SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mıza Geldiği İçin Memnunuz"

0
Güncellendi - 2017-07-27 03:29:32
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekilleri Taha Özhan ve Nurettin Yaşar, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekilleri Özhan ve Yaşar, Vali Kaban’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar dilediler. Milletvekilleri basın mensuplarının da yer aldığı ziyarette açıklamalarda bulundular.

Milletvekili Özhan “Sayın Valimizi tebrik ediyorum. Görev aldığı için, Malatya’mıza geldiği için ayrıca memnunuz. Başarılarıyla tanıdığımız bir valimiz. O başarılarının burada da devam etmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yaşar “Sayın Valimizin Malatya’ya gelişinden dolayı memnunuz. Malatya yeni bir değer kazandı. Yeni bir ivme kazanacak inşallah. Malatya’nın bütün aktörlerinin işbirliğiyle Malatya’nın geleceğine ciddi katkılar yapacağımıza inanıyoruz. Bunun için Sayın Valimiz Ali Kaban, bizim için bir şans, bir imkân. Malatya bu imkânı en iyi şekilde değerlendirecektir. Yerel yönetimiyle, iş dünyasıyla, üniversitesiyle, bütün aktörleriyle el ele, işbirliği halinde bunu değerlendirmemiz gerekiyor.”dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade edip Milletvekilleri Özhan ve Yaşar’a teşekkür eden Vali Kaban da,  Malatya gerek tarihteki yeri, gerek bu topraklardaki kültüre yaptığı katkı, gerek siyaset içerisinde yetiştirdiği büyük değerleriyle gerekse ekonomik anlamda elinde tuttuğu değerlerle çok daha güzel yerlere layık bir şehir. Malatya’ya hizmet etmek bir şereftir. Biz de inşallah bu şerefi yerine getirmek suretiyle buradan ayrılacağız.”dedi.

GARNİZON KOMUTANININ ZİYARETİ..

Bu arada 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu da, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Vali Kaban’a makamında hoş geldin ziyaretinde bulunarak kabullerinden dolayı teşekkür eden ve görevinde başarılar dileyen Tümgeneral Kocaoğlu, Vali Kaban ile bir süre görüştü.

Ziyaretinden dolayı Kocaoğlu’na teşekkür eden Vali Kaban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan (6 yıl önce)
    Sayın özhan TBMM Seçilmiş en bilgili vekildir. Hata bana göre Dışişleri Bakanlığı yapacak donamına sahip bir kişi bu yüzde başkası gibi boş konuşmaz .siz yorumcular boş konuşan adamları seversiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (6 yıl önce)
    İkisi bir arada ne sesleri çıkıyo ne soluklari varla yok arasindalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bu iki milletvekili dahil diğerleri ne işe yarar? Sorsanıza kayısının kilosu kaça gidiyor? Kötü kayısıyı toplayanlar kaç TL ye topluyor. Bilirlermi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin TAŞAN (6 yıl önce)
    Bu iki kişi Milletvekili miydi?hatırlıyamadım da..
    0
    0
    Yanıtla