SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Huzuru İçin Gece Gündüz Çalışıyor"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti. Ziyarette Müdür Dağdeviren’den övgü ile bahseden Gürkan, “Müdürümüz Malatya’nın huzuru için gece gündüz çalışıyor” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti. Müdür Dağdeviren tarafından karşılanan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "İl Emniyet Müdürümüz Malatya’nın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor. Huzur kenti olan Malatya’mıza yapmış oldukları güzel hizmet den dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Polislerimiz yedi yirmi dört görevlerinin başında hizmet yapıyorlar'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Dağdeviren ise Başkan Gürkan’a teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Y.Emre (1 yıl önce)
    Ewet haklısınız gece gündüz çalışıyorsunuz ama memleket için milletin aklıyla dalga geçmeyin artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim sert (1 yıl önce)
    Güzelleri senden seçtim cennet şehirsin malatya malatya malatya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taylor (1 yıl önce)
    Cezaların caydırıcı olmaması, Dizi,Sinema vb. yayınlarda mafya, ve çete türü filim ve dizilerin pompalanması, devletin sanki bu örgütleri destekler gibi hava yaratılması suç örgütlerinin iştahını daha çok kabartıyor . İlimizde 1500 yakın polis,Jandarma,Mit vb. var. biraz daha sıkı denetim gerek..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (1 yıl önce)
    Baskanda iyice gaza geldi Malatya'nın tek güç merkezi sanıyor Malatya haberi okusun siyah camlı minibüsten insin bir beşinci etap TOKİ'den malatyaya baksın çarpık kentlesmeyi görsün haraç uyuşturucu her köşe başı dolmuş trafik aynı yerlerde hergun aynı şekilde kilit neyse aklıma geldikçe moralim bozuldu hepsini bosversin yasanabiilir kent siramiza baksın boyuk baskan
    %96
    %4
    Yanıtla
  • ONAT KILIÇ (1 yıl önce)
    Çok Kıymetli Başkanımızı ve Müdürümüzü ALLAH Başımızdan eksik etmesin sizlere gurur duyuyoruz .
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Herkes alınterinde koştursun. Dükkân açsın,tezgah kursun, işçi olsun. Efendi yaşamak en büyük karekterdir
    %88
    %12
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    hırsızların.. haraç çetelerinin. yolda yürürken insanları rahatsız eden çakalların. araçlarda son ses müzikle insanları rahatsız edenlerin. ufak bir olayda insanlara bıçak çekenlerin kol gezdiği bir malatya ve şu malatyahaber. com.da haberlerin yarısı silahlı ve bıçaklı kavga haberleri. tüik raporlarında doğu anadolu bölgesinde en çok silahlı ve bıçaklı kavganın olduğu il malatya ve bunlara fuhuş ve uyuşturucu olaylarını eklersek gerisini siz düşünün.
    %95
    %5
    Yanıtla