SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Güzel Bir Mekan Kazandırılıyor"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. 

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Hamidiye Mahalle Muhtarı Ünal Ergöç, Yenihamam Mahalle Muhtarı Murat Erdoğan ile Daire Başkanları ile ilgili şube müdürleri katıldı. 

Hamidiye Mahalle Muhtarı Ünal Ergöç ve Yenihamam Mahalle Muhtarı Murat Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, güzel bir hizmetin daha bittiği zaman bölgenin daha farklı bir çehreye kavuşacağını söylediler. 

Sokak sağlıklaştırma çalışmalarının yapıldığı alanda üst katlarla birlikte yaklaşık 275 işyerinin bulunduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kent Estetik Kurulunun almış olduğu karar muhaceresi içerisinde şehrimizin görüntü güzelliğinin oluşması ve buradaki iş yerlerinin ve işyeri sahiplerinin daha sağlıklı, hijyen, tertipli ve düzenli bir mekanda ticaretlerini yürütmeleri noktasında çalışmalarımızı sürdürüyor. Kent Estetik Kurulunun almış olduğu karar çerçevesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği ile buradaki cephe giydirme çalışmalarına geçtiğimiz yıl sonbahar döneminde başlanıldı. İnşallah bir aksilik çıkmadığı takdirde bir ay gibi bir süre içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte şehrin merkezinde lokasyon olarak en güzel yerlerden biri olan ve Kuyumcular Çarşısı olarak ifade ettiğimiz mekânın hem görsel güzelliği açısından, hem fiziki güzelliği açısından hem de bu işyerlerinde çalışan işverenler ve iş görenlerin güzel mekânları olacak. 

Buradaki çalışmalarımızı başlatırken ayrı bir konsept benimsedik. Genelde sarı-kahverengi gibi haki renkler kullanılırken biz daha farklı renk seçenekleriyle şehrin içini açacak işyerlerinde çalışanların daha huzurlu bir şekilde çalışmalarını temin edecek bir renk seçimi yaptık. İnşallah bu çalışmalar tamamlandığı zaman cephe giydirme anlamında örnek bir çalışma olarak esnafımıza ve hemşerilerimize sunmuş olacağız. Bu çalışmalarımızın Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gecin bunlari (2 yıl önce)
    Sizin isiniz bizi tarihimize dost veya dusman etmek degil Sehri avrupa abd sehirleriyle yarisir hale getirmek ve bunu basaramayip israrla duygu duygu duygu rezalet beceriksizlik... Mazeret. Sefalet borc batagi bunun disinda birsey vadetmiyorsunuz insanlara ? Sizin goreviniz tarih ogretmek degil biz bir vergi oduyoruz bir hizmet icin bunun karsiligini almak hayat standartlarimizin konforunu arttirmak ama siz batiriyorsunuz Yeter bu fetishleri kimse yemiyor Biz gerizekagli degiliz Biz reaya degiliz ? Sizene bizim tarihimizden ? Isininizi yapin vergilerimizin hakkini verin yapamiyorsaniz koltugu doldurmayin koltugu hakedene birakamiyorsaniz sıkinti yok biz genc nesil tek adamlik sistemini sevmedik milletin iradesiyle degistirecegiz sizin o oturdugunuz koltuklara gorevi millete hizmet olan memurlar gelecek Siz bize egitmenlik degil hizmet etmekle yukumlusunuz hocaysaniz camiye veya okula gidiniz egitim verebilirsiniz ama siz hizmet kurumusunuz ve goreviniz aldiginiz vergiye karsilik ulkemizi ve hayat konforumuzu gelistirmek yapamiyorsaniz birakin birakamiyorsaniz merak etmeyin ilk adil secimde bu millet o koltuklara hakedenlerin oturmasi icin oy kullanacak .. Iyi gunler
    0
    0
    Yanıtla