SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya 12. Tarım Fuarı Açılıyor

0
Güncellendi - 2018-04-11 02:54:24
Malatya 12. Tarım Fuarı Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında organize edilecek olan 12. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Gıda Fuarı 11-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar alanında gerçekleşecek.

5 gün sürecek olan tarım fuarına 30 İl’den 150 firma katılacak. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın: 12. Tarım Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı etkinlere sahne olacak. Fuar süresince üretici birlikler tarafında fuara katılan ziyaretçilere çeşitli ikramlar gerçekleştirilecek.  Fuar, Tarım İl Müdürlüğü ve yetiştirici birliklerin yarışmalarına, etkinlik ve ikramlarına sahne olacak” dedi.

Akın: Fuar hazırlıkları tamamlandı

Malatya’nın fuarlar şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Akın, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük fuarlarından olan tarım ve teknolojinin buluştuğu 12. Anadolu Tarım Fuarı’nın hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

150 firma fuarda stant açacak

150 firmanın fuarda stant açacağını söyleyen Akın, Fuar çalışmaları kapsamında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 30 il ile birlikte Akdeniz Bölgesi’ndeki Adana, Osmaniye, Mersin, Hatay illerinin ziyaret edildiğini belirti.

Akın, bu illerdeki ticaret ve sanayi odaları, tarım il müdürlükleri, ziraat odaları, üretici birlikler ile illerin önde gelen tarım firmalarının ziyaret edilip fuara davet edildiğini söyledi.

Çalışmalar neticesinde bu yıl çok ciddi bir ziyaretçi sayısı beklendiğini söyleyen Akın, Adıyaman, Muş, Elazığ, Şanlıurfa, Tunceli, Sivas, Mardin, Bingöl, Tokat, Amasya, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Osmaniye, G.Antep ve Tunceli illerinden geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da üst düzeyde ziyaretçi katılımı beklendiğini belirtti.

Fuar alanına ücretsiz ulaşım

Fuar her gün 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Fuar için her gün eski belediye binası önünden saat başı ücretsiz otobüs kaldırılacak, aynı zamanda Battalgazi, Yeşilyurt, Kale, Yazıhan, Akçadağ ilçe merkezlerinden de ücretsiz araç kaldırılacak.

14 Nisan günü yapılacak olan koyun kırkım şenliği Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba’nın katılımı ile olacak. Şenlik kapsamında yerel sanatçıların yer alacağı mini bir konser düzenlenecek.

Akın, Fuar süresince yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Tarım İl Müdürümüze, Tarım Kuruluşlarımıza, Birlik ve Ziraat Odası Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün üreticilerimizi, çiftçilerimizi ve vatandaşlarımızı yarın ki açılışını gerçekleştireceğimiz 12. Tarım Fuarımızın açılışına bekliyoruz.

Ziyaret Saatleri:

Açılış Saati: 10.00

Kapanış Saati: 19.0

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız