SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Çok Önemli Bir Tesis"

0
Güncellendi - 2019-02-05 04:13:11
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MASKİ bünyesinde hizmet vermekte olan Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın inceleme gezisine MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ve teknik personeller katıldı.

Başkan Polat “Daha temiz, daha sağlıklı bir Malatya için çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdürlüğünün Malatya genelinde çok güzel hizmetlere imza attığını belirten Başkan Polat, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz Malatya genelinde yapmış olduğu yatırım ve hizmetler ile Malatya’nın geleceğine yatırım yapmaktadır. Daha temiz ve sağlıklı bir Malatya için çok önemli bir tesis olan Atıksu Arıtma Tesisi, Malatya’mızın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Atıksu Arıtma Tesisinde yapılan çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a bilgiler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • EFE (5 yıl önce)
    BU DAVA ADAMLARI GİDER AYAK KİMLERE KADRO VERDİLER BU DAVA ADAMLARI ÖYLE Kİ VASFI OLMAYAN HAYATINDA BELKİ BİR KİTAP DAHİ OKUMAMIŞ ADAMA KADRO VERMEDİLER Mİ İŞE ALIMLARDA KISTAS NEYDİ ACABA DAVA MI BAŞKAN BİRŞEY MİYDİ? AKILLARI TECDEDE Mİ ACABA KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR HATIRLATAYIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (5 yıl önce)
    Böyyük başkan böylesine önemli tesisi tanımaya anca vakit bılmuş kadro oluşturmaktan. Bir kurum amirinin kendine bağlı bir birimi ziyaret etmesi olağan dışı bir durum mudur ayrıca? Belediye de bunu haber yapıp basına dağıtmış galiba. Cok şükür günü önemli bir icraatbve çalışmsyla kapatmiş böyyük şehir. Tebrikler....
    0
    0
    Yanıtla
  • keklik (5 yıl önce)
    çok güzel yaparsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah Krsln (5 yıl önce)
    Ak parti içinde sözde dava adamlarını gördük bir bir eminim şu an mevcut aday gösterilenlerin içindende gösterilmese alternatif parti bulup aday olacak kişiler vardı,herkes biliyor zaten.!!! başkan sana yapılan yanlış hiç birine yapılmadı!!!! Bugün Ak partinin içinde parmak la gösterilecek 3 5 tane dava adamından biride sensin adam gibi adam haci uğur polat. Okadar malatya basını yazdı çizdi ama çok haksızlık yapıldığı halde davasını satmayan haci uğur polata kimse bişe yazmadı bence isminin altına yazılacak çok şey vardıda kinse yazmadı demekki neymiş basın medya gazetecilik de bu ülkede doğru yazıp çizmiyormuş vesselam....
    0
    0
    Yanıtla