SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Herşeyin Güzeline Layık"

0
Güncellendi - 2018-11-14 01:33:00
A- A+ PAYLAŞ

2009-2012 yılları arasında Malatya Valiliği görevinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Ulvi Saran beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Polat: Malatya’mıza güzel hizmetler yapılmasına vesile olmuştur

12 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya eski Valisi Prof. Dr. Mehmet Ulvi Saran, Malatya’mızda birçok güzel hizmetin yapılmasına vesile olmuştur dedi.

Başkan Polat, “Sayın Valimizin Malatya’ya unutulmaz hizmetleri olmuştur.  Valimiz döneminde Malatya Uluslararası Film Festivali ile Kitap Fuarı ilk olarak düzenlenmiştir. Bu iki etkinlik de Malatya’mızın kültürüne önemli katkılar sağlamaktadır. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak o dönemde Sayın Valimizin başlatmış olduğu bu projeleri daha ileri noktalara taşıyarak devam ettirmekteyiz. Yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Saran: Malatya her şeyin en güzeline layık

Prof. Dr. Mehmet Ulvi Saran ise 6 yıl sonra tekrar Malatya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllar önce başlatmış olduğumuz etkinliklerin devam ediyor olduğunu görmek ayrı bir sevinç vesilesi. Malatya’nın her şeyin en güzeline layık olduğunu düşünüyorum. Film Festivali de bunlardan biri. Uluslararası Film Festivali şehrin gelişmesine, tanıtılmasına önemli bir katkı sunmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hem Malatya’daki dostlarımızı görmek hem de gerçekleştirilen etkinliklerin kapsamlarının artarak devam ettirilmesi bizi sevindiriyor. Malatyalılara selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Malatya eski Valisi Prof. Dr. Mehmet Ulvi Saran’a kayısı, bakır işlemeli vazo ve kayısı kristali hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Malatya'ya gelmiş geçmiş en iyi vali idi. Laf söylemek kolay. Onun gibi bir vali değil, onun onda biri bir belediye başkanı çıkarın sizi görem. Malatyada adam kalmadı adam. Çeyreklerle idare ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yiğit (5 yıl önce)
    Sayın başkanın ödül verme şekiline bakarsanız ne demek isteğimi rahat anlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Cebbar (5 yıl önce)
    Avm deki kırtasiyede kitap okurdu eski valimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatylı (5 yıl önce)
    sayın valim hoş geldiniz yürekli cesaretli vizyonlu çalışkan halkın içinde halkın sesine kulak veren bir insandınız meyveli ağaç taşlanır kuru ağaca akim taş atar kim ne derse desin Malatya için çalıştınız ürettiniz güzel şeyler kazan dırdınız ne sizi nede hizmetleriniz bu kadim şehrin güzel insanları unutmadı unutmayacak yolunuz bahtınız hep açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    kerpiç ev yapmıştı !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin deden de kerpiç evde yaşıyordu, kötü müydü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Sayın Saran bilim adamı kimliğiniz ile döneminizdeki kayısı ile ilgili projeyi hangi güçler size imzalatmadı. O proje kayısının kurtuluşu idi. Bugünün parası ile 15 milyon para Tübitak'a iade edildi. Utanın Beyler insanları bütününde değerlendirin. Cımbızla çekip iyi yada kötü demek haddimize değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam belirttiğiniz proje hakkında link verir misiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)
    MALATYAYA GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ EN BAŞARILI VALİ, TEBRİK EDERİM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pardon (5 yıl önce)
    Heyet kimlerden oluşuyor yazsaydınız ama bunun için bilgi gerekli pardon
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Beydağı na diktiğiniz ağaçlar tüm hizmetlerin üstündedir...Sadece o agaclar bile sizi hep saygıyla anmam için yeterli...Teşekkürler Sayın Valim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Sayın eski valiye söyleyin de o 10. Trilyon harcadıği gurur abidesi kayak merkezi ne gitsin tatil yapsın bakalım ne görecek bakalım gurur duyacak mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzimutlu (5 yıl önce)
    Beydağlarının eteği kerneğin üst tarafları ağaçlandırma çalışmaları için kendisine teşekkür ederim. Keşke baraj üstündeki demiryolu köprüsü ikinckat projesi de sonuçlandırabilseydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    Malatyanın gördüğü en iyi valilerden biri. Kendisinden sonra o vizyon gösterilmemişse adamın ne suçu var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)
    Özledik sizi sayın valim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Bu hani şu denge sorunu olan gemiyi yaptıran,vilayet parkını kaldıran vali değilmi.seni untmayacaz ulvi beyciğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Mesela 10 milyonluk kayak merkezi çürüdü gitti mesela çürümüşlüğe terk edilen belediyenin yeniden 4 milyon harcadıği kütür evleri bu kadar kamu zararı çok güzel hizmetler bravo
    0
    0
    Yanıtla