SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 91 Yılın En Sıcak 3 Temmuz'u

0
Güncellendi - 2017-07-04 03:19:32
Malatya'da 91 Yılın En Sıcak 3 Temmuz'u
A- A+ PAYLAŞ

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Malatya'da bugün kaydedilen 41 derece sıcaklıkla (gölgede) 91 yılın en sıcak 3 Temmuz'u yaşandı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürü Taner Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede sıcaklıkların mevsim normallerinin 6-7 derece üzerinde seyrettiğini söyledi.

Erdoğan, Kuzey Afrika sıcaklarının bölgede etkili olduğunu belirterek "Malatya'da bugün ölçülen 41 derece sıcaklık, 91 yıldır yapılan ölçümlerde 3 Temmuz rekorunu kırarak tarihe geçti. Malatya'da bugüne kadar ölçülen en yüksek sıcaklık ise 42,5 dereceyle 30 Temmuz 2015 tarihinde ölçülmüştür." dedi.

Erdoğan, Kuzey Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının yarın da etkisini sürdürmesini beklediklerini kaydetti.

Öte yandan, sıcaktan bunalan vatandaşlar, Orduzu Tabiat Parkı'nda bulunan gölet çevresindeki gölgelik alanlarda dinlenerek serinlemeye çalıştı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış