SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Depremzededen Duygulandıran Mesaj

Malatyalı Depremzededen Duygulandıran Mesaj
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan büyük depremlerin ardından Türkiye’nin dört bir yanındaki KYK yurtlarına yerleştirilen vatandaşlardan evleri hafif hasarlı olanlar memleketlerine dönmeye başladı. Onlardan biri de Bursa Emir  Sultan Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Malatyalı bir vatandaş oldu. Depremde evi hafif hasarlı olduğu tespit edilen ve yaklaşık 2,5 ayın ardından memleketine dönen vatandaşın, yurttan ayrılırken odasına bıraktığı not duygulandırdı.

Malatyalı depremzede ayrılmadan evvel bıraktığı notta şu ifadelere yer verdi: "Merhaba. Biz Malatya’dan gelmiştik. Gelmemizin sebebi kötü olsa da güzel anılar biriktirdim burada. Umarım Malatya’ya yolunuz güzel bir sebeple düşer. Ve sizi orada ağırlayabiliriz. Burayı hiç unutmayacağım. Buradaki güzel insanları, çalışanları hepsini. İleride öğrencilerime anlatacağım. Teşekkür ederim. Emir Sultan KYK ve tüm çalışanları. Zor günlerimizde hep yanımızda oldunuz. Ve tabii ki Bursa Büyükşehir Belediyesi"

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan (1 yıl önce)
    Ben de Sivas Tren Garında biz Malatyalı Depremzedeleri gecenin bir yarısında ağırlayıp uğurlayan SİVAS lılara sonsuz teşekkür ederim. O iyi insanları iyi günlerde Malatyamızda ağırlamk isterim hepsine sonsuz sevgiler saygılar var olun biz hep birlikte biziz O tekbir getirip yolcuları uğurlamanız harikaydı hiç unutamıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla