SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Maçını Kazanmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-11-16 04:19:09
A- A+ PAYLAŞ

GZT Giresunspor Kulüp Başkanvekili Nahid Yamak, Süper Lig’in 13. Haftasında cumartesi günü sahalarında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynayacakları kritik maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Puan sıralamasında bir basamak üzerlerinde bulunan rakiplerini iç saha avantajı ve taraftar desteğiyle yenerek haftayı kayıpsız geçmek amacında olduklarını ifade eden Yamak, yaptığı açıklamada “Lige verilen milli maç arasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanma fırsatı bulduk. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın antrenmanlarda sergiledikleri performanstan memnunuz. Takımımızda moraller yerinde. İki takım içinde büyük önem taşıyan bu kritik maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Rakibimizi Giresun’da en iyi şekilde ağırlayıp, yeşil sahada da iyi bir futbolla 3 puana uzanan taraf olmak istiyoruz. Bu zorlu 90 dakikada bütün taraftarlarımızı Çotanak Spor Kompleksi’ne desteğe bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Giresun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Rahat olun 3 puan da size hediye ederiz. Şu düştüğümüz duruma bakın rakiplerimize moral oluyoruz. Bizimle oynayacak takımlar 3 puanı garenti olarak görüyorlar, eskiden burası en korkulan deplasmandı 4 büyük takım dahil.
    0
    0
    Yanıtla