SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya İçin Yeni Bir Kara Leke!"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Yıllardır Malatya’da da “Ne yaparsam yapayım yanıma kar kalır” anlayışı hakim.Sırtını partiye dayayanların, partide akrabası olanların nasıl rahat ve fütursuzca iş yaptıklarını, nasıl hukuksuzluklara bulaşıp ellerini kollarını sallayarak dolaştığını görüyoruz.”dedi.

İŞİN TUZU BİBERİ!
Arapgir-Arguvan Karayolunda 35 kaçak göçmenin yakalanmasının ardından ortaya ilginç iddialar atıldı.  20 Ocak tarihinde Arapgir-Arguvan Karayolunda jandarmanın durdurduğu minibüsten 35 kaçak göçmen çıkmış,kaçak göçmen taşıyan minibüsün sahipleri gözaltına alınmıştı. İnsan kaçakçılığına aracılık edenlerin AKP Yazıhan İlçe Başkanının kardeşi ve yeğeni olduğu iddia edilirken, olaya Büyükşehir Belediyesi'nden de aracılık edenlerin bulunduğu öne sürüldü.

"MALATYA İÇİN YENİ BİR KARA LEKE"
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya’nın isminin sürekli insan kaçakçılığı ile anılmasının yeni bir skandal olduğunu kaydetti. Yeşilyurt Belediyesi tarafından Gri Pasaportla yurt dışına insan kaçırılmasının Türkiye gündemine oturduğunu, konuyla ilgili yargı sürecinin devam ettiğini hatırlatan Ağbaba, “Yeşilyurt Belediyesi’nin insan kaçakçılığı tartışılmaya devam ederken, Afganistan ve Pakistan uyruklu 35 göçmenin yakalandığı insan kaçakçılığı olayının Yazıhan AK Parti İlçe Başkanına ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne sıçraması Malatya açısından yeni bir kara lekedir” dedi.

