SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Malatya'da Değişimi Engelleyemeyecekler"

A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’yı yıktılar, ‘verin tekrar yapalım’ diyorlar. Peki 20 yılda niye sağlam bina yapılmasını sağlamadınız ve ranttan uzak imar çalışmaları uygulamadınız? Eğer bilime ve fenne uygun imar çalışması ve denetimi yapılmış olsaydı yüzbinlerce Malatyalı felaketi bu kadar ağır ve büyük yaşamazdı” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, ailesi ile birlikte  Pazar Esnafını ziyaret ederek, destek isteyip, sohbet etti.

Ziyarette Yıldırım’ın kızı Zülal, babasının el broşürlerini esnaflara dağıtıp, oy ve destek istedi.

Yıldırım, Pazar esnafı ziyareti esnasında Niyazi Mısri Caddesi üzerinde Yeniden Refah Partisi’nin 6 Şubat öncesi faaliyet gösterdiği ve Malatya’daki kuruluşunu gerçekleştirdiği binanın enkazının kaldırıldığı alanda ise duygulu anlar yaşadı.

Bilal Yıldırım, “Malatyalılar bize görev verdiği takdirde, 1 Nisan itibariyle depremin tüm enkazlarını kaldırıp, Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracağız.” dedi.

Malatya’da değişimin gerçekleşeceğine inandığını belirten Bilal Yıldırım, “Malatya’da değişimi engelleyemeyecekler dir. Malatyalıların yaşadığı acıların sorumlusu olanlar, asla çözüm olamazlar. Malatya’yı yıktılar, ‘verin tekrar yapalım’ diyorlar. Peki 20 yılda niye sağlam bina yapılmasını sağlamadınız ve ranttan uzak imar çalışmaları uygulamadınız? Eğer bilime ve fenne uygun imar çalışması ve denetimi yapılmış olsaydı yüzbinlerce Malatyalı felaketi bu kadar ağır ve büyük yaşamazdı. Şimdi kalkmış, 20 yıl sonra ‘Biz Malatya’da sağlam bina yapacağız’ diyorlar.  Malatyalılar, bunlara 31 Mart’ta ‘Günaydın’ diyecek, Malatyalılar bunlara 31 Mart’ta, ‘Uyanmanız için Malatya’nın yıkılması mı gerekiyordu?’ sorusunu sorarak oyunu kullanacak. Bir tanesi siyasi sorumlu hakkında işlem yapmadılar, yapamazlar. Çünkü hepsi zincirleme birbirine bağlılar.  Sorumlular, kendilerinden hesap sorulmasın diye seçim çalışması protokollerinin ön sıralarında oturuyorlar. Halen Malatya’yı Google fotoğrafları ile yaptıkları sözde projelerle kandırmaya ve uyutmaya çalışıyorlar.” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 ay önce)
    Boş boş laflar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • ali (2 ay önce)
    Oy uğruna yalan söylemek hoş değil.Malatya yı yıktılar ne demek.Deprem de vefat sayısı en az olan illerden biriyiz.Bunun nedeni ise binalar ağır hasar aldı fakat yıkılmadı.Yani binalar yıkılmayarak insanları korudu ve görevini yaptı.Böyle boş konuşarak siyaset yaptığını zannedenler bu seçimden sonra kaybolup gideceklerdir.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Siyaset para ile yapıldığı için çok zor birde partiniz hazine yardımı almıyorsa dahada zor kısacası sizin ve İbrahim hocanın işi çok zor.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Aynen zihniyet seçimi ise sizin zihniyetinizde olmadığım için çok mutluyum. İstanbul'da da sayın Kurum Gazzeli çocuklar seçim sonucunu bekliyor diyor.Allahım sen konuyu biliyorsun Ya Rabb'im
    %70
    %30
    Yanıtla