SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mahsur Kalan Aile Kurtarıldı

0
Güncellendi - 2017-01-29 21:03:38
Mahsur Kalan Aile Kurtarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde otomobil ile karda mahsur kalan 5 kişilik aile belediye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Alanya ilçesinden eşi ve 3 çocuğu ile yola çıkan Turgay Mecit, Malatya'nın Kuluncak ilçesine bağlı Ayvalık Mahallesi mevkisinde kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldı.

Mahsur kalan ailenin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri akşam saatlerinde bölgeye ulaşmak için çalışma başlattı.

Ekipler uzun süren uğraşlar sonrasında karda mahsur kalan otomobile ulaşarak aileyi kurtardı. Mahsur kalan Mecit ailesi, kendilerini kurtaran jandarma ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

50 ARAÇ DAHA..

Dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Kuluncak-Darende karayolu Ayvalı Mahallesi mevkisinde gündüz saatlerinde mahsur kalan 50 araç sürücüsü, durumu Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerine bildirdi.

Ekiplerin uzun süren yol açma çalışmalarının ardından mahsur kalan araçlar kurtarıldı.

SİVAS YOLU..

Bu arada Sivas-Malatya ve Sivas-Kayseri karayolunda zaman zaman ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Kar ve esintilerden kaynaklanan yol kapanmalarına karşı Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Zor şartlar altında karla mücadele eden karayolları ekipleri sabahın ilk saatlerinden itibaren yolları açarak sürücülerin daha rahat kullanabilmelerini sağlıyor.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 bin 441 kilometre yol ağı ve 24 ayrı geçit ile kritik kesimlerinde karla mücadele çalışmaları yürütülüyor. Tipi nedeniyle zaman zaman kapanan Kızıldağ, Geminbeli, Yağdonduran, Çamlıbel, Yaraşbeli, Abdalboğan ve Karasar geçitlerinde de çalışmalar güçlükle sürdürülüyor.

AA-iha

[caption id="attachment_188638" align="alignnone" width="650"] SİVAS KARAYOLLARI 16. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ ZORLU ŞARTLAR ALTINDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. (UĞUR YİĞİT/SİVAS-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız