SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın En Örnek İlçelerinden Biri Olacak"

0
Güncellendi - 2017-02-24 03:38:28
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Arguvan Vakfı’nın burs verdiği üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Arguvan’ın  halkıyla elele kolkola olduğunu, topyekün bir kalkınma içerisinde olduğunu kaydeden Ağbaba,”Arguvan’ı görmeyenlerin mutlaka görmesini isteriz. Arguvan, önümüzdeki dönemde Malatya’nın en örnek ilçelerinden biri olacak. Bu amaçla önemli adımlar atılıyor.”dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Arguvan Vakfı tarafından burs verilen üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Toplantıya CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Vakfı Başkanı Hasan Aydın ile çok sayıda öğrenci katıldı.

KIZILDAŞ; “ARGUVANLILAR ÇAĞDAŞ, DEMOKRAT, AYDIN İNSANLAR”

Arguvan Vakfı Başkanı Hasan Aydın yaptığı konuşmada, “Dünyaya insan merkezli bakan, insanların daha mutlu daha huzurlu, kardeşçe yaşamı için mücadele eden bir coğrafyanın çocuklarıyız.Amacımız birlik ve dayanışmayı geliştirmek, hayatın her alanına yaymak.” Dedi. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise “Böyle güzel bir topluluğa ev sahipliği yapmak onur verici.Arguvanlıların eğitim-öğretime ne kadar önem verdiğinin göstergesi.Arguvan’ın  okur yazar oranının ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Son yıllarda üniversite öğrencisi sayımız artıyor. Vakfımıza yapılan başvurulardan bunu görüyoruz.Arguvanlılar,  çağdaş, demokrat, aydın insanlar. Okur yazarlığa önem vermemizin sebebi de bundan kaynaklı. Bununla övündük, bundan sonra da övüneceğiz. Vakıf Başkanı vakıf burs yönetiminin öğrencilerimizi bir araya getirmesinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KİRAZ; “ARGUVAN, İNSANA YAPILAN YATIRIMLARDA ÖNE ÇIKIYOR”

CHP İl Başkanı Enver Kiraz Arguvanlıların, çağdaş aydınlık yüzüyle gurur duyduklarını belirterek, “Belediye başkanımızın Arguvan da yaptığı çalışmalar da bizlere gurur veriyor. İnsana yapılan yatırımlarda Arguvan öne çıkıyor.Belediyemize ve vakfımıza teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

AĞBABA; “VAKFIMIZ BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Arguvan Vakfı’nın İstanbul’da emeğiyle yaşamaya çalışan insanların kurduğu, yıllardır ilgiyle takip ettikleri bir vakıf olduğunu belirterek sözlerine başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Vakfımız, hiç kimse yokken Arguvan’a el atmış, yatırımlar yapmış çok saygın bir kuruluş. İstanbul’da çok etkili itibarlı olan bir vakıf. Belediye başkanımızın, Hasan Başkanın çok emekleri  var.Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

AĞBABA; “ARGUVAN TÜM TÜRKİYE’NİNDİR”

Arguvan’ın  halkıyla elele kolkola olduğunu, topyekün bir kalkınma içerisinde olduğunu kaydeden Ağbaba,”Arguvan’ı görmeyenlerin mutlaka görmesini isteriz. Arguvan, önümüzdeki dönemde Malatya’nın en örnek ilçelerinden biri olacak. Bu amaçla önemli adımlar atılıyor. Köylerimizin ihtiyaçlarına göre yatırımlar yapılıyor. Bozburun’dan, Çakmak Köyü’ne tüm köylerimiz birlikte kalkınacak, ayrım yapmadan bu kalkınmayı gerçekleştireceğiz. Burada da Arguvan’ın tüm köylerinden öğrencilerimiz var. Çok güzel bir birliktelik sağlanmış. Hiç ayrım yapılmadan ihtiyacı olan öğrencilerimize burs verilmiş. Vakfımız, gençlerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunuyor. Türkiye’nin özlediği bir tablo bu. İnsanların ayrım yapmadığı, birbirinden güç aldığı bir masa oluşturuluyor. Güzel bir birliktelik başarılmış. Umarım Türkiye’ye de örnek olur bu masa. Türkiye’de de kimsenin fikirlerinden dışlanmadığı bir ortamı yaşarız. Arguvan, sadece Arguvan’da yaşayanların değil. Arguvan Türkiye’nindir, Dünya’nın dır.Yüreklerinizden çıkan ezgiler tüm Malatya’ya Türkiye’ye yayılıyor. Doğanşehir’inden, Pütürge’sine, Gökçe’den  Hasançelebi’ye tüm halkımız  Arguvan’ı içselleştirilmiş.”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Güzel insanlara selam olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Basta,belediye,baskanimiza,vakifa,yardim Edenlere,emegi,gecenlere,tesekkur,ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Arguvan denilince ,Arguvan ağzı halk ezgileri ve türküleri akla gelmektedir.Temenni ediyorum gençlere veinsana verilen değerli katkılarla önümüzde ki yıllarda ülkesini,şehrini,ilçesini seven inanca insana saygılı gençler ve bilim adamları yetişir.Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla