SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya Çarşısı Tarihimize ve Şehir Kültürümüze Uygun Yapılacak"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye’yi İstikbale hazırladığını söyledi.

MHP Malatya Milletvekilli ve Adayı Mehmet Fendoğlu, seçim irtibat çadırlarının depremden dolayı yıkılan MHP il binasının bulunduğu alana kurulduğunu belirterek, “Tüm hemşehrilerimizi ve gönüldaşlarımızı bekliyoruz.” diye konuştu.

Cumhur ittifakının depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalıştığını belirten Fendoğlu, “Malatya’mızın, Malatyalıların, Malatyalı esnaf ve tüccarı bu depremde büyük zarar gördü. Malatya Çarşımız tamamen yıkıldı. Konutların yapılması için çalışmalar başlatıldı. Dünyanın hiçbir ülkesinde 11 ayrı bölgesinde şiddetli depremi yaşayan ve bu hızla yaraları sarmaya başlayan başka bir irade bulamazsınız. Bu irade sadece Cumhur İttifakında vardır. Çünkü Cumhur İttifakı yerli ve millidir. 

Malatya Çarşımızı, Malatyalı esnafımızı, Malatyalı tüccarımızı yeniden eski yıllarından da daha mutlu ve mesut etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.  Malatya Çarşısı bölgemizin çekim merkezi olacaktır. Bir yandan konutların inşaatı başlatılırken, diğer yandan küçük sanayi sitesinin de ilk dükkanları yapılmaya başlandı.  Malatya Çarşımızın da ortak akıl ve en iyi projeyle tarihine ve şehir kültürüne uygun şekilde yapılması için her türü desteği ve katkıyı sunacağız, takipçisi olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Fendoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye eski Türkiye değildir. Bugün daha güçlü bir Türkiye var. Biryandan dünyanın en büyük depremi ile bölgelerimizde yaraları sarmaya çalışırken, diğer yandan ülkemizin istikbali ve istikrarı için sınır ötesinde terörle mücadele devam ediyor, bir yandan da genel seçime gidiliyor. Böyle bir tablo dünyanın ikinci bir ülkesinde yoktur.  Türkiye’nin yakalamış olduğu bu istiklal ve istikrarın korunması için Cumhur İttifakına ihtiyaç vardır.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Aynen vekilim çarşı eski yerine ve tabiatına uygun bir şekilde yapılması lazım kentimizin dokusunu kaybetmeden insanımız yeniden çarşıya geldiğinde hiç deprem olmamış gibi anılarını yerinde görmesi için yerinde çarşımızı istiyoruz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı ise LÜTFEN HİÇ BİR ŞEY YAPMAYIN, zaten gidicisiniz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Çarşı tarihine, şehir kültürüne uygun yapacağız, diyorsunuz. Bir zahmet Bi anlatın. Detaylarında neler var, tarihimize ve kültürümüze uygun neler planlanıyor. Bilmeye hakkımız var. Belki biz vatandaşında katkıları olacak
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Çok katlı yeraltı otoparkların ağırlıkta olduğu, yolların ziyadesiyle geniş olduğu ve Malatya'nın tarihi, kültürel ve folklorik motiflerin ve özelliklerin olduğu modern, büyük ve güzel bir çarşı inşaa edilmelidir. 21. yüzyılın ikinci çeyreğinden itibaren insanlarımızın rahat edeceği ve mutlu olacağı güzel bir Malatya inşaa etmek hepimizin görevi olmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Reel (1 yıl önce)
    Ülkücu olduğunu söyleyenler,ulusal güvenlik sorunu olan multecileri dolduranlara destek veriyor. Bunâ itiraz edenlere de hain diyorlar.Hà Celal abi bu seçim 1 bile çıkmaz sizden umitlenme
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Harun Akçadağ'lı (1 yıl önce)
    İttifak olmak demek İktidar ne diyorsa kabul etmek değildir. İlk önce ittifak menfaati mi ülkenin şehrin menfaatimi bunu çözdüğümüz zaman herşey normale dönecek. Allah vicdanlı siyasetçiler şehrimize nasip etsin
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Seda (1 yıl önce)
    Bu afet bizim imtihanimiz sizinde olacak bakalım alninizin akıyla kimsenin hakkını yemeden cikacakmisiniz çarşının durumu gösterecek!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (1 yıl önce)
