SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 198 Bini Geçti

Malatya'da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 198 Bini Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da trafiğe kayıtlı araç sayısının Ağustos 2022 itibariyle 198 bin 234 olduğu bildirildi. Temmuz 2022 döneminde ise kayıtlı araç sayısı 197 bin 670 olarak belirtilmişti.  

TÜİK verilerine göre; Malatya’da Ağustos 2022 dönemi itibariyle trafiğe kayıtlı toplam araç sayısı 198 bin 234 olarak açıklandı. Araç dağılımın ise, 106 bin 508    otomobil, 4 bin 262 minibüs, 1.755 otobüs, 38 bin 539 kamyonet, 5 bin 652 kamyon, 12 bin 736 motosiklet, 591 özel amaçlı araç ve 28 bin 191 traktör şeklinde olduğu kaydedildi. 

Malatya’da Ağustos 2022 döneminde 5 bin 249 aracın devri yapıldı. Buna göre, Malatya’da Ağustos 2022 döneminde 3 bin 529 otomobil, 101 minibüs, 17 otobüs, 1.000 kamyonet, 102 kamyon, 291 motosiklet, 10 özel amaçlı araç ve 199 traktörün el değiştirdiği belirtildi.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Her kapıda 2 tane araba var diyenlerde haberi okuyalarmı acaba!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (1 yıl önce)
    İnsanlar daha çok toplu taşımaya yönelmeli. Bu ekonomik,sağlık açısından faydalı ve çevreyle dost bir yaklaşım.Tabi ki araba sahibi olmak güzel bir şey. Belki de en gerekli şey,lakin elindeki gelirin kadar hareket etmeli. Eline geçen tutarın çok fazlasını borçlanarak araba alırsan. Hem içine yakıt koyamazsın hem borçlarını ödeyemezsin. Sokakta öylece park etmesi de gereksiz kalabalık. Malatya'da temel olarak Üniversite ve Maşti haricinde belediye otobüslerinde rahat seyahat edebilirsiniz. Her ne kadar bazen eleştirilse de -ki artık yapılmış- Trambüs'de bir seçenek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Telefonunu göster gibi bişey oldu,millet dişinden tırnağından artırdığıyla birşeyler alıyor bu defa'da hani ekonomi kötüydü diyorlar. Bu milletin en zaruri ihtiyacı bile göze geliyor. Bize telefonumuzu soranlara bizde banka hesaplarını, gayri-menkul tapularını göster diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla