SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Unutulacak Bir Şehir Değil"

0
Güncellendi - 2018-10-31 21:52:04
A- A+ PAYLAŞ

VALİ KABAN VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI..  Malatya’daki 16 aylık çalışma döneminde birlikte çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a veda ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “16 aylık Malatya Valiliği görevinde kendisiyle birlikte hareket ederek çok güzel projeler hazırladık. Her daim Malatyamızı daha iyi yerlere getirme gayreti içinde olduk. Sayın Valimiz kamu kuruluşlarımız ve yerel yönetimlerimizle, belediye başkanlarımızla uyumlu bir şekilde hareket etti. Bunun sonucunda da hizmet yolunda güzel adımlar attık. Valimize uyumu ve Malatya’ya yapmış olduğu hizmetler ve Malatya’nın ahengini dengeli bir şekilde koruyarak yönetmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte başarılarının devamını diliyorum. Malatya kendisinin memleketidir. Bizler de burada kardeşleri olarak her daim Sayın Valimizin yanında oluruz.” dedi.

Malatya Valisi Ali Kaban da, “Malatya unutulacak bir şehir değil. İlk geldiğim andan itibaren bunu hep hissettim. Tarihi, coğrafyası ve insanının sıcak yapısıyla ciddi manada ülkemizin kaderini etkileyecek şekilde önem arz eden bir vilayetimiz. Sizler çalışma dönemimiz içinde, gerek ilçe belediye başkanı olarak gerekse de şu son dönemde ifa ettiğiniz Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışmalarımızda hep destekçi oldunuz. Malatya için ortak bir şeyler yapma hususunda hiçbir zaman ortaklık yapmaktan kaçınmadınız. Bunun için teşekkür ediyorum. Görev sürecimiz içinde bir şeyler yapmaya çalıştık. Bir kısmını tamamladık, bir kısmı eksik kaldı. Bunlar da devam ederek yürütülecek çalışmalar. Tarihten gelen bir değerimiz olan Arslantepe, kültürel dokumuzun nakışı olan kayısının unutulmadan gündemde tutulması gerekiyor. Ben eminim ki bu çalışmalar sürdürülecektir. Bunlar bizim görevimizdir. Görevim süresince gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda değerlerimizi ortaya koymayı bir görev bildim. Özellikle Malatya Vesikası adını verdiğimiz Taşhan Kitabesiyle oradaki anlamını bulan barış içinde birlikte yaşama umdesiyle ilgili hususlarda, bu toprakların yetiştirdiği insanlarla ilgili muhtelif çalışmaları üniversitemiz ile birlikte yapmak suretiyle, bizlerin ciddi manada oluşturduğu müze şehir konsepti içindeki çalışmalara katkı sağlamak üzere bir yerlere gelmiştik. Her şey Malatya içindi.  Eminim bu bayrak daha öteye götürülecektir. Şahsınıza ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şahsınıza teşekkürü borç biliyorum bundan sonraki çalışmalarda da başarılar diliyorum. ”diye konuştu.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ'NE ZİYARET..

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ali Kaban, veda ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı da makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte veda ziyareti için Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasına gelen Vali Ali Kaban’ı bina girişinde karşıladı.

Vali Ali Kaban’a görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Sayın Valimiz Ali Kaban’a yeni görev yerinde üstün başarılar dilerim. Malatya’da ki görev süresi boyunca kentimize yaptığı hizmetlerinden dolayı Valimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile görev dönemi boyunca uyum ve işbirliği içinde çalıştıklarını söyleyen Vali Ali Kaban ise “ Çalışmalarımıza verdikleri destek ve iş birliği nedeniyle Sayın Başkan Mehmet Çınar’a ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor,  çalışmalarında başarılar diliyorum. Memleketimizin her noktasında görev yapmak bizler için onurdur.”dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günün anısına tablo hediye ettiği Vali Ali Kaban ile Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde fotoğraf çektirdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Yerelli (5 yıl önce)
    Malatya'da bir vali geldi geçti gören oldu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Karabaş (5 yıl önce)Yerelli isimli kullanıcı yorumuna
    Valilerin işi sokaklarda gezip dolaşmak mı kardeşim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç osman (5 yıl önce)
    Doğru söylüyorsunuz bir vali geçti hiç kimse görmedi biz de sizi ve sizi buraya layık görenleri unutmayacağız Malatyalı bir engelli...
    0
    0
    Yanıtla