    Malatya merkezine yapılacak Çarşısı mimari projesi çizilirken bodrum katı en az 2 katlı ve OTOPARK lı olacak şekilde tasarlanmalıdır. Yollar geniş bırakılmalıdır. Belediye kendine katlı otopark yapmalıdır.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    2 buçuk aydır esnafa ne verdiniz Çarşı tarlaya dönmüş nereler yıkılacak Proje niz nedir bunu açıklayan bir tane siyasi bir tane stk varmı bilgi sahibi olan varsa yorum olarak yazsin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    "Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye’yi İstikbale hazırladığını söylemiş" Bir depremle yerle yeksan olduk. Belli oldu ülkenin istiklalini, istikbalini ve istikrarını çok düşündüğünüz. İktidar ve destekçilerinin hepsi bu depremden sorumludur. Hiç mi sorumluluğunuz yok. Hala aday oluyorsunuz. Emekliliğinizi milletvekili olarak devam ettirirsiniz artık. Millet kimin umurunda. Önemli olan şan şöhret, makam, mevki, araba, şoför, özel kalem vs. vs. Bu halkta hala size destek veriyorsa ne diyeyim. Kendimiz ettik kendimiz bulduk.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Devran (1 yıl önce)
    Ya yok hiçbirşey olmaz Malatyaya. Şimdi kışladayım, her zaman ki trafik altüst. Millet boş tarlaları izlemeye gelmiş sanırsın kayısı ekecek. Yahu rahatlatın şu trafiği de yıkım işi hemen bitsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Öğretmen (1 yıl önce)
    İnşallah çarşı imar edilirken taşıt trafiğinin olmadığı şekilde düzenlenmeli ve binalar özgün mimaride tasarlanmalıdır.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • mahmut (1 yıl önce)
    Sayın vekilim, ulusal basında kendinizi gösteriniz malatyamızın derdini anlatınız sizden ricamız budur. Bengütürk tv yi takip ederim partinizin kanalı bir defa gelip malatyaya yayın yaptımı yada siz talepte bulundunuzmu? Veli bey dışında haykıranını duymadık görmedik malesef elinizi taşın altına koyun lütfen. Aday listelerinde Cumhur ittifakı mv adaylarında Bülent bey ve siz dışında iş bitirecek kimse yok listeler fiyasko. Lütfen size olan güvenimizi boşa çıkarmayın. Malatyamıza sahip çıkın.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Sayın vekilimiz,Bu afette en çok zarar gören 4 ilden biri olan Malatyada bu işler hızlandırılmaz ise gidenler bu zaman aralığında mecburen gittikleri yerlerde bir şekilde hayatlarını idame ettirmek için işe girmek,iş kurmak zorunda olacaklar.Dolayısı bunların tekrar Malatyaya dönmeleri çok zor olacaktır.Şu haliyle Malatyanın %75'i harap olmuş durumda.Daha yıkılacak çok bina var!Bu işler uzarsa Malatya toparlanamaz!İnanın giden istesede gelemez.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Sn vekilim Allah razı olsun iş yerlerimizi yerinde istiyoruz.yeni cami civarı esnafları olarak.ben o çarşının 48 yıllık aktif esnafiyim.baska yerler de iş yapmak için ömür lazım.müşteri ve istihdam kaybına neden olur ve maalesef Malatya boşalır saygılar sunuyorum
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Hee olada yiyesin çarşı büyüyecek genişleyecek sizi beylerderesinin aşağısına taşımaları gerekiyor.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Tarzına bak uslubuna bak.turkce ni düzelt memleket adına öyle yorum yap
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Beyler deresinden sonra elinize ne geçecek 1 gram alışveriş için oraya gitmeniz gerekecek nasıl yorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Akin (1 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin inşallah mekanları cennet olsun inşallah
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    inşallah güzel geniş sokaklı, otoparklı falan bir plan olur
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Terör olmasa ( ki temennimiz de olmasın zaten) bunların yönetim ile ülke ile alakalı söyleyeceği iki cümle yok
    %70
    %30
    Yanıtla