SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bölgesi Hakem ve Gözlemcilerinin Klasmanı

Malatya Bölgesi Hakem ve Gözlemcilerinin Klasmanı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem ve Gözlemci klasmanları açıklandı. Malatya'dan Süper Lig Yardımcı Hakem Listesi'nde Ata Yıldırım yer aldı.

Bir üst klasmana çıkma başarısı gösteren ve 2023-2024 futbol sezonunda Malatya'dan listeye giren hakem ve gözlemciler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Malatya'dan listeye dahil olan hakem ve gözlemciler şu şekilde:

Süper Lig Yardımcı Hakem - Ata Yıldırım
B Klasman Hakem – Batuhan Gültek
B klasman Yardımcı Hakem - Harun Reşit Güngör
C klasman Hakem - Furkan Bakan, Deniz Sercan Akgül
C klasman Yardımcı Hakem – İlker Ayten
Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem- Ezgi Şahin, Semra Karaşin
Bölgesel Hakem- Osman Yener, Kemal Dizdar, Enes Ahi, Berkan Göktürk Beltekin
B klasman Gözlemci - Kaan Akın Öz, Öner Fırat
C klasman Gözlemci – Alkan Algül, Mutlu Dalbudak
Bölgesel Gözlemci – Okan Sarı, Ersan Özkul

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kadir Yılmaz (1 yıl önce)
    Harun hoca İlker hoca gibi hakemler nasıl süperligde değil anlam veremiyorum
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ümit (1 yıl önce)
    Şehrin nüfusu yıllardır artmıyor ama sürekli cami yapma telaşı var. Birçok şehirde sürekli cami yapılıyor. Tamam yapmayalım demiyorum da biraz erteleyelim ekonomik durumlar iyi değil. Camilere cuma namazı dışında giden yok. Cuma namazı da meydanlarda kılınabilir. İnşallah beni dinsiz ilan etmezsiniz :)
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    Zamanında hakkımı yediler..sınavı gec kosuyukos ama torpil konusdu Hakkım helal değil..
    %100
    %0
    Yanıtla