SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Yapılacak Çok İş Var, Sorumluluğumuzun Farkındayız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Büyükşehir Belediyesi Devir Teslim Töreninin akabinde İnönü Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla görüşen Başkan Er, Malatya’nın eski günlerine dönmesi için çok çalışacaklarını belirtti. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, başkanlık mührünü ve şehrin anahtarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’dan teslim aldıktan sonra ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Başkan Er, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 

Başkan Er,  gittiği noktalarda vatandaşların ilgi ve sevgisi ile karşılanırken, vatandaşlara da ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulundu.  Karşılarında Başkan Er’i gören esnaf ve vatandaşlar da bol bol fotoğraf çektirdi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Er, “Malatya için çok çalışacağız. Malatya’nın eski günlerine dönmesi ve şehrimizin ayağa kaldırılması noktasında yoğun mesai harcayacağımızdan vatandaşlarımız emin olsun. Malatya’da yapılacak çok iş var ve biz sorumluluklarımızın farkındayız. Bu bilinçle şehrimizin geleceğini inşa edeceğiz” dedi. 

Öte yandan vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Er, sorunların çözümü noktasında gayret göstereceklerini ifadelerine ekledi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Haci (3 hafta önce)
    Sayın başkanım hiç acele etmeyin.14 ay bekledik,bir 14 ay daha bekleriz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haki (3 hafta önce)
    Malatya’yı karış karış bilen Nurhan Demir ile Metin Torun ile yaparsın işleri başkan haklısın.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (3 hafta önce)
    İnşallah Kaplumbağa yavaşlığında iş yapılmaz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Zafer (3 hafta önce)
    Yav bosver başkan sende bi 5 sene dinlen hele acelesi yok malatyanin zaten malatya halkının da böyle bir isteği yok çok kasma yani bosver 22 sene birsey yapılmamış 5 seneden birsey olmaz Selahaddin başkan gibi asfalt dök 1 sene olmadan bozulsun sonra yeniden yap 5 sene boyunca yaptığı en iyi şey 1 sene dayanan asfalt dökmek malatya halkı akıllanmaz kısacası yat aşağıya bosver sayın çok değerli başkan
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Hakan (3 hafta önce)
    Eyüp sağlam Malatya’da ki tüm harita işlerini alır artık, hayırlı olsun belediyelerinde harita işlerini de alır
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hasan Basri Akın (3 hafta önce)
    Sami Er Başkanımıza hayırlı olsun der başarılar başarılar dilerim.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Zurna44 (3 hafta önce)
    Yeter artık yerinde dönüşüm için imar iznini ve hibe ve krediyi verin, millet il dışında perişan vaziyette bekliyor. Oylar düştü daha neyi bekliyorsunuz?
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Halay ekibi (3 hafta önce)Zurna44 isimli kullanıcı yorumuna
    Halay ekibini kurun enkazların üstünde oynayın bence o zamn her şey düzelir daha beklemezler :) hatta sen de zurna çalarsın zurna44 :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (3 hafta önce)
    Bayram beye bırakın yapsanız zaten devam ederdiniz.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Oktay (3 hafta önce)
    Ya arkadaş su Basri kahveciden ne buluyor parti
    %79
    %21
    Yanıtla
  • ben basri abin ne alıp veremediğin var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 hafta önce)
    E hadi başla başkan. Yapacağım edeceğimi bırak. Hemen çok hızlı yapılacaklari yap. Bu şehir 22 yildir hiç hizmet almamasina rağmen tamamen yıkılmasına rağmen Turkiyede 5. En fazla oyu size verdi. Artık lafı bırakın acilen icraate başlayın
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Çantada keklikler için çabaya gerek yok, simdi kaybettiklerimizi kazanma zamanı denir, malatya yine yalar avucunu...
    0
    0
    Yanıtla