SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Plakalı Otobüs Kaza Yaptı... 7 Ölü 30 Yaralı

Malatya Plakalı Otobüs Kaza Yaptı... 7 Ölü  30 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 7 yolcu öldü, 30 yolcu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya-Kayseri Karayolu Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Van’a gitmekte olan Selim A. idaresindeki 44 AK 213 plakalı Van Gölü firmasına ait otobüs bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 4 yolcu ölürken 30 yolcu ise yaralandı. Kaldırılan otobüsün altında ise biri çocuğa ait 3 ceset daha çıktı. Çıkartılan cesetlerle birlikte ölü sayısı 7’ye yükseldi. Yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Kazada hayatını kaybeden Serap Hazer (30), Ahmet Çiçek (31), Saide Taş (50), Ahmad Reshad (10), Yusuf Çınar Hazar (9) ve Muhittin Bulun’un (58) cenazeleri, kimlik tespitinin ardından Gürün Devlet Hastanesi'nde ailelerine teslim edildi.

Sivas-İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • emniyet kemeri hayat kurtarır (6 ay önce)
    otobüsle sürekli seyahat ediyorum kişisel gözlemlerime göre çoğu firma emniyet kemeri hakkında yolcuları uyarmıyor. Uyaran firmalarda da ilk moladan sonra bir daha o kemerler takılmıyor sanki yol tehlikesi devam etmiyormuş gibi. Bu konuda cezai yaptırımlar artırılmalı, kemerini takmayan yolcudan verdiği bilet parasının 2 katı kadar ceza kesilse kimse kemerini çıkarmaya heveslenmez. Olası kaza durumunda camdan fırlayıp otobüsün altında kalma tehlikesi de yaşamaz. Aynı şekilde firmalar da denetlenmeli, servis bakımlarını aksatanlar tamamen kapatılmalı ama nerde o günler. O yüzden herkes ilk önce bireysel hareket edip, kendini korumalı.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • İşim gereği devamlı belli günde bir gidiş geliş yapıyorum, Malatyamız ' ın en büyük markası Beydağı firması bu ( emniyet kemeri) konusunda yemin ediyorum her zaman uyarı yapıyorlar, helal olsun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Çok geçmiş olsun, hayatlarını kaybedenlere Allah tan rahmet diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (6 ay önce)
    Allah rahmet eylesin. onlarca can tasiniyo soforlere cok ozen gosterilmeli bazi malatya firmalari bosta olan soforlugunede cok guvenmedigim kisileri yola yolluyolar saglam bi denetim lazim firma sahipleri can tasidiklarini unutmamali
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 ay önce)
    Malatya firmasından çıkma bu araç. Rabbim sabırlar versin çok zor
    %100
    %0
    Yanıtla