SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da '1000 Tohum Topu' Toprakla Buluşturuldu

Malatya'da da '1000 Tohum Topu' Toprakla Buluşturuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Tohumdan Fidana: 81 İle 81 Bin Tohum Topu" projesi kapsamında hazırlanan 1000 tohum topu toprakla buluştu.

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneğince (ÇEKUD), Turgut Özal Tabiat Parkı'nda düzenlenen etkinlikte depremzede öğrenciler ve izciler tohum toplarını toprakla buluşturdu.

ÇEKUD Malatya İl Temsilcisi İbrahim Önel, etkinlikte yaptığı konuşmada ÇEKUD'un hazırladığı tohum toplarının 81 ilde toprakla buluşturulduğunu belirtti.

Tohum toplarının toprakla buluşturulmasına katkı sunanlara teşekkür eden Önel, "24 Temmuz -13 Ağustos'ta Beykoz izcilik kamp alanında deprem bölgesinden gelen öğrencilerle yapılan Asrın Dayanışması İzcilik Kampı'nda üretilen tohum topları 81 ile gönderildi. Yaşları 10 ila 15 arasında değişen depremzede izciler, Kuveyt Türk'ün desteğiyle ve ÇEKUD koordinasyonunda 3 hafta boyunca izcilik kampında tohum topu üreterek bütün illere gönderdi. Tohumdan Fidana: 81 İle 81 Bin Tohum Topu projesi kapmasında burada tohum toplarını toprakla buluşturduk." ifadelerini kullandı.

Önel'in konuşmasının ardından tohum topları toprakla buluşturuldu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 ay önce)
    Anadolunun ormanı genellikle meşe ardıç, ve çınar ağaçıdır. Bu memlekete çam ağacını dayatanlar ihanet etmektedirler. Çam ağacı en ufak bir yangında kozalakları ile adeta ormanı kendi kendine yok etmektedir. Tarihte anadoludan meşe denizi diye tarif edilir.
    0
    0
    Yanıtla