SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızı Değerlendirmeye Almalıyız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği kentteki paydaşları bir araya getirerek kente dair sorunların tespit edilmesi, bunlara dair önerilerde bulunması ve bu yönde kararlar alınması demokrasi ve uzlaşma kültürünün oluşturulması misyonu doğrultusunda istişare toplantılarına devam ediyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen toplantıya Malatya Büyükşehir Başkanı ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı Selahattin Gürkan,  Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Şehir Gönüllüleri Meclisi Danışma Kurulu üyeleri ve Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Meclisler ve Çalışma Grupları Temsilcileri ile Malatya Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kent genelinde sağlıklı bir yönetim anlayışının oluşabilmesi adına informel bir yaklaşım ile yönetişim mekanizmasını hayata geçirmeye özen gösterdiklerini söyledi. Gürkan, Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Şehir Gönüllüleri Meclisi başta olmak üzere diğer meclisler ve çalışma gruplarının bu anlamda yapmış oldukları faaliyetlerin çok önemli olduğunu vurguladı. 

STK’lar, meslek odaları, sendikalar, muhtarlar, kanaat önderleri ile birlikte birlik ve beraberlik içinde Malatya’yı huzur şehri ve seçkin insanların şehri yapma sorumluluğunun olduğunu ifade eden Gürkan,  “ Bu toplantılar ile Malatya’mızı değerlendirmeye almalıyız. Farklı siyasi görüşlerin,  farklı düşüncelerin, farklı inançların, mezhepsel farklılıklardan dolayı birbirimizi ötekileştirmemeliyiz. Adil ve adaletli olarak davranmalıyız. Bu sayede Malatya’mızda ki güçlü demokratik eğilimleri ortaya çıkarırız” dedi. 

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, “Seçkin insanların şehri olan Malatya’nın seçkin insanları ile bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz” dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, 2019 – 2022 yılları arasında Kent Konseyi Genel Sekreterliği olarak yapılan çalışmaları hakkında bir sunum yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Seçkin insanlar Malatyamizi bizden dahamı çok seviyorlar seviyorlarsa elbirliğiyle zor günler geçiren Malatyaspora destek olmayı selahattin başkani örnek alarak düşünmüyorlar mı
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Recep bey Selahattin Gürkan kime destek oluyor yanlış okumadık herhalde. YeniMalatyaSpor bu hale gelmesinin 1 derece sorumlusu Gevrek 2 derece sorumlusu Gürkandır. Ayrıca bu Seçkin insanlar Malatya deyimi ile nerenin hassoları
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O seçilmişlerin kaç tanesi Malatyalı ki Malatya'ya ne faydaları olsun Malatya ile ilgili nasıl bir dertleri hayalleri olsun ah Malatya'm ah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Hayırdır Beyler Malatya üzerinde neler planlıyorsunuz. Ya da kime neye hizmet ediyorsunuz. "demokrasi ve uzlaşma kültürünün oluşturulması misyonu doğrultusunda istişare toplantıları" ne demek neyi amaçlıyorsunuz.
    %91
    %9
    Yanıtla