SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Tabip Odasından Tepki

Malatya Tabip Odasından Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tabip Odası da, TSK'nın terörle mücadelesinde kimyasal silah kullandığı yolundaki açıklamaları nedeniyle Türk Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Şebnem Korur Fincancı'yı istifaya davet eden tabip odaları arasında yer aldı.

Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Kahramanmaraş, Kütahya, Giresun, Tokat, Rize- Artvin, Sakarya, Erzurum- Kars- Gümüşhane- Bayburt- Ardahan- Iğdır, Ordu, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir Niğde, Konya, Yozgat, Karabük Tabip odalarının yanı sıra İzmir Hekim Güçbirliği Grubu ve Milliyetçi Hekimler Derneği tarafından yapılan, Malatya Tabip Odası'nın da imza koyduğu açıklamada şöyle denildi:

"Türk milletinin canına, Türk devletinin bekasına kast etmek amacıyla ülke sınırları dışındaki düşmanlarımız tarafından kurulan terör örgütüne karşı, gücünü bu asil milletin sinesinden alan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaptığı meşru müdafayı, iftiralar atarak karalayan zihniyeti şiddetle kınıyor, Türk Tabipleri Birliği başkanının meslek örgütümüzü itibarsızlaştıran bu tür açıklamalarını her zaman olduğu gibi reddediyor ve derhal istifaya davet ediyoruz."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mühendis (1 yıl önce)
    Geç kalınmış bir davet. Meslek örgütleri ideoloji yuvaları değildir. Meslek örgütleri herhangibir ideoloji yada fikrin arka bahçesi değildir. Farklı ideolojiye sahip meslek temsilcilerini nereye koyacaksınız. Sizinle aynı çizgide olmayan ve aynı fikri paylaşmayan meslektaşlarınızı yok mu sayacaksınız. Meslek örgütleri, ilgili meslekle alakalı sorunların tespiti ve bunların çözümlerine yönelik çalışmalar yapmalıdır. Sonra TSO ya ne gerek var, maliyeye kayıt yaptırıyorsunuz. Ticari faaliyetlerininz maliye tarafından denetiliyor. TSO'nun esnafa ne katkısı var. Elinizi veriyorsunuz kolunuzu alamıyorsunuz. İş yeri açarken TSO ya kayıt yapmak zorundasınız. Görevi ne yılda bir iki kuru sıkı etkinlik, bir de ücrete tabi gereksiz evraklar. Bu evraklar maliyeden alınabilmeli hemde ücretsiz. Zorlaşan ticari ortamda şirketlerin sırtındaki yükler azaltılmalıdır. Çok analamsız burada çözüm bekleyen bir problem var. Bu örgütlenmelerle ilgili bir düzenleme yapılması ve sağlık bir hale dönüştürülmeli. Meslek örgütlerine de gönüllülük esası getirilmelidir.
    %91
    %9
    Yanıtla