SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Gelerek İnceleme ve Kontrol Yapmaktalar"

A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular. 

İnceleme Gezisine Gayrimenkul Değerleme A.Ş. (GEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay ile ilgili daire Başkanları ve şube müdürleri de katıldı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesinin yer teslimi sonrasında çalışmalara başlanılan alanda incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, çalışmaların Malatya Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde gerçekleştiğini belirterek,  Malatya’nın yeniden ayağa kaldırılmasında Büyükşehir Belediyesinin azami gayret gösterdiğini ifade etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için bütün kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte el ele vereceğiz. Malatya’yı eski güzel günlerine hep birlikte kavuşturacağız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız da çalışmaların daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için sürekli Malatya’ya gelerek gerekli inceleme ve kontrollerini yapmaktalar. İnşallah en kısa sürede Malatya’yı daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet bey (5 ay önce)
    Malatya millet vekilleri nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Akdağ (5 ay önce)
    Galatasaray kulübü deprem bölgesine 300 ev yapacağını açıkladı ve bu şehirlerin Maraş,Hatay ve Adıyaman olacağını belirtti,şayet sizler Malatya’nın deprem halini kamuoyuna doğru anlatsaydınız Malatya’da bazı garibanlarda bu evlerden faydalanabilecekti…Bu belirttiğim basit bir örnekti …Maalesef Malatya’mız yerel yöneticilerin kasıtlı veya kasıtsız yaptıklarından dolayı bayağı bir geriye gitti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şefik (5 ay önce)
    Hırsızlık ve yolsuzluklarla çok güzel gidiyor bırakın bu işleri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (5 ay önce)
    Bundan sonra bu hava o geldi bu gitti kış kapıya dayandı insanların evi teslim edilmedi şehir çarşı ortada yok geldi gittiler ile lay lay lom haydi şak şakcılar davulları zurnaları alın olmayan şehrimizin ortasında buluşalım hey yavrum hey
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (5 ay önce)
    İnşallah Malatya eskisinden daha güzel olacak...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bence eskiden de kötü ve geriye gidecek malatyanın sahibi yok
    %0
    %100
    Yanıtla