazı efendilerin keyfi için koskoca şehirlerin takımların kaderiyle oynanıyor yeter artık!
    0
    0
    Yanıtla