SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Dışarıdan Gelen 'Nakliyeci' Hırsızlar Yakalandı

Malatya'ya Dışarıdan Gelen 'Nakliyeci' Hırsızlar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından, il dışından nakliyecilik için geldikleri Malatya'da evden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri, Bostanbaşı Mahallesi'nde bir ikametten taşımacılık yaptıktan sonra evin bulunduğu binaya hırsızlık için gelen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, güvenlik kameralarınca tespit edilen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Zanlıların, ikamet ettikleri ilde bulunan ikametlerindeki aramalarda ele geçirilen çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarında, zanlıların çaldıkları malzemeleri araçlarına yükleyip ayrılmaları yer alıyor.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Barut (1 yıl önce)
    Kamera kayıtlarını izlediğimde 4 kişi görünüyor iki bayan arabanın arkasında iniyor.biri erkek şoför yanında iniyor birde arabayı kullanan . kamera kayıtlarını inceleyen poliste iyi incelememiş.haberi yapan sizde kamere kayıtlarını bakmadan haber yapmış galiba.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deka (1 yıl önce)
    Bu taşıma şirketlerini denetleyen yok bostanbaşında köşe başlarını tutmuşlar her yerdeler malatya nın kanını emiyorla ne emniyet ne maliye denetlemiyor
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hem de uçuk fiyatlar ile. İl dışından gelip depremde mağdur olmuş insanları de sömürüyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bir kez daha anladık sahipsizmişiz.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Abidin (1 yıl önce)
    Malatya firmasi 30 bin isdedipi yere. Yabancı firma 6 bin götürdü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    "Kahramanmaraş merkezli depremler" lafından bıktık artık. 6 şubat depremleri desenize kardeşim. Malatya'daki TV ve gazete yayınları hep aynı şekilde aktarıyor haberleri.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Yazacak bişey yok dolması lazım sayfanın şimdi gelelim hırsızlar ne zaman kaçta yakalandi... Bilindiği üzere 6 Şubat ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 lik deprem sonrası birçok ev ve iş yeri hasar aldı taşımacı şirketleri yüksek ücretler karsiligi..........hırsızlar yakalandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (1 yıl önce)
    Benim evimde soyuldu ne var ne yok alındı hırsızıda tanıyoruz ama ispat edemiyoruz polis parmak izi almadı orta hasarlı binaya girip parmak izi alamam demiş hırsızlık yapanların yanına kar kaldı bizde çaresiz bir şekilde olanları sadece izledik
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Saray mahallesindeki hasarlı evlerin çoğunda hırsızlık olayı.evlerde beyaz eşya kalmamış.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kısas 44 (1 yıl önce)
    Elini kesin bakalım bidaha yapıyormu
    %84
    %16
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    Malatya sahipsiz. her vilayetten nakliyeci gelmiş kafalarına göre fiyatlar istiyor işin ortasında bu paraya olmaz diye tehdit ediyorlar. ne şikayet bir işe yarıyor ne işlem yapılıyor. teksas gibi oldu memleket ama bizim milletvekillerimiz tekrar seçilmek için, listeye yazılmak için Ankara'da kulis peşinde. hangi yüzle gelip oy isteyecekler diyorum da isterler ve kazanırlar da. çünkü bizim Malatya milleti gerçeklikle olan bağını kopardı, bir hayal aleminde yaşıyor. hesap sormayan olunca da böyle oluyor işte. daha bunlar iyi günlerimiz. asıl sıkıntıyı seçimlerden sonra yaşayacağız. şimdi seçim var diye az biraz bir şeyler yapıyorlar, seçim bitince o da yapılmayacak.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Macid44 (1 yıl önce)
    Depremzedeye el uzatacağına onu soymaya kalkışmak inanılır gibi değil bu şeytani yaratıklara Devletin en ağır cezayı vermesini yetkililerden talep ediyorum.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ateş kardeşim ateş neye el uzatıyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı mücadele (1 yıl önce)
    her sitenın basına bir tane bekci dikilmeli insanların yüz yıllık emegi neredeyse bir daha ömrü boyu çalıs alamazsın çünkü
    %97
    %3
    Yanıtla