SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Valisi Hulusi Şahin Kızını Evlendirdi

Malatya Valisi Hulusi Şahin Kızını Evlendirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in uluslararası bir ting- tang* kuruluşunda uzman olarak çalışan kızı Şebnem Şahin ile yine uluslararası bir araştırma kuruluşunun Ekonomi- Dış Politika Uzmanı olan Emre Kürşat Kaya'nın düğün törenleri, damadın memleketi olan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yapıldı.

Vali Hulusi Şahin ile Ebru Şahin çiftinin kızları Şebnem Şahin'in İş insanı Sami- Fadime Kaya'nın oğulları Emre Kürşat Kaya ile dünya evine girdiği düğün ve nikah töreni Cumartesi akşamı Afşin'de Saklı Bahçe Kır Düğün Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Düğün törenine, genç çiftin yakınlarının yanı sıra çok sayıda siyaset ve bürokrasi camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreninde; AKP Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır'ın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldılar ve ayrıca nikah şahitliği yaptılar.

*TİNG-TANG: Düşünce kuruluşu, ülkelerin politik karar alma süreçlerinde yöneticilere doğru ve gerçekçi politikalar belirleyebilmeleri amacıyla çeşitli tavsiyelerde bulunan, raporlar yayınlayan araştırma merkezleridir.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hacı süleyman (1 yıl önce)
    Allah bir ömür boyu mutluluklar dileriz. İnşallah valimiz torunlarımıza kucağına alır sever,. O çok mutlu bir günü görmeyi Allah nasip etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun, mutluluklar diliyorum…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    ağbaba ile kahtalı arayı düzeltmişe benziyor.Şeker fabrikası komisyoncu firma olayını ağbaba patlatmıştı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Damat kimlerden gaggo...
    %69
    %31
    Yanıtla