SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bayanlar, 2. Lige Yükselme Play-Off'unda

Malatya Bayanlar, 2. Lige Yükselme Play-Off'unda
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3.Ligi K Grubu’nda mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor’u 8-0 mağlup etti. Grupta oynadığı 8 maçın tamamını kazanan ve 24 puanla zirvede yer alan sarı siyahlılar, 2.Lig’e yükselme maçları oynama hakkını elde etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta 10.haftada sahasında Sivas ekibi ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor’u konuk etti. Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmayı Ahmet Kılıç, Fatma Alper, Oğuz Kaan Aykanat hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Elvan Ağar, Cansın Özge Ağan, Muazzez Yağmur Dağlı, Nurhan Korkmaz, Ayşe Fatma Efe, Melike Yeşilcan, Helen Derince, Fadime Özbey, Merve Sever, Elif Ekin Şahin, Serpil Korkmaz on biriyle çıktı.

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor ise Zehra Yılmaz, Beyza Betül Gülhan, Şevval Arzu Erki, İlknur Zengin, Rojin Arğun, Yağmur Şimşek, Beyhan Özkan, Nisa Akın, İlayda Arslan, Yasemin Evra Ada, Rabia Kaplan on biriyle mücadele etti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, mücadelenin ilk yarısını dakika 2 ve 24’te Elif Ekin Şahin ile dakika 5 ve 20’de Merve Sever’in kaydettiği gollerle 4-0 önde tamamladı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da iyi futbolunu sürdüren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, dakika 58’de Aydan Batmaz’ın kendi kalesine attığı golle skoru 5-0’a getirdi. Dakika 66’da Merve Sever bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 6-0’a getiren golü kaydetti. Mücadelenin yıldızı Merve Sever, dakika 70’te kendisinin dördüncü takımının 7’nci golünü attı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, dakika 79’da Serpil Korkmaz’ın ceza sahası dışından kaydettiği golle skoru 8-0’a getirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Bayanlar Spor Kulübü, karşılaşmayı 8-0 kazandı. Grup’ta 8’de 8 yapan ve topladığı 24 puanla namağlup zirvede yer alan Malatya ekibi, 2.Lig’e yükselebilmek için Play-off maçları oynayacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sizlere guveniyoruz isallah maclari kazanirsiniz 2 lige cikarsiniz basarilar dilerim
    %100
    %0
    Yanıtla