NÜFUZLARINI KULLANARAK İNSAN KAÇIRIYORLAR
35 Kişinin para karşılığı kaçırılmasına aracılık eden kişilerden birinin AKP Yazıhan İlçe Başkanının yakın akrabası olmasının şaşırtıcı olmadığını vurgulayan Ağbaba, “Yıllardır Malatya’da da “Ne yaparsam yanıma kar kalır” anlayışı hakim.Sırtını partiye dayayanların, partide akrabası olanların nasıl rahat ve fütursuzca iş yaptıklarını, nasıl hukuksuzluklara bulaşıp ellerini kollarını sallayarak dolaştığını görüyoruz.İnsan kaçakçılığı yapan kişi hem Yazıhan İlçe Başkanının kardeşi hem büyükşehir belediyesi personeli.Her iki durumda da dokunulmazlık almışa benziyor.Para karşılığı insan kaçıranlar nüfuzlarını kullanarak bu işi organize ettikleri çok açık. Ne üzücü ki belediyeden bugüne kadar açıklama yapılmış değil. AK Parti’den bugüne kadar açıklama yapılmış değil.Her pis olayda olduğu gibi bu olayın da üstü örtülmek isteniyor.Yeşilyurt Belediyesi insan kaçakçılığında  olduğu gibi bu olayın da takipçisi olacağız” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Aragir'de yakalanan kaçak göçmenler jandarmaya getirilirken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 yıl önce)
    Derhal yazıhan akp ilçe başkanı görevden el çektirilmeli insan kardeşi,nin ne yaptığını bilmiyormu kardeşine güvenip böyle hareket ediyorlar yakında seçim var ilçe başkanı halktan hangi yüzle nasıl oy isteyecek büyükşehire de gerekeni yapması lazım bunlar akp zaradan başka bir şey değil.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Ben AKP ci değilim hiç oy vermedim biraz gerçekci olmalıyız vatan sevgisi olan vatandaş durmada seçim istemez seçimler sadece partilere hazine yardmı yapılır cebleri dolar senin benim param onların cebine girer sonra da zam olarak bizi ezer bu iktidar 20 yıldır zamanında seçime gidiyor yaptığı işler de artısı çok çok fazla savunmada harika batıya bağımlı değil kaç ülkede askerimiz var savunma sanayi saymakla bitmez abd ve batı neden düşman oldu her şey vatan için insanca çalışana iş var aptallar her yerde rezil bir partinin iktidarın yaptığı işlere bakılır bu iktidara küçük yapmacık yapay işlerle kötülemek yanlş olur 1990 lı yıllarda hasta haneler yollar ne haldeydi koruma polislerine silah alamyorduk şeker yağ benzin tüp kuyruklarını unutmuyalım
    %25
    %75
    Yanıtla
  • "1990 lı yıllarda hasta haneler yollar ne haldeydi" diyerek tam bir AKP li gibi konuştunuz. ben hiçbir parti tutmam ama o zaman nasılsa şuanda öyle hastanelerde randevu yok. en erken 3 hafta sonra. o 1990 lar. şimdi 2023. teknoloji o zaman vardı da yapmadılar mı? bu kadar imkan vardı da yapmadı mı? devletin asli görevleri arasında zaten yol yapmak. her iktidara geçen yapacak yani rutin bişey o. şimdi yağ indirime giriyor kuyruk oluyor, şeker yine keza öyle. eskiye dönüyoruz 1990 lar gibi oluyor.. gerek yok asgari ücrete zamma. mazot sabitler 6tl de. herşey düşer zaten...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Recep (1 yıl önce)
    Arkadaşlar bunlar şahsi olarak suç işlemiş elbette cezasını adalet verecek. Benim anlamadığım bunların şahsi olarak işlediği suçtan neden çalıştığı yer ve bir parti mesul tutulur. Muhalefet olmak için muhalefet olunmaz. Veli bey büyükşehirde o kadar ihaleler, işçi hakları yenmesi, özel kalemden tahsis edilen kadrolar, sayıştay raporları gibi bir sürü konu konuşuldu, neden o kadar önemli konularla ilgili konuşmamış ama iki tane aklı evvelin suçunu kurumlara ve partiye mal etmeye çalışıyor.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)Recep isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı suçu maazallah muhalefette olan bir parti mensubu işlese,bunlar varya bunlar der,bütün medyada boy boy resimler paylaşılır,sözkonusu suç işleyenlere anında işlem yapılırdı.Adalet ve Hakkaniyet herkese,hepimize lazım olduğunu er yada geç anlayacağız.Az kaldı Az
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Kim ne işlemiş, adam birinin akrabası, terörist mi? değil. Teröre yardım ve yataklık yapmış mı? değil, Terör eyleminde mi bulunmuş, değil , Dağda bir terörist ile mi yakalanmış, değil, evinde teröristi mi saklamış, değil. Peki soruyorum: tüm bunları kim yapmış. bilirsiniz, bilirsiniz
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yazıhanlı (1 yıl önce)
    Anladık Göçmenler yakalanmış, İyide Kardeşim bunlar havadan mı gelip Deregezen de yakalandılar bunları kim getirmiş ona bakmak lazım arkalarında kim kimler var Bunlar Nerde Çalışıyorlar bunu açıklamakta fayda var. Heyyy Bu işi yapanların arkasında önünde duranlar birilerine sırtlarını dayamak nasılmış Bu Ülkeye bu insanlara yazık ediyorsunuz Malatya nın adını kötülemek yakışmıyor.... Maski ve İtfaiye personeli, Haa bide nedense aile şirketi gibi hepsi birbirine kardeş yeğen ve enişte....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Avukat Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Bu kaçaklar sınırdan nasıl geçebiliyor.Sınırlar kimin sorumluluğunda,neden kimse artık bu olaylara dur demiyor,diyemiyor.!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Yarın toplu taşıma 7.5 TL olmuş doğrumu düşünün çarşıya çıktınız 15 TL yol parası iki çay içtiniz bir simit yediniz 17 TL birde lavaboya giderseniz 5 TL toplam 37 TL Allah yardımcımız olsun.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ruba (1 yıl önce)
    Insan kaçakçılığında eskortluk yapan araç kimin adına kayıtlı neden açıklanmıyor
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Sessiz işgale eksi verenler umarım kısa süre içinde işiniz,eviniz elimizden gider
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Serhat (1 yıl önce)
    Böyle rezalet olamaz nüfuzu kullanıp devlet dairelerine yerleş bu yetmezmiş gibi malatyamızın adını kötüye çıkaracak işlere bulaş heleki parti ilçe başkanının yeğeni ve kaedeşi olmaları tesadüf değildir heralde
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Abdo (1 yıl önce)
    Kimse demiyor ki bunlar sınırdan ellerini kollarını nasıl sallayarak buralara kadar gelebiliyorlar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Erolll (1 yıl önce)
    Milletin vergisiyle maaşını al sonrada bu liyakatsiz kanunsuz işlere bulaş bunlara gereken ceza verilmelidir ülkemizi gelen geçen hanına dönderdiler bukadarda vatanına düşman olunmazki...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Rezalet (1 yıl önce)
    Bu rezalet için ne diyeceğiz. Bu kaçıncı defa mızrağın çuvala sığmaması. Malatyayı sadece türkyeye değil dünyaya rezil ettiniz. Bu da ilk demi?
    %81
    %19
    Yanıtla